Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mhhh lekker.

U leest om dit moment het verhaal Mhhh lekker gepost door Anoniem . Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Anoniem
Gepost op: 2012-10-25

Verhaal:

Mhhh lekker
Ik lig op de bank en hoor de bel , ik doe open en daar staat me vriend afte geilen op me blote borsten . Ik trek hem naar binnen en 10 minuten later zitten we naakt op elkaars schoot ik lik ze eikel heel langzaam en voer het tempo op : vieze hoer dat je bent,wat heb je lekkere borsten.langzaam gaat hij met dikke,bruine lul in me :aaaaaaahhhhh schreeuw ik.hij gaat steeeds dieper.ik voel dat ie moet komen, en ja hoor hij spuit me hele kutje vol


Dit doen we nog heel vaak samen

Aantal keer bekeken: 24812
Waardering: 2.96 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5175
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online