Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Laat me..

U leest om dit moment het verhaal Laat me. gepost door Sophiiie. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Sophiiie
Gepost op: 2011-8-3

Verhaal:

Laat me.
'LAAT ME!' riep sebryna toen haar buurman haar weer lastig viel. Dit is al de 3e keer deze week. Moet ik het aan me ouders vertellen? Ik durf niet, ik schaam me. Ik zal alles vanaf het begin vertellen, het gaat zo:
Dennis, mijn buurman woont nu al 3 maanden naast me. Dennis is 25 jaar, en geen lelijke jongen om te zien. Het begon met elkaar groeten, en een beetje naar elkaar lachen. ik zogt er verder niks achter, want ik was 15 en Dennis is veel ouder dan mij. Ongeveer een maand geleden fietste ik langs zijn huis en hij riep me. Hoe hij mijn naam wist weet ik nog steeds niet. We maakten kennis en hebben wat gepraat. Dennis vroeg of ik een keer een film bij hem wou kijken, natuurlijk wou ik dat want Dennis had een hele goede indruk gemaakt. Hij kwam heel sociaal over en hij kon zo lief lachen, nu weet ik inmiddels dat dit allemaal nep was.. Achter Dennis verschuild een ander persoon, een mysterieus persoon, maargoed, hier zal ik straks op terug komen. Ik ging op zaterdag avond rond een uur of negen naar Dennis toe. Hij woont op zichzelf en we hadden dus het hele huis voor ons alleen, ik vond het erg spannend. We keken film en we praatten wat, het was heel gezellig. Ik keek hem in zijn ogen en hij keek mij aan, dit was het moment het moment om te zoenen. We zoenden wel uren lang, ik had het gevoel dat ik in de hemel was ik voelde me zo gelukkig. Dennis tilde me op en legde me zachtjes op zijn bed, we hebben daar verder gezoend. Hij frummelde aan mijn jeans ik werd bang... Ik vertelde hem ook eerlijk dat ik nog nooit met een jongen naar bed bem geweest en hij begrijpte me. We hadden erover gepraat en ik zei dat ik nog niet verder met hem wou gaan. We hadden niet eens, en ik kende hem eigenlijk helemaal niet goed. Het voelde goed dat hij me snapte. Tenminste, ik dacht dat hij me snapte... Het was een gezellige avond het klikte tussen ons. rond een uur of 2 besloot ik maar naar huis te gaan. We namen uitgebreid afscheid en hadden besloten de dag erna weer af te spreken.

Ik lag in bed, dromend over Dennis. Wat is hij toch leuk, hij is helemaal perfect. Mijn ouders wisten niet dat ik bij Dennis was, ze zouden het gelijk verbieden omdat Dennis veel ouder is dan ik. Ik zei dat ik bij Soraya was, mijn beste vriendin. Denkend aan Dennis viel ik in slaap...

Ik werd wakker, met een big smile on my face. Mijn leven was perfect ik was zo gelukkig, ik leefde op een roze wolk. Het was zondag, koopzondag. Ik zou met Soraya naar de stad. Soraya haalde me op, ik vertelde haar alles over Dennis. Ze was blij voor me, en wou Dennis ook graag ontmoeten. We liepen in de stad, je raad misschien als wie ik tegenkwam. Ja- ik kwam Dennis tegen. Hij liep op me af en kuste me. Er was nog een jongen bij hem: Ryan. Ryan was ook geen lelijke jongen om te zien, hij zou goed bij Soraya passen. Ik stelde me voor, en Soraya ook. Rick begon met Soraya te praten, we hadden besloten om die avond wat met z'n viertjes te gaan doen bij Dennis thuis.

Die avond zei ik tegen mijn ouders dat Soraya en ik naar Sky zouden gaan. Sky is ook een goede vriendin van ons.

Soraya belde aan, happy deed ik open. Ze had een tas bij zich met allemaal make-up en kleding. We gingen tutten en deden onze fashinably kleding aan. We look totally sexy zeiden we happy tegen elkaar. We droegen een jurkje, met een panty en onze Vans eronder. We waren klaar om te gaan, en liepen richting Dennis.

We belden aan, Dennis deed open. Ik zoende hem, het was aan tussen ons het was officieel. We gingen op de bank zitten, en Ryan begon gelijk met Soraya te zoenen. Ik ging naar boven met Dennis. Dit was de domste fout van mijn leven.

Ik zat op zijn bed, hij duwde me achterover. Hij hijgde en schreeuwde hij trok mijn broek uit. Ik gilde, ik was bang.. Ik wilde dit niet! Hij kwam in me, zonder condoom. Het steekte, ik ging kapot van de pijn. Ik huilde, ik hoorde Soraya huilen. NEEE! Ik wou me loswringen, het lukte niet. Dennis zoende me: schatje, jij bent zo geil zei hij. GA WEG LUL! LAAT ME! schreeuwde ik. Ik kon niet weg, tot mijn grote schrik moest ik hem ook nog pijpen. IK WIL DIT NIET! Hij werd gek van mijn gejank, en liet me gaan. Soraya rende ook huilend weg.. Later bleek dat Soraya door Ryan is verkracht. We waren verdrietig, verbaasd, geschokt.. We wisten niet wat we moesten doen.. Ik voelde me zo raar en vies. We troostten elkaar, en Soraya wou naar huis. Ik ging ook naar huis, ik heb de hele nacht niet geslapen...

Het is nu een week geleden, ik ben depressief, en ik voel me raar... Ik durf het aan niemand te vertellen, ik schaam me, straks vinden ze mij een hoer. Ik heb het nog steeds aan niemand verteld, ik durf het niet... Gelukkig kunnen Soraya en ik hier goed over praten, en we kunnen elkaar troosten.

Het huis van Dennis staat nu te koop, heel raar allemaal. Ik ben wel blij dat ik hem nu niet meer tegen kan komen, ik wil hem nooit meer zien....

Mijn leven, het leek zo perfect, maar alles is nu kapot. Dit hele gebeuren zou me mijn leven lang achtervolgen.

Wat moet ik doen?

ER KOMT NOG EEN VERVOLG!

Aantal keer bekeken: 4262
Waardering: 5.97 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online