Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Manon, het Avril meisje (14).

U leest om dit moment het verhaal Manon, het Avril meisje (14) gepost door Carolientje. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Carolientje
Gepost op: 2006-9-24

Verhaal:

Manon, het Avril meisje (14)
14. De Verleiding

We gooien de bagage tegen de muur eens we op onze kamer arriveren. Prachtig! Dat is mijn eerste reactie. Net een suite. Ruime badkamer, een zithoekje, excellent uitzicht op het zwembad met daarachter de azuurblauwe zee. “Dit moet anders�, lach ik en verwijs naar de twee van elkaar gescheiden bedden, met tussenin een nachtkastje en staanlamp.
Deze opstelling boycot onze vurigste wens: We willen bij elkaar liggen de komende nachten. Meteen gaan we beiden aan de slag de kamer te herschikken naar eigen believen.

Ik ga even op het balkon staan en laat dat beetje wind die langs mijn gelaat briest voor enige verfrissing zorgen. Het zwembad ziet er aanlokkend uit. Ik heb zin een duik te gaan nemen. “Manon, gaan we … wow!�, Mijn adem verstokt als ik omkijk en Manon in enkel haar ondergoed zie. Ze zoekt naarstig naar haar bikinisetje verscholen in haar reistas.
“Welke vind jij het leukst?�. Ze tovert een knalgeel bikinibroekje uit haar bagagestapel met bijhorend bovenstukje. “Of deze?�, het dunne stringetje dat ze nu in de hand houdt doet me blozen. Dit bijna alles onthullend prulletje zou haar prachtig staan. Wellust borrelt op. “Doe die maar�
“Ik wist dat je die zou kiezen�, glimlacht ze en trekt zonder twijfeling haar slip uit.
“Ik ben die vorige week met Katrijn gaan kopen, zij dacht ook al dat je deze leuk zou vinden�.
“Dan kent ze me al beter dan ik dacht�, giechel ik en kijk gehypnotiseerd naar haar geheel onthaarde venusheuvel.
Uitgebreid licht ze me in over haar aankopen die dag, terwijl ik slechts met half oor luister en geen woord meer over mijn lippen krijg. Ze is mooi, ontzettend mooi. Mijn zelfbeheersing wordt nu zwaar op de proef gesteld. Ik zou zo nu meteen met haar willen vrijen.

Ik ben in gedachten verzonken. De beelden die in mijn hoofd ontspringen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Een vuur wordt aangewakkerd. Haar borsten worden weer ontbloot en veel te snel weer weggestopt achter haar bikinibeha. Ook dat stringetje tussen haar benen staat haar enorm sexy.
“Ga je niet mee zwemmen?�, Verbreekt ze mijn dagdromen. Ik realiseer me nu hoe belachelijk ik hier, met mijn rug tegen het balkonvenster, haar de hele tijd sta aan te gapen.
“Euh ja, tuurtlijk, heb ik wel zin in�.

Mijn beurt om me hier in de kamer om te kleden en alles te onthullen in haar bijzijn. Het valt me op hoe benauwd het me maakt mezelf geheel van mijn kleren te ontdoen terwijl ze zo met grote ogen en speelse glimlacht staat te kijken. Hoe kan ik nu op tegen zo’n prachtmeisje? Haar lichaam is perfect.
Mijn hemdje gaat uit, mijn short volgt, een beha heb ik niet aangetrokken deze ochtend. Onze ogen richten zich op elkaar als ik mijn slipje naar beneden haal. Geleidelijk zakken diezelfde ogen weer van elkaars lichaam af, waarvan die van haar op mijn iets meer behaarde sterretje blijven rusten.
Veel kans me langdurig te bekijken krijgt ze niet. Haastig trek ik mijn badpak aan.

