Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Knus.

U leest om dit moment het verhaal Knus gepost door Marco. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Marco
Gepost op: 2012-12-4

Verhaal:

Knus
Op een maandag morgen besloot Kris v Buren naar een vriendin te zoeken. Hij stapte gapend zijn bed uit en ging daarna achter zijn computer zitten. Via internet vond hij de webpagina Knus heel gemakkelijk. Natuurlijk moest hij voor de site een nieuw account creeen en zijn email adres invullen. Dingen die hij vaak genoeg had gedaan voor andere sites. Het duurde twee maanden toen hij na het versturen van 80 verschillende berichtjes een afspraak met een vrouw kon regelen.
`Is het gelukt`, vroeg Denise benieuwd, die naakt achter zijn stoel stond en haar armen om zijn nek had. geslagen. Ze vond het prima dat Kris twee vriendinnen wilde hebben.
`Ze heet Trus van Stuiveren en wil samen met mij naar de bioscoop`, zei Kris grijnzend. Hij draaide zich langzaam om en kuste zijn vriendin daarna liefdevol op haar mond.
`Waarom wil je eigenlijk een tweede vriendin?` vroeg Denise. `Je hebt regelmatig seks met mij.`
`Ik wil iets uittesten`, legde Kris uit. `Ik ben redelijk mager en heb een lage opleiding genoten. Jij was de enige die niet naar mijn uiterlijk keek en naar mijn opleiding.`
`Ik vind dat soort dingen niet belangrijk schat`, zei Denise teder. `Je hebt een geweldig karakter schat en door jou voel ik me veilig.` Ze gingen na de koffie samen onder de douche staan. Denise pakte twee schone badhanddoeken uit de linnenkast en begon daarna Kris lichaam af te drogen. Hij kreunde zachtjes toen ze met haar vingers geil over de schacht van zijn lul begon te wrijven, die door de behandeling onmiddellijk groter werd en daarna recht overeind ging staan. Na het afdrogen van hun lichamen trok Kris zijn kleren weer aan, terwijl Denise gewoon naakt bleef en op deze manier door het huis bleef lopen. Kris verliet na de lunch opgewekt zijn woning weer en moest tijdens het werken constant aan Trus van Stuiveren denken. Hij had via internet alleen een foto van de vrouw gezien en haar profiel gelezen. Later op de dag besloot Kris in de stad te eten. Hij liep na een goedkoop restaurant benieuwd naar de afgesproken plek toe en was behoorlijk verast toen hij in de verte een prachtige vrouw zag staan. Ze droeg een lange grijze rok en een lichtblauwe blouse. Verder liep ze op zwarte knielaarzen en had het lange bruine haar naar achteren gekamd. Hij bleef glimlachend voor de vrouw staan en vroeg: `Bent u Trus van Stuiveren?`
`Ja`, zei de ander zenuwachtig terug. `Jij bent zeker Kris?` Hij besloot even niks over zijn vriendin Denise te vertellen en hield zwijgend zijn mond verder dicht.
`Ik vind je in het echt veel leuker dan op de foto` vervolgde Trus spontaan. Het werd een geweldige avond verder. Ze liepen na de bioscoopvoorstelling in de richting van een poelcafe en stapte daarna het gebouw binnen. Ze liepen langs de poeltafels onmiddellijk naar de bar toe en ging daarna naast elkaar op een houten barkruk zitten. Trus vertelde alles over haar ouders, de stad waar ze woonde en over haar huisdieren. Kris ontdekte tijdens de gesprekken dat de vrouw geweldig kon luisteren.
`Ik heb op mijn lichaam een grote tatoeage`, zei Trus. `Ik hoop dat je dit niet erg vind.`
`Natuurlijk niet`, zei Kris opgewekt. `Kan ik hem zien?` Trus knikte bereidwillig en tilde spontaan de voorkant van haar rok naar boven, waardoor Kris goed de getekende slang kon zien en haar kaal geschoren vagina.
`Je draagt geen slipje` zei Kris verbaasd. Hij voelde hoe de schacht van zijn lul onmiddellijk stijf werd.
`Zo te zien vind je dit niet erg`, antwoordde Trus grijnzend terug, die opgewonden naar de dikke bobbel in zijn spijkerbroek keek en hierdoor moest lachen. `Ik wil nooit een slip dragen. Ik vind het kledingstuk onprettig en ongemakkelijk.`
`Dat vind mijn vriendin ook`, dacht Kris geamuseerd. Ze liepen na het poelcafe in de richting van haar woning en bereikte een paar minuten later de juiste straat.
`Heb je zin om boven iets te drinken?` vroeg Trus. Kris vond dit een prima idee. Ze deed met een sleutel de voordeur open en liep daarna de gang in. Benieuwd stapte hij haar woning binnen en bleef netjes in de gang wachten, terwijl Trus de voordeur weer dicht duwde. Hij werd door de vrouw onmiddellijk tegen de rechtermuur gedrukt en daarna uitgekleed. Kris was behoorlijk verast dat de vrouw niet van zijn magere lichaam walgde. Hij pakte haar schouders beet en vroeg verbaasd: `Vind je mijn lichaam niet te mager?`
