Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Meesteres Michelle deel 3.

U leest om dit moment het verhaal Meesteres Michelle deel 3 gepost door V. de Jonge. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: V. de Jonge
Gepost op: 2010-3-18

Verhaal:

Meesteres Michelle deel 3
Om kwart voor acht belde Michelle me met een speciaal verzoek. Ik moest over een kwartier naakt opendoen en mijn western laarzen aantrekken.

Om 8 uur stond ik in alleen mijn zwarte western laarzen achter de voordeur toen er iets door brievenbus werd gepropt. Omdoen giechelde Michelle hees en ik dacht nog een stem te horen...

Ik deed de blinddoek om en opende de deur. Michelle begeleidde me naar de kamer. Voel me maar lieffie, zei ze, leer (ze streelde me met haar lange leren handschoenen), lak (ze bracht mijn hoofd naar haar lakleren dijlaarzen) en rubber (terwijl ze mijn lichaam tegen haar latex jurkje aandrukte). Ik stond meteen in de houding maar werd door twee paar andere handen naar achter gedrukt. Enigszins geschrokken liet ik me op de bank vallen. Niet schrikken hoor maar ik heb wat gezelschap meegenomen vanavond.

Mijn collegaatjes werden zo geil toen ze mijn verhalen over ons hoorden dat ze meewilden. Kom meiden, de champagne staat alweer klaar zie ik, zei Michelle en schonk in. Ik niet hoorde ik een bekende stem zeggen. Yasmin?! Dat moest haast wel. Twee warme, kruidig ruikende handen streelde mijn borst en plaagden mijn tepels. De handen zakten af en begonnen me af te trekken.
He wacht even op ons riepen Michelle en Marscha giechelend maar Yasmin ging zwijgend door. Streel mijn laarzen fluisterde ze in mijn oor en beet even in mijn oorlel. Ze ging op haar knieen op de bank over me heen zitten en ik voelde haar OTK laarzen en begon ze uitbundig te strelen. Ik masseerde haar dijen en gleed onder haar strakke rokje tussen haar benen omdat ik haar behaarde kut wilde vingeren. Ze sprong van me af, wachtte even en liet zich toen over me heen glijden. Ze voelde erg nauw aan...
Ze legde mijn handen op haar borsten en toen had ik het pas door! Ze had wat glijmiddel gepakt en ik was haar nu anaal aan het neuken.

Minutenlang wist ik me in te houden terwijl ze steeds wilder over mijn pik gleed maar toen ze plots zinderend schokkend tegen me aanviel kon ik me ook niet meer inhouden. Ik spoot haar kontje vol en besefte dat ze waarschijnlijk door een van de andere meiden was klaargebeft.

Nu ik, zei Marscha en ze duwde me van de bank af. Yasmin lag op het vloerkleed nog uit te hijgen en ik kreeg en glas champagne naar binnen gegoten uit de leren handschoenen van Michelle.
Op je knieen beval Marscha nu. Lik mijn laarzen lieve jongen beval ze en ik begon haar lange leren laarzen te likken. Eerst de hakken, dan de wreven, de hiel en langzaam met lange halen omhoog. Er leek geen eind aan te komen en toen...
zat ik al bij haar kale kutje! Die hitsige veertiger had kruishoge laarzen aan! Ik wilde doorgaan maar ze gebood me om haar andere laars ook te likken. En wat steviger deze keer! Het is geen speelgoed hoor! Ik was al weer bijna helemaal stijf toen ik de tweede laars klaar had.

Nu mag je mijn oude kutje weer lekker strak likken zei ze en ze leidde me naar de bank waarop ik moest gaan liggen. Ze klom bovenop me en ik liet me heerlijk gaan. Ze bracht mijn handen naar haar borsten die in een leren corset zaten en al snel werd ze kletsnat. STOP! gebood Michelle. Marscha, op je rug en laat je nu nemen. Ik kroop tussen Marscha's laarzen en duwde mijn superstijve pik in haar natte vagina. Marscha was flink getraind want haar kutspier liet mijn lid niet meer los en langzaam begon ik haar te neuken.

Toen voelde ik twee leren handschoenen een glibberig goedje tussen mijn billen smeren en even daarna werd een stevige dildo ingebracht en in en uit en... Ik werd van achter gepakt! Een warm en kruidig lichaam kronkelde zich over me heen en fluisterde tegen me dat ze me wilde laten voelen hoe fijn ze het had gevonden.
Nou zei Michelle geniet ervan meid van deze double-dong! En binnen een paar minuten kwam Yasmin klaar kort daarna volgde ik en gelukkig volgde Marscha snel daarna want ik was uitgeput...

Michelle trok de blinddoek af en mijn mond viel open van haar zwarte outfit. Morgen weer? vroeg ze, ik doe wel hetzelfde aan.

Ik kon niets anders meer dan knikken...


Aantal keer bekeken: 14032
Waardering: 6.29 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online