Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Jo & Miranda.

U leest om dit moment het verhaal Jo & Miranda gepost door Maud & Sam. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Maud & Sam
Gepost op: 2011-7-2

Verhaal:

Jo & Miranda
Jo en Miranda gingen verhuizen naar het platteland in de buurt van hun nieuwe huis stond een verlaten boerderij het was een heele andere buurt waar ze vantevoren hadden gewoond want ze woonde hiervoor in de drukke stad s'nachts toen ze in bed lagen hoorde ze allemaal geluiden enge geluiden maar ze dachten dat het bij het platteland hoorde de volgende dag ging ze de buurt verkennen want het was zomervakantie en hadden vrij ze hadden in dorp van het platteland in de buurt gehoord dat er iemand was vermist de mensen van het dorp in de buurt hadden een onderzoek gestart ze vonden het lijk aan de rand van het bos er lag allemaal bloed bij en het slachtoffer had allemaal messen steken Jo vond het maar eng worden en wou weer terug naar de stad Miranda vond het een beetje eng maar trok er de rest zich niks van aan een paar weken later waren al heel veel mensen vermist en daarna weer dood aan gevonden aan de rand van het bos de ouders van hun hadden medelijden met Jo want die wou naar de stad naar haar vriendinnen en naar haar vriendje vooral naar hem maar ze wou niet alleen van het missen weg maar ze vond het heel eng woorden op het platteland dus hadden de ouders van Jo en Miranda een puppy gekocht Miranda vondt het wel allemaal oke ze gingen weer naar bed en hoorde weer allemaal geluiden ze gingen toch maar even buiten kijken Jo zei Mirandaa....Miranda ik vind dit eng Miranda zei Jo stel je niet zo aan er kan ons niks gebeuren Jo zei oke en liep achter haar oudere zus aan spike hun hond moest in zijn mand blijven de meisjes liepen verder naar buiten en zagen een man lopen met een bijl en een bewegende zak hij liep naar het bos de meisjes pakte snel de camera binnen en gingen achter de man aan ze zagen hoe de man met de bijl de man in de zak eruit sleurde en vermoorde met de bijl de meisje maakte een foto van het gezicht van de man met bijl de man met de bijl zag flits en liep op hun af spike die opeens achter de meiden stond pakte de camera en rende er mee naar huis Jo en Miranda werden helaas vermoord maar de foto op de camera was meegenomen door spike en aan de ouders gegeven de burgers van het dorp hadden de 2 meiden aangetroffen de ouders hebben een onderzoek laten starten maar de man is nooit meer gevonden....

Aantal keer bekeken: 2216
Waardering: 3.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online