Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Leukste ervaring ooit..

U leest om dit moment het verhaal Leukste ervaring ooit. gepost door Thomas B.. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Thomas B.
Gepost op: 2006-4-8

Verhaal:

Leukste ervaring ooit.
Leukste ervaring ooit.

Het was op een mooie dag in de zomer, ergens in juli, toen ik met 2 vriendinnen had afgesproken om eens bij me te komen logeren. Zelf ben ik een jongen met een, vind ik zelf, mooi gespierd lichaam en een aardige penis. Er waren verbouwingen bezig, dus er was maar 1 kamer vrij om te slapen. 'Gewoon als vrienden Ma, er zal echt niks gebeuren.'
Natuurlijk ging er wel wat gebeuren; wat wil je met 2 bloedmooie meisjes in 1 kamer.
Alleen van de gedachte zelf werd ik al behoorlijk geil.

Rond 23.00, net na we allemaal gedoucht hadden, besloten we naar onze kamer te gaan om onze pyjama's aan te doen en nog eventjes lekker te kletsen. Allebei waren ze al redelijk groot geschapen, maar niet overdreven. Ze deden allebei, heel bewust van hun prachtgevel, hun strakke shirtjes uit, en een mooie kanten BH kwam te voorschijn. Het waren tweelingen, en ze droegen altijd hetzelfde. Gekluisterd aan de heerlijke borsten werd de bobbel in mijn broek steeds groter. Toen ze dat zagen keken ze mekaar even aan en trokken toen samen mijn shirt uit. Mijn soldaat stond nu helemaal stijf. De dames keken mekaar weer aan en trokken mijn broek en boxer uit. 'Oooh, lekker...,' zeiden ze, allebei heel verleidelijk met hun wijsvinger in hun mond. Ik dacht bij mezelf; nu is het mijn beurt, dus ik trok beiden hun korte rokjes en al aardig vochtige slipjes uit.

Nu helemaal geil gooide ik ze allebei op bed, met hun beide benen wijd open, zodat hun mooie kaalgeschoren natte kutjes goed vrij waren. Nadat ik ze allebei even klaar had gebeft, stopte ik in allebei de kutjes 2 vingers, die ik, eenmaal binnen, met elkaar verstrengelde, en ze lekker heen en weer bewoog. Na een paar heerlijke kreunende minuten kwamen ze allebei, de een wat later dan de ander, hard kreunend en schreeuwend klaar.

Nu was het weer hun beurt. De oudste ging plagerig mijn balzak aflikken, terwijl Carline, de jongste van de 2, mijn eikel zat af te zuigen en rondjes draaide met haar tong. Heerlijk was dat. Ik voelde het na een tijdje komen, maar ik probeerde het in te houden. Dat lukte maar even, en toen kwam al het zaad er hard spuitend uit, in haar gezicht. Sanne, de oudste, begon haar gezicht af te likken, en hevig te tongen. Ik zat toe te kijken, nog nagenietend van mijn heerlijke orgasme.

Nadat ze klaar waren met mekaar heerlijk te beffen en af te lebberen, bonden ze mij vast aan het bed met touw dat in de kamer tegenover ons lag. Helemaal strak vastgemaakt lag ik daar op mijn rug, terwijl Sanne mijn eikel begon te zuigen en Carline met 2 vingers rustig mijn anus in kwam. Niet lang duurde het, of ik kwam voor de tweede keer zuchtend klaar.

Ik kon maar geen genoeg krijgen dus ik befte ze nog een keer en nog een keer, tot ze allebei weer klaarkwamen. Daarna pakte Carline, die dit blijkbaar al had zien aankomen, een voorbindpenis, en begon Sanne in haar anus te neuken. Ik lag ondertussen onder Sanne, die mijn penis weer lekker af begon te zuigen, en strekte mijn arm uit om Carline in haar anus te vingeren. Na een paar heerlijke kreunende en gillende minuten kwamen we alledrie tegelijk klaar.

Dit was echt de leukste ervaring van mijn leven. Daarna hebben we dit nog vaak gedaan. Een keer kwam mijn moeder onverwachts binnen, en sindsdien doet zij ook lekker met ons mee.Aantal keer bekeken: 13847
Waardering: 4.53 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online