Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

JackJan begins(deel 1).

U leest om dit moment het verhaal JackJan begins(deel 1) gepost door jonathan. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: jonathan
Gepost op: 2009-10-17

Verhaal:

JackJan begins(deel 1)
Jan een naam die je veel hoort. Bij ons dus ook. Dit verhaal gaat over een gewone jongen(nu is hij toch nog gewoon)die op een dag...
geeeeuw...max!! waf waf. Ja, kom eens hier jongen. Kom we gaan wandelen. Het was mooi weer en niet bewolkt. waf waf!!Wat is er jongen? op dat moment begon het hard te waaien. Max was nog nooit zo onrustig geweest. Plots rende hij weg. De lijband scheurde.Max!!!Riep Jan, kom terug!!!
Max verdween in het struikgewas. Zonder te twijfelen ging Jan achter Max aan. Toen hij achter het hoge struikgewas was zag hij alleen maar gras een boom en... een gat! Hij hoorde een ijselijke kreet.Max!!! Al lopend ging hij de trap af. Weer die kreet kaiiitkaiiit. Jan begon te tuimelen. bonkbambots,de trap af. Zijn hoofd bloedde hevig. Jan zijn zicht was waazig, het enige wat hij zach was een witte vorm. Toen werd het wat duidelijker max was omwikkeld door een spinnendraad. Hij zag hoe enkele spinnen in een klein holletje kropen.

Plotselijng kwam er een reuze boom of zoiets tevoorschijn. Nee hoor het was geen boom, maar een poot van een spin. De rest van het lijf kwam tevoorschijn. Het leek alsof de moederspin bestond uit miljoenen kleine spinnetjes. Een van de poten sloeg jan tegen de muur. Enkele spinnetjes kropen uit holletjes. De spinnetjes kropen over Jan. Van kop tot teen.Sommigen kropen zelfs in zijn mond. Plots kropen alle spinnetjes weg en de moederspin legde zijn giftanden bloot. Een druppel viel op zijn kaak en alles werd wit.

Aantal keer bekeken: 2189
Waardering: 6.14 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online