Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Lekker zwemmen deel 1.

U leest om dit moment het verhaal Lekker zwemmen deel 1 gepost door Explorer. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Explorer
Gepost op: 2008-7-3

Verhaal:

Lekker zwemmen deel 1
Elke dag zwemmen, heerlijk. Werkend vanuit huis kon ik elke dag met mijn vrouw even een uurtje zwemmen in het nabijgelegen zwembad. Zij was hoogzwanger en het water was een verlichting voor haar. Ik ging elke dag trouw met haar mee en besteedde alleen aandacht aan haar. Ze was in de negende maand en de dikke buik helemaal zat. We zwommen altijd in het kleine buitenbad dat in verbinding stond met het binnenbad. Het was hier meestal rustig en de frisse lucht was fijn. Echter, toen de zomervakantie aanbrak werd het drukker en drukker. Toch hielden we het vol om zo goed en zo kwaad als het kon baantjes te trekken. Het enige voordeel van de drukte was dat ik mijn ogen de kost kon geven. Niet dat het een babe-paradijs was als in Baywatch, verre van dat. Maar het leidde tenminste een beetje af. Het is altijd leuk om te zien hoe er altijd wel een zwempak of bikini net niet helemaal goed, of helemaal verkeerd, zit en intieme details van het vrouwenlichaam prijsgeeft.

Een treffend voorbeeld zag ik die middag, toen we wederom buiten zwommen. Ik kon mijn ogen bijna niet geloven. Een enigszins stevige, maar best aantrekkelijke vrouw, zo te zien van mediterrane afkomst, kwam naar buiten lopen en maakte zich klaar om het zwembad in te gaan. Ze deed haar lange haar nog even goed in de staart en hiervoor sloeg ze het even naar achteren. Ik had net onder water gezwommen en kwam bij de rand waar ze stond weer boven. Zij had haar witte bikini waarschijnlijk gekocht toen ze nog een maatje kleiner was. Het bovenstukje kon haar borsten nauwelijks omvatten, en het broekje zat strak en drukte in haar spleetje. Ik zwom weer ietsje weg. In plaats van in het water te springen, ging ze eerst op de rand zitten. Toen ze dit deed sprong een kant van haar broekje nu helemaal naar binnen. Even was de helft van haar lichtbehaarde poes zichtbaar. Ze merkte het zelf en corrigeerde haar slipje terwijl ze vluchtig rondkeek of niemand het gezien had. Ik kon haar blik niet op tijd ontwijken. Ze keek me kort aan en glimlachte alsof ze zich schaamde. Toen ging ze van de rand af het water in.

Het was druk en mijn vrouw en ik zwommen zigzaggend langs de mensen. De dame in witte bikini kruiste een aantal keer mijn baan en keek me daarbij aan. Toen sprongen drie kinderen achter elkaar het water in, een bommetje, en iedereen deinsde achteruit. Zij bleek vlak achter me te staan en ik voelde haar volle borsten tegen mijn rug en mijn arm. Ik excuseerde me en ze zei dat het niet gaf. En er volgden meer aanrakingen die 'per ongeluk' gingen. Een keer botsten we en voelde haar hand langs mijn kruis gaan. En op een gegeven moment stond ik in een hoek uit te rusten toen ze, me zogenaamd niet opmerkend, langzaam met haar rug naar me toe richting de hoek kwam. Terwijl ze centimeter voor centimeter dichterbij kwam, voelde ik mijn erectie groeien. Ik wist haar nog net op tijd te waarschuwen door 'sorry' te zeggen en met mijn vingertoppen in haar rug te duwen. Het incident herhaalde zich. Deze keer wachtte ik iets langer en dit keer gebruikte ik mijn platte handen, die ik tegen de randen van haar bovenstukje duwde. Ze zette nog iets door naar achteren en even raakten haar billen de bobbel in mijn broek. Toen zette ze af, nog even haar kont tegen me aandrukkend. Er kwam nog een troep kinderen bij en zwemmen was nu bijna onmogelijk. En weer sprong een groep in het water. Het was een chaos van gespatter, deinende mensen en plotselinge bewegingen. Ze stond weer bij me, vlak achter me. Onder water gleed haar hand langs mijn onderbuik en toen richting mijn zwembroek. Ze drukte haar borsten in mijn rug terwijl ze dit deed. Toen bewoog ze half naast me en drukte haar verpakte poes tegen mijn bovenbeen. Ze liet het toe dat mijn hand even zachtjes en verre van per ongeluk in haar billen kneep. Toen kwam ze voor me staan, drukte haar achterwerk tegen mijn kruis en bewoog deze heen en weer. De chaos was bijna over, het duurde allemaal een paar seconden. Ze ging nu iets verder van me af en keek even met een rood gezicht om terwijl ze weg zwom. Ze verdween naar binnen.

