Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ina .

U leest om dit moment het verhaal Ina gepost door Rob. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Rob
Gepost op: 2008-5-8

Verhaal:

Ina
Deze week zag ik Ina weer eens fietsen.
Ik reed met mijn auto achter haar en ik herkende gelijk die prachtige lange rode haren . Ze was niet veel veranderd ook al was het nu zo'n 15 jaar geleden dat ik verkering met haar had , het waren een paar maanden die ik niet snel meer vergeet en dit is een mooie gelegenheid om die herrineringen eens op papier te zetten .
Ik ontmiette haar bij de voetbalclub waar ik speel , zij ging altijd met haar broer mee , die bij mij in het elftal speelde .
Ina was me al wel opgevallen natuurlijk , het was een zeer aantrekkelijke slank meisje van 16 jaar , maar wat vooral opviel was haar lange rode haar.ik flirte wel eens wat met haar ,maar dat was meer als dolletje dan serieus bedoeld,toch ging ze er steeds op in en dus nam ik een keer de gok en vroeg haar een avondje mee uit . ze ging op mijn uitnodiging in en het was een zeer geslaagde avond , die eindigde met een voorzichtig kusje op de mond .
In de weken die volgden gingen we steeds meer met elkaar om en kregen zoals dat mooi heet "verkering" .
Ook werd er steeds meer getongd en ,ik vond het na een paar weken tijd worden om een wat brutaler te worden en eens te kiken hoe ver ik kon gaan .
na zo'n avondje uit zette ik haar met mijn auto vaak voor de deur af , beetje tongen en naar huis , maar deze avond zette ik mijn auto op de parkeerplaats naast het huis zo neer dat we behoorlijk onzichtbaar voor passanten waren .
Na een beetje vrijen ging ik voorzichtig met mijn hand naar haar borstjes toe en kneep er zachtjes in. Ze liet het toe en dus bleef ik doormasseren, langzaam gingen mijn handen naar beneden en wreef over de stugge spijkerbroek over haar kruis heen ,
. ze begon zwaar te zuchten en fluisterde dat ik door moest gaan , ik deed haar broek los en ging met een paar vingers haar broek in en en voelde door haar slipje haar sneetje nat worden , .zonder haar kutje echt aangeraakt te hebben , liet ik haar klaarkomen.
Nog nazuchtend kreeg ik een dikke tongzoen van haar en ondertussen pakte ik haar hand en leidde die naar mijn kruis toe waar een keiharde paal in mijn broek zat.
Ze fluisterde dat ze nog nooit een lul in haar hand had gehad, ik deed mijn broek open en haalde mijn harde paal tevoorschijn . ik pakte Ina's hand en liet mijn lul in haar hand rusten . Heel zachtjes trekken zei ik , en ik bewoog haar hand op en neer .
Ze deed het ook heel zachtjes , maar toch kwam ik na een paar keer al spuitend klaar . Ina schrok zich een hoedje , ze had dit al helemaal nooit gezien .Ze had sperma op haar blouse gekregen en op haar arm . Na schoongemaakt te hebben spraken we af voor een volgende keer en die kwam al zeer snel daarna .
We gingen naar de Postbank , een groot natuurgebied bij Arnhem in de buurt waar je heerlijk kunt wandelen .
Na een uurtje wandelen legde ik mijn jas op een beschut plekje en enkele ogenblikken later lagen Ine en Ik heelijk te zonnen , het was heerlijk weer en ik had een korte broek met t shirt aan terwijl Ina een luchtig jurkje aan had . na een tijdje kropen we wat tegen elkaar aan en begonnen hartstochtelijk te tongen. Mijn handen tasten haar lichaam af en al snel had ik haar stevige tietjes in mijn hand .Ik lag half over haar heen en richte mij iets op en bleef ondertussen gewoon over haar slanke lichaam strijken . Ik bedacht mij ineens dat ik al een tijdje met haar liep en haar kutje wel een beetje gevoeld had , maar nog nooit gezien of laat staan geproefd had .
