Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Liefdesdromen.

U leest om dit moment het verhaal Liefdesdromen gepost door Anoniemke. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Anoniemke
Gepost op: 2010-9-18

Verhaal:

Liefdesdromen
Proloog

Eigenlijk probeer ik er niet over na te denken, maar dat doe ik toch. Iedere avond weer die droom, en iedere avond net weer even anders. Ik hoop dat ik ooit op een dag deze droom mag ervaren als “de werkelijkheid”, al heb ik er weinig vertrouwen meer in. Dit ben ik dus, iemand die veel droomt en hoopt maar eigenlijk maar een gewoon saai leven leid.


1

Hij lacht naar me, ik voel de vlinders fladderen en dan niet alleen in mijn buik. Nee, ze fladderen verder en verder door mijn hele lichaam. Ik trek mijn mondhoeken omhoog. Dit gezicht, ik zie het iedere keer weer voor me. En dan wanneer ik me dichter naar hem toe buig en de fonkelingen in zijn ogen nog beter kan zien zit ik opeens weer overeind in mijn bed. En ja dan baal ik!
Kun je verliefd zijn op een droom? Een illusie? Wat mij betreft is het antwoord ja. Maar wat heb je nou aan dat antwoord “ja”. Ik hoop steeds weer dat het een keer geen droom zal zijn, dat ik echt verliefd kan zijn op een “echt” persoon. Maar wie wil mij nou? In deze wereld is vast geen jongen die mij begrijpt, die van zo iemand als mij droomt en er is al zeker geen jongen die verliefd is op mij.
In mijn droomwereld is alles perfect, daar loopt wel zo’n jongen rond die ik iedere nacht weer op nieuw ontmoet. Iedere nacht… dat is wel veel als je er over na denkt. Ieder jaar telt 365 dagen en ik droom al jaren dezelfde droom, maar dan steeds weer net in een ander jasje. Dat is toch best veel moet ik zeggen.
Iedere morgen begint mijn saaie leven weer. Mijn fantastische leven gaat alleen diep in de nacht zijn gangetje, wanneer men slaapt en ik zelf ook, dan begint mijn leven pas echt!

Ik sla met enorme kracht op dat rotding. Dat ding dat ik het meest haat. Dat ding dat me uit mijn dromenwereld haalt. Jawel dat ding heeft ook een naam hoor! Men noemt het een “wekker”. Ik vind niet dat zo’n verschrikkelijk rotding een naam verdient. Helaas heb ik daar niet veel over te zeggen. Met moeite kom ik mijn bed uit en schuifel ik naar de spiegel. Ik ga er voor staan en veeg de slaapkruimels uit mijn ogen. Daarna schuifel ik naar de kast en pak zonder echt te kijken een stapeltje kleren uit de kast.

dit is dus een klein beginnetje van mijn verhaal ;)

Aantal keer bekeken: 3197
Waardering: 5.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online