“Ik ben er klaar voor�, kondig ik aan en grijp naar haar hand. Samen wandelen we de gang door en volgen de wegbewijzering richting exterieur. De namiddagzon komt ons snel tegemoet. Fier haar liefje te zijn wandel ik dicht naast d’r. Met een plons duikt ze in het water van zodra we voor het ruim uitgestrekte zwembad staan. Ik ontdek alweer iets nieuws over haar. Ze blijkt uiterst behendig te zijn in het water en klieft zich als een haai zonder enige moeite van de ene kant naar andere. In korte tijd trekt ze enkele baantjes en komt dan weer naar me toegezwommen. “Superheerlijk�, lacht mijn kleine lieverd naar me. Ik houd het op wat ter plekke rondspartelen. Ze duikt onder water en komt vlak voor me weer naar boven. Ik zou haar zo graag zoenen. Maar met al die mensen en kinderen om ons heen kan dat niet. Ik heb dat verdomd kriebelgevoel al de hele dag door. Al sinds deze ochtend. Lichamelijke intimiteit is al weer veel te lang geleden.

Na het zwemmen installeren we ons langs de rand van de zwemaccomodatie. Zonnebril op, glanzende zonnebrandolie op onze huid aangebracht, genietend van de warme zonnestralen. Ik merk hoe gretig sommige kerels ons aanstaren met hoogst geïnterreseerde blik. Geen van hen maakt ook maar enige schijn van kans. Voor mij telt maar éen persoon: mijn lief Avril meisje. Haar aanschijn is al even betoverend als dit paradijselijke oord aan de Turkse zee.

Dit lekkerluierland bevalt me zeer. Ik ben een rasechte zonaanbidster. Echter Manon heeft er na een uur haar buik van vol.
“Ik ga weer naar binnen, even wat afkoelen, blijf gerust nog wat, als je wil�, ze grijpt naar de sleutel die in mijn tasje steekt.
“Ik zie je straks weer�. Daar verlaat ze het zonnedek. Die string en felkleurige strandbeha, haar billen die mooi heupwiegend op en neer bewegen, haar elegantie. Ik zou er uren kunnen naar kijken. Helaas, na enkele passen verdwijnt ze achter de hoek en laat me hier achter.
Hoezeer ik van zonnen houdt en lekker uitgestrekt niks doen, toch gaat dit me al snel vervelen. Wat doe ik hier nog? Manon zit op de kamer. Lang duurt het niet, of ook ik verlaat deze plek.

“Hee Carolientje, je komt net op tijd? Ik denk dat ik teveel zon heb gehad vandaag�. Ik merk wat ze bedoelt. Haar rug en schouders kleuren lichtrood. Zij is niet zo’n geoefende zonnebaadster als ik. En ondanks de late periode van het jaar, is de zon nog steeds brandend heet.
Ze reikt me een flesje aftersun aan van zodra ik de deur achter me dicht sluit.
“Alleen m’n rug nog, daar kon ik niet bij�. Ze gaat op haar buik liggen en haakt haar bikinitopje los. De melkwitte créme strijk ik langzaam uit over haar rugoppervlak. Ik neem alle tijd, ik heb geen haast. Ze krijgt een zeer uitgebreide rugmassage. Heerlijk hoe haar huid zacht aanvoelt.
Mijn blik rust al een tijdje op haar kontje. Het bandje van haar string zit mooi tussen haar wangen. Mijn vingers jeuken om ze te kunnen aanraken.
Ik vermijd enkele keren die lekkere zone en stop telkens aan haar onderrug en klim dan weer op naar haar schouders en armen.
“Vergeet mijn benen niet, die ben ik vergeten�. Ze grinnikt speels. Ze zit me bewust op te geilen, de bengel.

Ik begin bij haar knieholte, om dan opwaarts haar dijen langs binnen en buitenkant in te smeren met overmatig veel créme. Wat er allemaal door me heen gaat op dit moment. Ze moest eens weten hoe opgewonden ik raak telkens ik haar aanraak, eender waar.
Op het moment ik tussen haar benen glijdt en nu wel heel dicht bij haar afschermlapje - dat een bikinibroekje moet voorstellen – kom, opent ze iets meer de benen.
Verdorie Manon, wat kan jij me enorm opgewonden maken. De sensatie in mijn onderbuik en schaamstreek wordt groot.

