Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Marlene verkracht.

U leest om dit moment het verhaal Marlene verkracht gepost door Ferdy. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Ferdy
Gepost op: 2009-7-13

Verhaal:

Marlene verkracht
Marlene was een meisje van net 18 jaar. Ze was slank, had blond haar, sproeten over haar hele gezicht en was bij de jongens nooit erg in trek geweest. Ze was nogal teruggetrokken, verlegen en had weinig vrienden en vriendinnen. Haar grootste maatje was haar hond, wodan.
Hoewel veel van haar leeftijdsgenoten al een keer sex hadden gehad, was Marlene nog volstrekt maagd. Ze had zelfs nog nooit getongzoend. Daar had ze ook nog geen behoefte aan. In haar beleving zou haar prins op het witte paard vanzelf verschijnen, gingen ze trouwen en daarna zou ze wel ervaren wat sex was. Tot dan toe had ze zich ook helemaal niet in sex verdiept en had ook geen idee wat het verder allemaal inhield.
Daar was ze nu nog helemaal niet actief mee bezig. Haar hond wodan was haar grote passie en daar deed ze alles voor. De hond uitlaten deed ze ook een paar keer per dag.
Zo ook op die maandagavond in november. Het was rond 7 uur ’s avonds en al donker. Marlene liep dan meestal een kort rondje door de woonwijk zodat ze binnen 5 minuten weer thuis was. Ze vond het maar niks, zo lopen in het donker. Die avond liep ze met wodan het huis uit naar het grasveldje vlakbij. Meestal was het dan wodan even laten snuffelen en haar ding laten doen, daarna kon ze weer naar huis. Zo stond ze ook die avond op dat grasveld, dat enigszins beschut in haar woonwijk lag. Het was namelijk omringd met bosjes en een vijver en hoewel het midden in de wijk lag was het op dat moment erg stil op straat.
Marlene stond midden op het grasveld en hield de riem van wodan vast terwijl die aan het snuffelen was. Plotseling voelde ze een hand voor haar mond en een scherp voorwerp dat tegen haar zij werd geduwd. ‘Één schreeuw en je hond gaat eraan’ hoorde ze een mannenstem achter zich zeggen. Marlene verstijfde van angst. Ze durfde geen woord meer uit te brengen. ‘Mee naar de bosjes’ beveelde de man haar en duwde haar voor zich uit. ‘Bindt wodan aan die boom daar’ waren zijn volgende woorden. Marlene durfde nog geen woord uit te brengen, maar schudde nee. ‘Moet ik dat beest een lesje leren?’ vroeg de man vervolgens. Marlene was heel angstig dat haar hond wat aangedaan zou worden en liep, terwijl de man achter haar bleef lopen, naar een boom om wodan vast te binden. Toen ze dat gedaan had beval de man haar mee te lopen wat verder de bosjes in.
Op het moment dat ze 2 meter in het struikgewas stonden stopte de man. Hij ritste de jas van Marlene open. Hij ging met zijn hand onder haar trui en t-shirt en begon haar bh met daaronder haar borstjes te masseren. Op dat moment wierp Marlene een blik achterom en zag dat haar belager een bivakmuts op had. Ze werd nog angstiger.
Op dat moment hield de man op met het kneden van haar borsten.
‘Ga op je knieën zitten’ zei hij tegen haar. Vol van angst deed ze wat haar gevraagd werd. De man ritste zijn gulp open en vlak voor het gezicht van Marlene kwam een half stijf geworden lul tevoorschijn. ‘Mond open’ zei de man. Pas toen de man haar neus dichtkneep werd Marlene genoodzaakt haar mond te openen. ‘Als je hard gaat bijten maak ik je hond en jou af’ wierp de man haar toe. Vervolgens duwde hij zijn half stijve lul in het mondje van Marlene . Zodra zijn lul in haar mond was geduwd begon deze volledig stijf te worden. De man pakte haar hoofd en begon Marlene stevig in haar mond te neuken. Met diepe stoten verdween zijn hele pik in haar mond, waardoor ze begon te kokhalzen. Desondanks bleef de man met diepe stoten haar mond neuken waarbij zijn lul langs haar wang en gehemelte schoof.
Plotseling stopte de man weer. ‘Doe je broek en slip uit’ beval hij. Doordat ze inmiddels zo bang was geworden deed Marlene direct wat de man haar zei. ‘Nu op je rug de grond liggen’ was zijn volgende commando. Marlene deed wat haar gevraagd werd.
Toen hurkte de gemaskerde man door zijn hurken en deed met kracht haar benen uit elkaar. Vervolgens ging hij bovenop haar liggen en schoot een gevoel door haar heen wat ze niet eerder gevoeld had. Het was hard, ruw en pijnlijk. De man zat met zijn stijve penis diep in haar vagina!
Haar maagdenvlies moest direct gescheurd zijn, zo hard en diep had de man de eerste keer zijn lul in haar geduwd. Nu begon de man op en neer te bewegen. Met diepe stoten neukte hij Marlene . Het meisje verging van de pijn, maar durfde geen woord uit te brengen.
Opeens stopte de man weer. ‘Ga weer op je knieën zitten’ beval hij. Marlene deed wat haar gevraagd werd. Direct werd de stijve lul van de man weer in haar mond gestopt en begon hij haar weer in haar mond te neuken, terwijl hij haar hoofd ritmisch op en neer bewoog.
Toen haalde hij zijn stijve lul uit haar mond. ‘Hou je mond open’ zei hij tegen haar. Marlene die doodangsten uitstond deed ook dit keer weer wat gevraagd werd. Ze zag hoe de man zijn lul in zijn hand had en er aan het trekken was. Plotseling kwam er een grote stroom witte vloeistof uit de lul van de man. Het kwam er met kracht uit zodat het in haar mond en over haar hele gezicht kwam. Met een paar zachte kreunen spoot de man nog enkele van die ladingen over haar heen. Wat in haar mond gekomen was deed haar kokhalzen en wilde ze uitspugen. De man duwde haar mond echter dicht en zei haar alles door te slikken. Ze deed het met tegenzin en moest bijna kotsen.
‘Dat is nou sperma schatje’ zei de man. Zijn lul verslapte. Desondanks gleed hij nog een paar keer met zijn lul langs haar gezicht. Hij stopte zijn lult terug in zijn broek, ritste zijn broek dicht en zei ‘Bedankt sletje, het was lekker’. Hij verdween weer even plotseling als hij gekomen was.
Beduusd en overstuur door wat haar overkomen was kroop Marlene uit de bosjes. Wodan zat nog vastgebonden aan de boom op haar te wachten.
Ze voelde dat er nog sperma op haar gezicht en in haar haren was achterbleven. Zo goed als het ging veegde ze alles met haar handen uit zodat het niet meer te zien was.
Ze schaamde zich en besloot thuis niks te zeggen. Nadat ze thuis gekomen was merkte haar moeder op dat ze zo lang was weg gebleven voor haar doen. ‘Ach ja, Wodan wilde niet plassen’ zei ze en liep direct door naar boven om een douche te nemen.


Aantal keer bekeken: 20838
Waardering: 5.51 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online