Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Jan die alles kan!.

U leest om dit moment het verhaal Jan die alles kan! gepost door Verhalenschrijvertje. Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: Verhalenschrijvertje
Gepost op: 2011-2-17

Verhaal:

Jan die alles kan!
Veel kinderen in de straat hebben er wel eens van gehoord: op nummer 7 woont 'Jan die alles kan'. Ik weet niet waarom ze hem zo noemen, omdat hij een soort kruising tussen een nerd en een cheerleader is, maar iemand heeft die naam verzonnen en nu wordt hij zo genoemd. Toen op een ochtend, ik loop fluitend met mijn tas op mijn rug naar school, zie ik Jan, in zijn onderbroek (hartjes) zoeken naar een of andere ''Fifi''. Nu wil je natuurlijk weten wie Fifi is, namelijk zijn knuffelbeer :D! Jan helemaal rood worden natuurlijk, ik lach me bijna kapot! Na jaren nog zitten denken waarom hij zogenaamd alles kon, kwam ik erachter. Ze bedoelden er eigenlijk mee dat hij niks kan. En dat alles door een klein dingetje. Niet dat ik er erg in heb of zo (?), maar Jan zit op... BALLET

:![waar gebeurd]!:

Aantal keer bekeken: 2485
Waardering: 4.22 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online