“En je billetjes?�, mijn trillende ademhaling verraad hoezeer ik zit te wachten die te mogen vastgrijpen.
“Doe maar�, glimlacht ze. Dat verzoek wordt meteen ingewilgd.
Mijn beide handen leg ik op haar ronde billen. Elke wang in een hand. Dit is werkelijk het lekkerste kontje dat ik ooit heb gezien, en gevoeld.
Ik gebruik minder zonnemelk. Ik wil dat sexy ondergoedje niet besmeuren. Manon volgt met de ogen mee terwijl ze haar hoofd op haar gevouwen handen laat rusten.
“Wil je het uittrekken?�
Een vuurpijl schiet af in mijn buik. Een warme gloed van verlangen, net een stroom kokende lava. Manon heeft ondeugende kantjes. Ik word aangenaam verrast en sneller dan de bliksem geef ik een antwoord. “Ja! Dat masseert makkelijker�. Leuk excuus. We weten beiden wel beter. Ik wil aan haar zitten, en zij onderneemt niks om dat te beletten. Integendeel, ze moedigt me constant aan, terwijl ik uit mezelf heel voorzichtig en ingetogen te werk ga.

Ik stroop het geile kledingstukje van haar billen af. Ze lift haar buik en dijen op, gaat dan weer liggen en steekt dan haar voetjes in de lucht, zodat ik haar string helemaal kan uittrekken. Een spleetje zonder ook maar éen haartje op verschuilt zich tussen de benen. Manon’s lighouding is anders dan daarnet. Haar benen liggen opvallend verder uit elkaar en biedt mij een verrukkelijk uitzicht op haar liefdesnestje. Een glimmende zachte perzik, lichtjes opgezwollen, rustend op het bedlaken onderin. Ik ben nu haast door het dolle heen. Ze verleidt me, er is geen enkel ontkomen meer aan. Ik wil haar tussen de benen strelen. Haar heerlijk laten klaarkomen. Langs haar bilnaad laat ik een hand langs haar spleetje glijden. Mijn duim strijkt tussen haar billen en plaagt haar kontgaatje.
Manon ligt er lekker rustig en uitgestrekt bij. Aan haar gelaatsuitdrukking en brede lieve glimlach te zien geniet ze intens van wat ik met haar doe.
Mijn vingers strelen haar natte lippen. Haar benen spreidt ze inmiddels voldoende zodat ik mijn volle hand over haar meisjesgeslacht kan leggen en deze dan met op en neergaande strelingen een hemelsgenot kan toedienen. Hoe intenser ik haar streel des te meer beweegt ze de bekken mee en zorgt ervoor dat haar poesje door mijn ene hand wordt aangeraakt. Die andere hand streelt nog steeds haar billen en dijen.

Ultrazacht maakt ze opwindende geluidjes. Geen overdreven gehijg en gekreun zoals je ziet in die platvloerse porno, maar natuurlijk en subtiel. Zachte geluidjes langs haar neus die er op wijzen dat ze mijn aanrakingen heel erg op prijs stelt.
Ik durf het niet goed te vragen. Vlot praten over seks is niet mijn sterkste kant. Toch wil ik het er op wagen. Ik wil dit te graag om het te laten voorbijgaan en de kans te mislopen dat ze misschien toch had toegestemd.
“Manon, zou ik je mogen likken?�, wat komt het er toch maar weer met een onzeker piepstemmetje uit mijn mond.
Ze geeft niet meteen antwoord en geniet nog steeds van die twee vingers die regelmatig haar clitoris aanraken. Iets wat haar seksuele prikkels sterk bevorderen.
“Omdat je het zo lief vraagt�, reageert ze na een korte overdenking, “kun je er bij?�. Veel instructies heeft ze niet nodig. De houding die ze uit zichzelf aanneemt is ronduit perfect. Ze gaat op haar knieën zitten bovenop bed, spreidt de benen zodat zich een toegankelijke driehoek vormt, en steunt op haar geplooide armen. Haar haren vallen mooi van haar schouders af. Ik heb haar nog nooit zo naakt gezien. Helemaal aan me overgeleverd.

