Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Laat de tijd stil staan.

U leest om dit moment het verhaal Laat de tijd stil staan gepost door Joyce. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Joyce
Gepost op: 2011-6-15

Verhaal:

Laat de tijd stil staan
Eerst was er ontkenning, dit gebeurde me niet weer.
Het is zijn probleem dat hij niet kan geven wat wij nodig hebben om verder samen te gaan.
Wat hij zegt te willen, wil ik ook, alleen niet alleen op de voorwaarde wanneer het hem uitkomt zodat hij verder zich niet gebonden voelt aan mij of wie dan ook.

Het is een zwakte aanbod. Als hij echt van mij hield, zou hij mij dit aanbod niet doen, maar hij is bang om mij te verliezen en ik, ja ik hem ook, maar heb ik hem ooit gehad………….
Ik kan niet verder met hem op deze manier, maar ik voel me verlamd door het verdriet en pijn dat ik mijn droom nu toch niet kan waarmaken. Mijn verlangens nog in me moet houden tot de juiste man op mijn pad komt.

Ik wil niet praten hoe nu verder of waar ik mee kan omgaan en of ik contact wil of zo ja hoe. Ik wil even gewoon weg niet voelen en dat heb ik gedaan door met hem urenlang sex te hebben.

Sinds vandaag voel ik boosheid opborrelen en wil ik het uitschreeuwen. De eerste tranen biggelen over mijn wangen. Ik dacht dat ik die al kwijt was bij de vorige keren. Ik zou graag willen dat de tijd even stil stond, dat ik even op adem kon komen, om me te beseffen dat ik nauwelijks iets heb verloren en dat ik nog steeds mijn droom kan waarmaken. Mijn verstand weet het, maar mijn hart wil even niet. Laat me maar een paar dagen slapen en maak me wakker om iets leuks samen te doen.

Laat de tijd stil staan, zodat ik weer kan ademen

Aantal keer bekeken: 2534
Waardering: 5.11 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online