Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Lief dagboek deel 1 (echt gebeurt).

U leest om dit moment het verhaal Lief dagboek deel 1 (echt gebeurt) gepost door Pietje Puckewuck. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Pietje Puckewuck
Gepost op: 2010-10-9

Verhaal:

Lief dagboek deel 1 (echt gebeurt)
5 Juli 2010

Lief dagboek. Vandaag was de mooiste dag van mijn leven. Het begon allemaal toen ik naar school fietste. Een groep meiden uit de 6e klas fietste langs mij. Er waren ook 3 jongens bij, ik kende die 3 jongens. Ze woonde bij mij in de straat. Ik kende ze al heel mijn leven. 1 van hen was een sukkel. Met dikke puisten en een harrypotter brilletje. De ander was echt een bad-boy. Maar de 3e was altijd opvallen en leuk. Ik was stiekem verliefd op hem. maar goed, waar was ik. Oh ja, Ze fietste langs mij, en die ene leuke jongen keek om en gaf me een knipoog. Ik vroeg me af of hij het tegen iemand anders had, maar hij keek echt mijn kant op. Ik fietste door alsof ik niets in de gaten had.

Op school aangekomen pleurde ik mijn fiets in de rekken, klom de trap op en deed de deur open. Toen ik binnen kwam keek iedereen me aan. Maar 4 seconde later gingen ze weer verder met waar ze gebleven waren. Ik deed mijn locker open om mijn boeken erin te gooien, toen Marissa, mijn bff, me hevig op me schouder tikte. Ze zei: ''Weet je het al? Iedereen zegt dat Rian (de jongen die naar me knipoogten) jou mee gaat vragen voor het feest.'' Ik natuurlijk lachen. Want waarom zou Rian mij mee uit vragen naar het school feest? Ze sleurde me mee naar een groep meiden en begon hevig tegen ze te praten. Ik raakte verdiept in mijn gedachten. Zou het waar zijn? Vraagt hij mij? De bel onderbrak mijn gedachten en ik moest naar de les.

Onder de les had iedereen het over Rian. Voor het eerst van mijn leven was ik populair. Want het was echt heel bijzonder als Rian, de Rian, jou mee zou vragen naar het feest. Dan was je even populair, maar dat ging wel over. Alle meiden stonden om me heen. Dit was echt nieuw voor me. De 2e bel ging en we moesten op onze plaatsen gaan zitten. Scheikunde was het saaiste van de dag. Vooral met mevrouw Teewen. Zo vreselijk saai. Ik was al ooit 1 keer in slaapgevallen. En meteen gooide ze haar grote lineaal op de grond. Ik schrok me rot. Na een uur ging de bel.

Ik sjokte het klaslokaal uit. We hadden pauze. Ik ging naar de aula zodat de hele groep meiden even weg waren. Maar ze gingen me achterna. Iedereen zat op me heen op de grote trap in de aula. Pratend over Rian. Het enige wat ik kon was denken aan Rian. Ik pakte wat te eten en te drinken uit mijn tas. Ik at het op, en de bel ging weer.

Ik sjokte naar Engels. Engels was altijd beter dan Scheikunde of bio. Ik sjok het lokaal binnen, pleur mijn tas op tafel en plof neer op een stoel. Marissa kwam naast me zitten en ratelde tegen me zoals altijd. Ze vertelde grappige verhalen over haar familie en meestal verzon ze er wat bij. De bel ging en meneer Weitsma kwam de klas binnen. Hij begon over allerlei zaden en planten. Het meeste begreep ik niet eens. Hij schreef het huiswerk op het bord. En hij zette ons aan het werk. De bel ging sneller dan ik had gedacht. Op naar wiskunde. Ik sjokte het gebouw door.

Weet je ik sla de rest wel over. Het interessante gebeurt pas in de lunch pauze. Ik zat in de aula, de eten. Ik had net m'n laatste boterham weggekauwt toen Rian ineens naast me stond. Ik schrok me kapot. Hij keek me aan met zijn mooie blauwe ogen. Hij zei: ''Hoi Myrthe.'' Ik zei hoi terug. Hij weer: ''Ga je met mij mee naar het feest morgen avond?'' Ik zeg natuurlijk ja. Hij zegt: ''Oke, ik haal je om 8 uur op, oke?'' ik weer ja. Het ging zo snel. Geen idee hoe. En zo dus, is het gegaan. Ik heb een date met Rian, de Rian!!

Deel 2 volgt later..
Echt gebeurt
Door Pietje

Aantal keer bekeken: 6525
Waardering: 6.83 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online