Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Lekkende moordenaar..

U leest om dit moment het verhaal Lekkende moordenaar. gepost door UNDETECTEDx. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: UNDETECTEDx
Gepost op: 2011-5-14

Verhaal:

Lekkende moordenaar.
Er was eens een vrouw en die kreeg op een dag dreigbrieven waar op stond: 'Binnen de 72 uur kom ik jou vermoorden' ze had een schrik gepakt dus kocht ze een grote waakhond. Ze had een systeem bedacht de hond liet ze onder bed zitten als ze sliep en als die hond aan haar hand lekte was alles veilig.De volgende dag hoort ze *drup drup drup* ze gaat kijken naar de kraan die doet niks ze denkt het zal wel niks zijn. Ze steekt haar hand onder het bed ze krijgt een lekje nog geen vijf minuten later hoord ze *drup drup drup* ze doet het licht aan en ziet de hond zijn hoofd opgehangen aan de muur en dat was dat bloed dat drupte maar er was een papier bij waarop stond 'Niet alleen honden kunnen likken' (het was dus de moordenaar die haar likte die dag.)

Aantal keer bekeken: 2267
Waardering: 6.43 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online