`Nee`, antwoordde Trus terug. `Ik vind het postuur van een lichaam niet belangrijk. Het karakter vind ik belangrijker.` Ze trok haar kleren uit en liet de kledingstukken gewoon op de grond liggen. Precies op de kledingstukken van Kris. Ze liepen hand in hand naar de slaapkamer toe en gingen daarna op het bed liggen. Kris tilde met zijn handen haar heupen naar boven en ging daarna tussen haar benen op het matras zitten. Hij keek opgewonden naar haar slanke figuur en schoof daarna de schacht van zijn lul in haar neukgrotje. Zweterig begon hij in een traag ritme Trus te neuken en verhoogde tijdens het stoten onmiddellijk het tempo. De vrouw greep met haar handen kreunend het laken beet en vond dit enorm lekker. Hij begon met zijn handen geil in haar borsten te kneden en voelde hoe zijn zaadballen bij elke stoot tegen de onderkant van haar schaamlippen ketsten.
`Ga door`, kermde Trus opgewonden en hield genietend haar ogen dicht geknepen. Kris wilde zo diep mogelijk in haar kutje komen en voelde hoe de schacht van zijn lul door haar genotvocht steeds natter werd. Hij begon met zijn mond opgewonden aan haar tepels te zuigen, waardoor Trus grommend haar achterhoofd naar achteren gooide en duidelijk van de behandeling genoot. Een paar minuten later wilde Kris een ander standje proberen. De vrouw ging met opgetrokken knieen languit op haar rug liggen en keek smekend naar Kris. Hij bukte met zijn bovenlichaam lenig voorover en duwde daarna haar schaamlippen uit elkaar.
`Aaaah`, Kreunde Trus geil. Kris begon met het puntje van zijn tong langzaam over de binnenkant van haar schaamlippen te likken. Hij duwde tijdens het beffen de lippen van zijn mond zo strak mogelijk tegen haar vagina aan en begon daarna aan haar klitje te zuigen. Hij wreef tijdens het likken met de duim van zijn rechterhand geil over haar venusheuvel en keek tijdens de handeling opgewonden naar boven. Trus gaf een zacht gilletje toen Kris het tempo verhoogde en daarna tijdens het likken voorzichtig haar kutje begon te vingeren. Ze kromde kreunend haar rug en kwam een paar minuten later grommend klaar met een orgasme. Kris schoof opnieuw de schacht van zijn lul in haar vagina en begon met harde stoten Trus te neuken. Een paar minuten later wilde Kris gepijpt worden en liet de schacht weer soepel uit haar schaamlippen glijden.
`Ik wil je lul proeven`, zei Trus hitsig en ging op haar knieen recht overeind zitten. Kris kreunde opgewonden toen de vrouw met de vingers van haar rechterhand vakkundig in zijn zaadballen begon te kneden. Ze likte met haar tong plagerig over zijn gladde eikel en nam daarna de complete schacht in haar mond. Hij deed genietend zijn ogen dicht, terwijl Trus met hoofd slurpend op en neer begon te bewegen en gelijk het tempo verhoogde. Een paar minuten later liet ze de schacht weer soepel uit haar mond glijden. Ze likte met de bovenkant van haar tong langzaam over de voorkant van zijn lul, waardoor Kris hijgend klaar kwam en daarna een dikke straal sperma tegen de zijkanten van haar neus spoot. Trus begon met haar tong Kris lul schoon te likken en zei grijnzend: `Kunnen we morgen dit weer doen.` Ze slikte het witte spul door haar keel gulzig naar binnen en bleef vervolgens uitgeput op het bed liggen.
`Ik heb al een vriendin`, zei Kris glimlachend, die van het bed stapte en daarna zijn kleren weer aantrok.
`Je hebt al een vriendin`, zei Trus verbaasd. `Waarom heb je dan in godsnaam een afspraak met me geregeld.`
`Ben je niet kwaad op me?` vroeg Kris verast.
`Waarom zou ik kwaad moeten zijn`, zei Trus grijnzend. `Ik vond het enorm lekker. Je hebt nog steeds geen antwoord op mijn vraag gegeven.`
`De meeste vrouwen willen niks met me te maken hebben, omdat ik te mager ben en een lage opleiding heb genoten. Ik wilde weten of alle vrouwen op internet ook zo denken.` Hij keek naar de klodders sperma op haar neus en glimlachte verlegen.
`Trouwens mijn vriendin Denise wist hiervan`, vervolgde hij voldaan. `Zelfs dat we met elkaar zouden gaan neuken.`
`Je vriendin vindt dit prima?` vroeg Trus stomverbaasd.
`Ja`, antwoordde Kris terug. `Ze doet het zelf ook met andere mannen.` Hij verliet tevreden haar woning en ging daarna via de bus weer terug naar zijn eigen huis.

Aantal keer bekeken: 34150
Waardering: 3.07 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5175
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online