Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Lees dit niet!.

U leest om dit moment het verhaal Lees dit niet! gepost door AmbChy. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: AmbChy
Gepost op: 2010-12-20

Verhaal:

Lees dit niet!
ik was een x alleen thuis , een hele avond
toen hoorde ik allemaal geluiden . ik dacht eerst dat het mijn buurman was , want die zit mij altyd te stangen .Even later hoorde ik beneden , voetstappen en dingen vallen . Ik ging naar beneden , en ja hoor de foto's van mijn ouders en van mijn zusje en broertje waren kapot gevallen van de kast . Ik heb geen huisdieren dus die kunnen het niet gedaan hebben. Ik dacht eerst dat dat ik gek werd. En begon te gillen. Toen er op de deur werd geklopt , was ik helemaal van het lotje getikt. Ik pakte een mes uit de keukenla en begon tegen de deur te schreeuwen. '1 stap naar binnen en ik vermoord je !' : zei ik . Toen ik de deur opendeed. Was er niemand... Ik weet nog steeds niet wat er is , gebeurd . En dat wil ik eigenlijk ook niet weten. Die dag daarna kwamen mijn ouders thuis. Ze dachten dat ik gek was , en zeiden dat ik contact op moest nemen , met een of andere stichting. Ik zei nee , dat wil ik niet . Ze zeiden dat als ik dat niet deed , dat ze het zelf gingen doen. Toen ze dat zeiden hoorde ik die geest weer. Dit keer zagen mijn ouder hem/haar ook , Me ouders schreeuwden. En ik zei: '' zie je wel , je geloofde me niet '' . Ik liep huilend naar mijn kamer , en huilde mijzelf in slaap. Die avond had ik een droom. Ik was in een fantasiewereld , een heel groot bos , het was heel koud en kil. Het regende hagelde en stormde. Ik kon niet meer praten bewegen of horen. Er stond ook 1 hele grote boom , oftewel het hart van het bos. In mijn vage droom liep ik naar die grote boom. Daar zat een schommel aan , op die schommel zaten geesten kinderen. Ze vroegen mij vanalles , en ik stond verstijfd te kijkn . Hun handen gingen door mij heen , was ik dood en waren hun echt ? Ik rende snel het bos in , en ze begonnen lachend achter mij aan te rennen . Iets buiten het bos , was er een draaimolen , je hoorde allemaal geluiden van lachende kinderen en van dat ene muziek wat je altijd hoort , ik vond het maar creepy en keek toe hoeveel lol die geestenkinderen hadden. Ze vroegen mij om mee te doen , maar ik antwoorde bot :''NEE'' ze keken mij aan alsof ik gek was . En op een gegeven moment stond alles stil , nix bewoog meer . Zelfs de kinderen niet , daar was ik dan.HElemaal alleen in zo'n groot bos. Ik wist nietwat ik moest doen , en dacht dat ik droomde. Maarja zo'n grote droom, kun je niet wakker uit worden .
en dit is wel echt gebeurd ik lag toen het was gebeurd in coma.

Aantal keer bekeken: 2801
Waardering: 6.08 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online