Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

In een donkere hoek!.

U leest om dit moment het verhaal In een donkere hoek! gepost door Eveline. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Eveline
Gepost op: 2010-12-23

Verhaal:

In een donkere hoek!
Sarah zit op de bank, met de afstandsbediening in haar hand. Ze past op haar 2 zusjes, Eline en Mara.
Er is niks op tv, alleen maar ruis.
"Hm..." opeens komt er een zender tevoorschijn. Sarah gaat rechtop zitten en kijkt ernaar.
"Zuuzzuuummmhhmmm..." dat zijn de enige geluiden die je hoort. Opeens schrikt Sarah op. Ze ziet een klein meisje met een camera in haar hand staan, ze schudt er wild mee, het beeld word slecht. Dan komt er een man tevoorschijn. Hij tilt het meisje op en ze lopen een deur uit. Zomaar uit het niks staat het meisje er weer. Ze klopt tegen het beeld. Ze schrijft in spiegelbeeld "Vlucht, nu het nog kan, pak je zusjes en vlucht!"
Sarah rent de trap op naar boven en haalt haar 2 zusjes uit hun bedje, z rent weer naar beneden en gaat de deur uit. Ze kijkt door het raam en ziet dat de hele woonkamer vol ligt met bloed...
Ze gilt. Dan draait ze zich om en ziet het meisje van de film nog is. Het meisje legt haar handen om Sarah haar nek en draait.

De volgende dag in de krant:

Gisteravond zijn om half 11 's avonds 3 meisjes vermoord, 1 van 14 jaar en 2 van 4. De ouders zitten nu in verhoor. De woonkamer lag vol met bloed, de ouders zijn nu de 2 hoofdverdachten.


Aantal keer bekeken: 1699
Waardering: 2.05 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online