Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Jij stoute vent.

U leest om dit moment het verhaal Jij stoute vent gepost door Linlin. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Linlin
Gepost op: 2010-9-13

Verhaal:

Jij stoute vent
Ik ben 30 getrouwd en een kind, jij bent 20 en hebt een vriendin, je was enkel jaren de leerling van mijn man en werk nog regelmatig met hem samen. Zodoende kwam je regelmatig bij ons over de vloer, zo zag je me vaak in de morgen tegen in mijn pyama. Stappen deden en doen we vaak.. Je'past' dan op mij. Geen man die te dicht bij mij in de buurt komt.

Nu begon je me een tijdje geleden uit te dagen. In eerste instantie deed ik er niets mee haalde je hand van mijn billen of onder mijn shirt vandaan.. Meestal gebeurde dat als we waren stappen en je vriendin naar huis was.
Ze is een stukje jonger en mocht nooit laat uit..
Tot vorig jaar september.
Je moest weg en vroeg of ik mee ging, ik ging wel mee. Je moest wat ophalen voor je vader waar ik op dat moment was.
Loes je vriendin zei nog lief zijn voor hem he Lin. Ik zei terug dat weet je toch dat ben ik altijd hahaha. En vroeg of zij mijn paard even in de wei wilde doen.. dat deed ze wel.
Onderweg begon je dat je blij was dat ik meeging.. Je was erg gek van Loes maar had wel zin in mij,iemand met ervaring, je wilde dat nu eigenlijk wel eens een keer vertellen. Van af dag 1 had je me een lekkere stoeipoes gevonden. Ik had al zo iets verwacht een keer, ben wel in voor een avontuur en dat weet je. Jij zo jah je hebt Roy wel maar ik weet dat je daar niet krijgt wat je verdient.. iets waar ie geen ongelijk in heeft.. er moest getankt worden dus er even uit, bij het tankstation wilde ik uit de vrachtwagen klimmen om wat te drinken halen. Je bedenkt je geen moment, loopt naar mijn kant en 'vangt' me op je handen over mijn rug naar boven laten glijden.. heerlijk.. In ene je lippen op de mijne.. je tong zoekt de mijne.. ik ril van genot.. Je drukt je heupen tegen de mijne.. ik voel je hard worden.. een toeter ik schrik.. jij ook.. en doet een stap naar achteren.
Ik ga wat drinken halen, jij tankt en gaat betalen.. de hele weg blijft er een magie hangen in de cabine.. de paarden geladen koffie gedronken en weer terug.. nog 2 uur samen. Ik ben moe en ga met me hoofd op je schoot liggen. Het duurt niet lang of ik voel je hand op mijn borst zachtjes knijp je er in me tepels worden hard.. ik sluit me ogen en bedenk me dat ik eigenlijk jou wel eens lekker zou willen verwennen.. draai me iets bij en open je broek.. waar hij al heerlijk hard me tegemoet komt.. kijk omhoog en zie dat je je ogen dicht wil doen. Ik zeg alleen als je je ogen open houd en op de weg.. het is gelukkig rustig je pa zou gek worden als we de vrachtwagen en die paarden 'kapot' rijden. Jah zeg je ik zal me best doen.. ik maak me lippen nat en lik zachtjes rond je eikel.. je houd je adem in, langzaam laat ik me lippen erom heel glijden, je kreunt van genot.
Ik laat me tong langs het randje van je eikel glijden je zegt Lin ik kom als je zo door gaat.. Niets houd me tegen, zuig en lik steeds harder door.. als snel ik proef de lekker zilte smaak van je zaad, je legt je hand op me hoofd en druk me zachtjes naar beneden en je komt.. ik slik alles door en maak je lul gretig schoon.. Je pakt me bij mijn haren en draait mijn hoofd bij.. Sorry zeg je, ik knalde op de heen weg al bijna.. morgen maak ik het goed.. zorg maar dat je de koffie klaar hebt om 9.30 u..
Je knoopt je broek dicht.. en zoent me nog een keer lekker.. ik leg mijn hoofd weer neer.. nog even en we zijn weer bij je ouders.. Loes staat al te wachten.. als ik de cabine uit klim vraagt ze en is ie lief voor je geweest met een knip oog.. Voor ik kan antwoorden hoor ik jou zeggen nee ze was lief voor mij.. ik begin te lachen en zeg ma je hebt belooft 't goed te maken en snel een keer graag hahah
We lossen de paarden en ik ga na huis..
In de auto krijg ik nog een sms heey lekkere stoeipoes.. morgen is het jou beurt om lekker te genieten zorg dat je niet te veel aan hebt..xx

wordt vervolgt

Aantal keer bekeken: 30998
Waardering: 6.58 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online