Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Lucifer, de gevallen engel..

U leest om dit moment het verhaal Lucifer, de gevallen engel. gepost door Stylo. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Stylo
Gepost op: 2010-3-28

Verhaal:

Lucifer, de gevallen engel.
Verbannen was hij, nooit zou hij meer weten wat hij werkelijk was. Hij had zich tegen de heerser gekeerd, hij wilde niet dat zij vernietigd zouden worden. Een experiment had de Heerser gezegd. De Heerser noemde hem jaloers, het hebzuchtig en een verrader! Hij overtuigde de anderen van het feit dat hij jaloers was op de Heerser en zijn macht over wilde nemen. Behalve enkele vrienden hadden alle anderen zich tegen hem gekeerd. Ze wisten wel dat het verhaal van de Heerser niet klopte, want hij was wel één van de laatsten die uit was op macht. De Heerser had de rebellen verbannen uit het paradijs en hun macht afgenomen.

Nu viel hij, door de zwarte wolken naar beneden. Jaren en jaren streken voorbij, al die tijd had hij nagedacht. Nagedacht, over hoe hij de mensheid kon beschermen tegen de wreedheid van de Heerser. Na duizenden jaren van vallen zag hij een licht in de diepte. Het kwam snel dichterbij. De snelheid van de val nam af en langzamerhand begon hij te zweven. Het licht dat hij had gezien zweefde nu pal voor hem. Ineens hoorde hij van boven een krijsend geluid. Toen hij geschrokken naar boven keek, zag hij 3 paar rode ogen die naar hem staarden. De wezens kwamen dichterbij en keken hem levenloos aan. Bij elke stap die hij achteruit zette werd hij angstiger. Zijn lichaam raakte het licht bijna aan. Plotseling renden de drie wezens razend snel op hem af, in een laatste blik zag hij nog de weerkaatsing van zijn gezicht in de klauw van één van wezens. Daarna viel hij achterover in het licht en verdween hij.


Aantal keer bekeken: 2780
Waardering: 6.43 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online