Ik kruip achter haar, tussen haar benen in en breng mijn gezicht dichter naar haar aars toe. Ze ruikt heerlijk. Het aroma van haar vagina komt me al tegemoet. Het lokt me als een prooi en zijn jager. Mijn neus kietelt haar billen, heel even lik ik haar kontje en bilnaad. Het kippevel die zich vormt door mijn zachte tongstrelingen maakt alles nog opwindender. Nadat de juiste posities zijn aangenomen steek ik mijn tong uit en raak haar kutje aan. Ik heb het me al zo vaak afgevraagd, hoe een meisjesgelacht zou proeven. Hoe het zou voelen om die zachte strakke huid te likken en met de mond tot orgasme te brengen. Wat mij het meest aangenaam verrast is toch wel die intense odeur. Die sterke verleidelijke zoete geur dat mijn ruikzintuig prikkelt.

Met smakkende geluiden maak ik fijne strelende likjes over haar vulva. Ze nestelt haar gezicht in haar kussen. Soms bijt ze zelfs even in de kussensloop. Het gevoel moet intens zijn. Ik ben zelf ook nog nooit gelikt geweest. Zelfs niet door een man. Mijn beurt komt vast ook nog wel eens. Nu richt ik al mijn aandacht op haar. Ik wil dat ze onder mijn orale liefkozing klaar komt. Ik doe mijn uiterste best zoveel mogelijk afwisseling te gebruiken. Haar kietelaar te plagen, even met rust te laten om dan weer met volle aandacht te overvallen met zuigende lippen en strelende tong. Ook haar verleidelijke plooien die haar poesje vormen neem ik in de mond en laat deze over mijn tong heen glijden. Ze vindt het heerlijk. Haar bescheiden gekreun wordt iets krachtiger. Ze beweegt met haar kontje mee en doet er alles aan haar geslachtsdeel tegen mijn gezicht te houden. Haar vochtverlies is enorm. Het parelt van haar benen af. Ik heb nog nooit iemand zo zien lekken als Manon. Bij mij wordt het ook wel nat. Maar zo stromend als bij haar? dat heb ik nooit. Opmerkelijk, maar ook heel leuk en best wel extra opwindend.

Deze keer vraag ik het niet, maar doe het gewoon: Ik stop een vinger bij haar naar binnen terwijl ik mijn mond nog steeds in offensief gebruik.
Als ik haar G plek benader neemt de vaginale overstroming alleen maar toe. De combinatie van penetratie door slechts eén vinger en mijn tong die nu toch wel wilder te keer gaat zorgt er voor dat haar bekken opeens samentrekken. Een warme gloed begint van in haar tenen en zet zich dan als een krachtige energiestoot verder doorheen haar hele lichaam. De krachtige golf van tientallen samentrekkende vaginaspiertjes doen Manon klaarkomen. Ik haal mijn vinger weer uit haar gleufje en proef nog een laatste keer van haar inwendig nat.

“Was het lekker?�, vraag ik retorisch maar krijg alsnog een antwoord. “Wow! Dit was intens�, laat ze me bijna onverstaanbaar weten, met haar gezicht nog steeds begraven in haar hoofdkussen. “Ik kom niet zo vaak klaar, dat lukt me heel zelden, maar deze keer was het echt helemaal in de roos�, lacht ze met vuurrood voorhoofd en wendt zich weer naar me toe.

De namiddag ging snel voorbij. We besluiten snel te gaan douchen en ons naar het avondbuffet te begeven. Ik voel me uitgehongerd na zo’n dag reizen. Ook Manon heeft zin in een stevige maaltijd. We hebben nog alle tijd om met elkaar te vrijen. Mijn orgasme wordt opgeschort voor later. En ach, wat boeit dat ook? Iemand een orgasme bezorgen is minstens even leuk.


Aantal keer bekeken: 11005
Waardering: 8.39 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online