Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Laatste voicemail!.

U leest om dit moment het verhaal Laatste voicemail! gepost door Max Carless. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Max Carless
Gepost op: 2009-6-19

Verhaal:

Laatste voicemail!
'Bericht ontvangen, vanavond om 23:04 van 4444444444:tringel-tringel, kraaaak, Aaaaaaaaaaah.....einde bericht.' Yuki schrok.
Wat hoorde ze nu? Was dat niet de trein van Nagoya waar ze elke avond boven langs liep. En was dat niet haar eigen stem. Ze keek op de klok; het was half zes, en keek weer naar haar mobiel.
Er stond toch echt 23:04, met dezelfde datum erbij als vandaag. 'Dat ding zal wel weer eens kapot zijn.' dacht ze.
Ze was op haar werk, achter de balie bij een snackbar. Het was een zomerbaantje. Ze werkte normaal van vier tot acht, maar haar baas kwam aanlopen met een vervelend gezicht.
'Goed nieuws, Yuki!' zei hij met zijn brombeer stem.
'Vanavond is er weer voetbal, en dat wordt massaal hier gevierd.'
Yuki zag het al aankomen.
'Dus wil jij ff langer blijven vanavond?' vroeg hij.
Ze had haar vriendin belooft met haar te gaan shoppen in de stad, maar dat kwam er dus niet van, meneer Koji tegen spreken was al helemaal geen optie.

Het werd die avond, zoals verwacht, heel druk en om 10 voor 11 kon Yuki de snackbar pas verlaten. Meneer Koji wilde wel afsluiten deze keer.
Ze besloot naar huis te lopen, zo ver was het niet, maar een kilometertje of drie. Ze liep langs de oude groezelige straatjes, en haar bruine cowgirl laarzen klikte zenuwachtig op de betonnen straat.
Ze liep door de straat naar het einde ervan, waar de treinbrug stond, naar het andere stadsdeel. Daaronder liep het treinspoor van Nagoya.
Er kwam net een trein langs en Yuki schrok van het lawaai. Ze wilde net kijken of ze alleen was, maar ze zag tot haar opluchting, twee meisjes bovenaan de trap zitten. Ze keek op haar horloge, 2 over 11. Ineens moest ze denken aan het voicemail bericht van vanmiddag, ze was het helemaal vergeten. Het kon toch niet echt waar zijn, het was vast een grap van iemand. Maar ze wist zeker dat ze haar eigen stem had gehoord. Oplettend liep ze de mogal hoge trap op, langs de twee meisjes. Ze ving een beetje van hun gesprek af. '...en hij kende haar al 3 maanden, ik bedoel hoe kun je zo harteloos zijn...' het zittende meisje huilde in haar schoot, het andere lange meisje troostte haar. Yuki liep langs hun. Toen ze op het midden van de brug stond zag ze in de verte een trein aankomen. Het maakte veel lawaai.
Ineens hoorde ze een paar hoge klikjes, ze kon het niet plaatsen, maar haar vraag werd beantwoord toen ze naar de prikkeldraad railing keek.
Er brak steeds een klein stukje af, en de railing begon steeds slapper te worden, en bengelde bijna aan de andere railing. Yuki vond het opmerkelijk en keek er met spleetoogen naar. De twee meisjes keken ook op, en de huilende stond op.
Ineens hoorde Yuki een raar stemmetje achter haar, ze draaide zich om.
Ze zag iets afschuwelijks staan en gilde. Tringel-tringel klonk het alarm van de stoplichten beneden.
'Meisje, wat is er?' vroeg het lange meisje. Yuki voelde een koude gloed langs haar en zag dat de gedaante naast haar stond. Ze voelde een krachtige duw en belandde tegen de kapotte railing,Kraaak! De trein reed net onder de brug door.

De twee meisjes keken met de grootste schrik toe hoe Yuki langs de railing naar beneden viel. AAAAAAh! gilde Yuki.
De meisjes gingen tegen de, nog in tacte, railing staan en keken naar beneden. De trein reed onder de brug door en Yuki viel er bovenop. Ze bleef in de elecktrische kabels hangen, en kwam onder stroom te staan. De twee meisjes gilden hard terwijl ze Yuki van de trein af zagen vallen.
Het lange meisje rendde schreeuwend om hulp de trap af, maar de andere bleef staan. De mobiel van Yuki viel uit haar zak naast haar. Het Meisje moest huilen. Tussen haar tranen door kon ze iets raars zien. Yuki, die toch zeker weten dood was, pakte haar mobiel en tikte een nummer in. Haar eigen telefoonnummer!


Aantal keer bekeken: 2337
Waardering: 6.71 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 22 bezoekers online