Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Jill & Minke, paardenverhaal. (deel 1).

U leest om dit moment het verhaal Jill & Minke, paardenverhaal. (deel 1) gepost door Hannelore. Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: Hannelore
Gepost op: 2010-9-9

Verhaal:

Jill & Minke, paardenverhaal. (deel 1)
minke en jill zijn zusjes, ze houden van paarden en verzorgen samen op een stal waar gefokt en getraint word, het is erg druk maar echt de moeite waard. minke is 8 en jill is 12, minke mag alleen nog maar poetsen en onder lijding van jill mag ze af en toe ook wandelen. Jill mag ook al rijden op de goed getrainde paarden en ook op de paarden die nog getraint moeten worden, ze mag dus eigenlijk alles.
het is zaterdag, Jill en Minke gaan weer naar stal de groenenheuvel.
Minke praat de hele weg over mickey, haar lievelingspony. Jill vind haar zusje irritant, callipo en sproet zijn toch veel leuker?

als ze op stal zijn aangekomen zien ze dat carl met callipo bezig is, callipo galoppeert in razend tempo door de bak.
maar Carl wil dat niet! hij zit vlink achterover en trekt zachtjes een beetje aan de teugels, Jill kent callipo als de beste. Carl moet rustig blijven en callipo niet in de mond zitten want anders gaat het fout! Jill roept naar Carl, "rustig!!! niet in de mond zitten want dan..." maar het is al te laat. Callipo geeft een hoge bok en draait zich in de bok om, Carl had dit niet verwacht en vliegt met een sierlijk boogje naar de andere kant van de bak...

Aantal keer bekeken: 6556
Waardering: 4.75 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online