Een kwartiertje later was het weer helemaal rustig. Aan de herrie die in de verte vanuit de glijbaan klonk kon ik merken dat het nu daar een chaos was. Mijn vrouw en ik zwommen weer met z'n tweeen. Zij in de witte bikini kwam echter weer naar buiten gezwommen. En toen kondigde mijn vrouw aan dat ze even naar het toilet ging. Ik keek haar na terwijl ik de blik van de dame in witte bikini op me voelde. Zodra mijn vrouw uit zich was, kwam ze naar me toe, omhelsde me en sloeg haar benen om mijn middel. Ik deed de rand van mijn zwembroek omlaag, zodat mijn paal de vrijheid kreeg. Ze spreidde haar benen verder en mijn eikel schuurde langs de ontblote kant van haar kutje. Ze friemelde haar broekje nu verder opzij en reed met haar klitje langs mijn eikel. "Steek hem er in," fluisterde ze. "Mijn vrouw komt zo terug," zei ik, "ik kan je hier niet zomaar neuken." Ze dacht even na. "Als ze terug komt, wacht dan vijf minuten. Dan ga jij naar de WC. Ik zit in de laatste aan je rechterhand. Ok?" Goh, ze was vindingrijk. "Alleen als het lukt, OK?" zei ik. Ze knikte. "Als je er na tien minuten niet bent, ga ik weer weg," zei ze, "en dan kunnen we het morgen proberen." Ze zwom weg.

Mijn vrouw kwam snel terug en zag me zwemmen. We trokken wat baantjes en toen zei ik dat ik naar de WC moest. Ook bood ik aan om even wat te drinken te halen. Dat was goed.

In de lange gang met WCs hing een geur van chloor en urine, zoals in elk zwembad. Bij het laatste hokje rechts klopte ik aan. Ze deed open en ik ging naar binnen. Ze was poedelnaakt. Ze had flinke borsten, met grote donkere tepelhoven, waarin haar tepels opvallend roze in stonden. Haar enigszins mollige poesje was getrimd en behaard. Ik deed mijn broek uit en ging op het toilet zitten. Zij nam op me plaats. Gemakkelijk gleed ik bij haar naar binnen, want ze was slijmerig nat. Ze bereed me snel en behaast, fluisterend: "Ik dacht al dat je lang niet geneukt had. Neuk mij maar lekker, schatje. Neuk m'n lekkere poesje maar." Ik sabbelde en beet op haar tepels, beurtelings, en ze begon me nog wilder te bereiden. Ze onderdrukte een kreun terwijl ze fluisterde: "Ik kom bijna, schatje, ik kom bijna..." Ik probeerde nu nog dieper in haar te komen en het koste haar moeite om geen gilletjes te slaken. Toen ging ze opeens van me af, zette een voet op de grond en de andere op mijn bovenbeen. Ik zacht het geil uit haar open spleetje druipen, terwijl het pulseerde. Toen spoot er opeens een warme, geurige straal urine uit haar kutje. Ze besproeide mijn borst, mijn pik en richtte toen op mijn mond. Ik proefde de zilte vloeistof. Toen ze klaar was ging ze weer op me zitten en tongzoende me terwijl ze doorneukte. Snel kwam ze in de buurt van haar hoogtepunt en toen dat kwam kneep ze zo hard dat mijn pik uit haar floepte, slijmerig en nat van haar kutgeil. Ik liet haar nu zitten en ging op mijn knieen om haar lekker uit te likken. Ze was vies, nat en lekker en ik werd getrakteerd op nog een warme vloed geil lava uit haar grotje. Toen ging ik staan en ze begon me te pijpen. Ik zat erg dicht tegen een ejaculatie aan en kondigde het aan. Ze stopte echter niet met zuigen, maar deed dit zelfs harder, totdat mijn sperma met kracht haar keeltje in schoot.

We waren beiden voldaan. Ik verliet het eerste het toilet en stond even een minuutje onder de douche om de geur van haar en haar plasje af te spoelen. Toen haalde ik de beloofde drankjes, zette ze buiten neer en sprong met een plons in het water. Het was al weer veel drukker in het buitenbad en er deinsden mensen terug. Een wat mollige vrouw plette bijna een wat kleinere, veel jongere man. Misschien draaide dit voor hun ook wel uit op een vluggertje!

Aantal keer bekeken: 20605
Waardering: 7.71 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online