Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

In love..

U leest om dit moment het verhaal In love. gepost door Lucky.. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Lucky.
Gepost op: 2011-8-1

Verhaal:

In love.
'Oke, eindelijk is mijn kamer dan opgeruimd,' zucht Inna. Na veel gezeur van haar moeder heeft ze haar kamer toch maar opgeruimd. Ze pakt haar Blackberry uit haar zak, ja ze had het goed gevoelt, een smsje. Haar mobiel stond altijd op trillen, waarom wist ze eigenlijk niet. Ze kijkt van wie het is. Ooh, het is van Jim. Snel opent ze het smsje.
LIEFIE, IK SMS ALLEEN FF OM JE TE LATEN WETEN DAT IK JE MIS EN VAN JE HOU. WANNEER SPREKEN WE WEER IETS AF? XX JE BOY
Wat lief vind Inna. Ze zijn gewoon een perfect stel, allebei rijk, zij cheerleader-captain en hij quarterback van het footballteam. Het was zondag dus ze moest morgen weer naar school. Ze had er heel erg zin in want dan zag ze Jim weer.
Niets vermoedend van wat er de volgende dag zou gebeuren ging Inna naar beneden voor een kop thee met haar moeder..


Aantal keer bekeken: 4822
Waardering: 4.81 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online