Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Leidinggevende.

U leest om dit moment het verhaal Leidinggevende gepost door Studentje. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Studentje
Gepost op: 2009-9-29

Verhaal:

Leidinggevende
Mijn leidinggevende had zich ziek gemeld, hij was een beetje grieperig. Er stond een hele drukke weekvoor ons,waarin hij 75 uur moest werken, dus niemand die het erg vond dat hij even twee daagjes thuis bleef.

Er moesten alleen wel een aantal documenten getekend worden, zodat de instructies die er op stonden uitgevoerd konden worden. Ik woon zelf een kwartier rijden bij mijn leidinggevende vandaan, dus ik heb aangeboden even langs te rijden.

Vooraf heb ik wel even naar mijn leidinggevende gebeld dat ik langs kwam, zodat hij het wist.

Normaal hangt er al een seksuele spanning tussen mijn leidinggevende en mij, een spanning waarvan iedereen door heeft. Dus ik vond het wel spannend om hem op te zoeken, thuis. En hij had verteld dat zijn vriendin de hele week in Spanje zat met vriendinnen.

En op het moment dat ik binnnen liep ging het mis, ik werd zo gei, wat hij merkte.

Na het administratieve gebeuren te hebben afgerond, keek hij me aan en begon mij te zoenen. Zijn hand gleed over mijn borst, naar benenden... Dit maakte me nog geiler.

Langzaam knoopte hij mijn blouse open en begon aan mijn tepel te zuigen. Ondertussen maakte ik zijn riem los, de knopen van zijn broek en ging ik met mijn hand in zijn boxer.

We besloten ons te verplaatsen naar zijn slaapkamer, alle kleren waren inmiddels uit. Hij begon me te likkken, zo heerlijk, mijn zijn tong ging hij af en toen mijn kutje in. En mijn zijn vinger ging hij mijn anus is. Ik kwam hier heerlijk klaar van.

Maar hij was nog niet klaar, hij wou zelf nog met zijn lekker dikke, harde pik in me. So he did. Hij kwam in me, zijn pik is zo groot, dat het wat moeizaam ging, maar dit maakte onze beide tegelijkertijd zo geil. Eenmaal in mijn zeiknatte kutje begon hij te stoten, hij haalde zijn pik er uit en duwde 'm er weer heel hard in. Waardoor ik het elke keer weer uitkreunde. Waarna hij me lekker volspoot.

Ik was nadat we klaar warem alleen nog zo geil. Hij liep mee naar mijn auto, ging even zitten en ik was zo geil dat ik in mijn auto zijn broek los knoopte en aan zijn pik begon te likken en te zuigen, toen hij hard genoeg was, beveelde hij me op zijn pik te gaan zitten. Dus ik deed mijn broek uit, schoof mijn stringetje opzij en ging op zijn keiharde pik zitten. Ik begon heel hard heen en weer te bewegen en tegelijk heel heftig zoenend. waarmaar hij me vervolgens voor een tweede keer heerlijk klaar spoot.

Dit beloofd wat voor als hij weer beter is en we beide moeten werken....

Aantal keer bekeken: 12865
Waardering: 4.37 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online