Haar jurkje was al omhoog en ze had een hagelwit slipje aan , mij n had gleed naar beneden en ging over haar broekje heen .
Ik knabbelde ondertussen aan een heel lief klein tepeltje , zoals alleen meisjes van 16 die hebben en ging met mijn tong daarna heel langzaam naar beneden tot de rand van haar slipje .
Ik ging daarom verder naar beneden over het broekje heen en ging nu de bovenkant van haar benen likken .
af en toe raakte ik haar kutje , en steeds als ik dat deed ging er een schokje door het lijf van Ina .
Ik trok nu haar slipje uit en zag het mooiste kutje dat ik ooit gezien he. Een lekker bosje rood schaamhaar kreeg ik voorgeschoteld met een heerlijk strak kutje daarin verscholen , scheren deed je toen die tijd nog niet , maar het was en heerlijk verzorgd rood kutje . Ik ga je even proeven zei ik hees , maar ik kreeg geen reactie , Ina leek wel in trance en liet alles toe . Ik likte zachtje over haar spleetje heen en nam ook haar clitje natuurlijk mee . na enkele ogenblikken kwam ze al klaar en kneep mijn hoofd tussen haar benen vast . Dat was lekker, zei ze nog nagenietend, we kropen weer tegen elkaar aan en ik ging daarbij op mij rug liggen natuurlijk . Ik leidde haar hand naar mijn lul die ze nu snel zelf tevoorschijn haalde, ze begon er weer zachtjes aan te trekkken .
Ik liet haar stoppen en zei dat ze maar eens moest proeven hoe zo 'n pik smaakt en dat ze hem ook in de mond kon nemen en daarmee aftrekken .
Een beetje onwennig daalde ze af en ging voorzichtig met haar tongetje over mijn eikel heen.Ook ging ze met haar tong over de hele lengte van mijn lul heen . Even later nam ze mijn grote pik voorzichtig in haar mond en bewoog haar hoofd op en neer .
Ik zei dat ze haar lippen vast om mijn lul kon doen en een beetje moest zuigen. Ze was een snelle leerlijng , want ze deed het heerlijk .
Ik voelde dat ik bijna kwam en wilde zeker niet gelijk in haar mond klaarkomen , dus pakte ik haar hoofd en trok hem naar mijn gezicht toe waarna we weer begonnen te vrijen .
Na een paar minuten was de spanning weer een beetje van mijn lul af en trok ik Ina op me . Ik voelde haar rode bosje over mijn lul schuren die in no time weer keihard geworden was . ze reed met haar kutje over mijn pik heen en ik pakte haar bij haar billen ,ik ging iets naar beneden liggen en had mijn pik nu voor haar sneetje staan , "heel zachtjes" zei ik ,maar Ina onderbrak mij en zei dat ze nog maagd was . Heel zachtjes , zei ik nogmaals en duwde haar zo naar beneden dat mijn pik in haar kutje gleed, Ze gaf een paar korte kreetjes maar ging nu zelf rechtop zitten en liet mijn pik geheel in haar rode kutje zakken , wat had ik een heerlijk uitzicht!Ina met haar Rode kutje op mijn pik en zedeinde zachtjes op en neer. Ze kwam al weer bijna klaar na enkele ogeblikken en ik haalde haar dan ook snel van mij af .
Ze ging met haar doosje boven mijn gezicht zitten en liet zich heerlijk klaarlikken door mij.
Ze nam mijn pik weer in haar mond en begon me heerlijk te pijpen . Na enkele momenten kwam ik klaar , niet in haar mond maar ik liet haar het sap wat op mijn buik lag wel even proeven .Later mocht ik ook in haar mond klaarkomen , want ze was er niet vies van .
Het was een heerlijke dag , waarop Ina in de openlucht ontmaagd werd en voor mij een mooie herrinering aan een prachtige tijd .
We zijn maar negen maandjes samen geweest, maar wel zeer heftige maanden .Ik zag haar dus weer eens fietsen en deze herrinnering was er 1 van de vele die in mij opkwamen .
binnenkort meer herrinneringen over deze prachtmeid

Aantal keer bekeken: 6926
Waardering: 6.73 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online