Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Micro rokje.

U leest om dit moment het verhaal Micro rokje gepost door Peter. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Peter
Gepost op: 2006-12-19

Verhaal:

Micro rokje
Monica was zeventien toen ze weg ging naar San Fransisco voor haar studie net voor dat ze weg ging had ze onze relatie van nogmaar twee maand verbroeken. Zo ging ik dus zes jaar na dato op een mooie zonnige dag in mei naar het bluescafe, maar voordie tijd vroeg in de avond pikte ik vaak een terrasje er naast zo ook deze keer. Ik zat er nog maar net en pal voor mijn neus kwamen mij daar toch een stel mooie billen in een mini rokje voorbij. Ik keek op zij draajde zich om en wat zach ik een heel mooi erotisch uit haar ogen kijkende vrouw met lang krullent blond haar.
Ik keek haar nog eens aan, ze vroeg aan mij met een glimlach is deze stoel (recht tegen over me) vrij?
Hé Monica zei ik jij hier weer!
Ik ben hier nu al twee en halve maand weer, hoe is het met je? tijdens het praten met haar waren mijn ogen niet alleen gericht op haar mooie half open staande decolote, maar vooral ook op haar witte string die duidelijk zichtbaar was omdat haar rokje tot zover omhoog geschoven was.
Zat ik daar dus te praten met een harde bobbel in mijn broek. Ze bloosde en glimlachte en vertelde me dat ze al twee maand naar de club gaat ze wees hier pal tegen over.
Ik vroeg haar of het leuk was ze knikte en zei dansen dansen dansen ga je volgende week met me mee? Dans is het thema let's swing.
De week er op haalde ik haar op bij haar huis ze deet de deur los en zag er weer uit om op te eten zo geil. Ik moet eerst even wat anders aan trekken zei ze met een glimlach.
ze bleef een half uurtje boven, en wat ik toen van de trap af zach lopen tjee nooit verwacht langzaam liep ze met haar overknie met veter naar boven geregen zwarte laars met stilletohak van 8cm daar boven had ze een miniem kort blauw rokje met duidelijk te zien haar glad geschoren venusheuvel daarboven had ze een rooie kanten bh. ze glimlachte naar me en wat vind je?
tjeeeh ik vind het echt supper zoals jij erbij loopt kom zeg ze we gaan onder tussen wreef ze een keer over mijn hard geworden paal in mijn broek ze fluistrende die neem ik straks wel te grazen. Binnen aan gekomen in de club (het was inmiddels half één) Onder weg vertelde Monica mij ook dat als ze twee sterke drankjes op had helemaal wild werd, maar vertelde ze me ook dat ze pas met een jongen neukte als ze een jaar een relatie met hem had, haha dus nog een jaartje wachten Peter. Ik dacht shit nadat ze onder het dansen drie wodka's had gehad bleef ze dansen en dansen, tijdens het dansen keek ze die jongen tegen over haar aan ze zakte door haar knieen en knoopte zijn broek los, die jongen keek verbaast en liet haar haar gang gaan ze nam zijn knots in een keer in haar mond en gaf me daar toch een show weg, toen ze klaar was met hem deed ze het zelfde met een ander die net aan het dansen was met zijn vriendin geloof ik zij liep bij hem weg en trok mij ook de dansvloer op en knoopt ook mijn broek los en gaf mij ook een pijpbeurt haar vriend had dit in de gaten haalde zijn penis uit Monica's mondje ging achter zijn vriendin staan die net mij een pijpbeurt gaf hij trok haar kort rokje omhoog en leide voorzichtig zijn stamper vanachter bij haar naar binnen. Tjeeh wat een spektakel, onder tussen had monica alweer haar zesde slachtoffer, ze was druk bezig en vroeg aan haar of ze mee ging naar huis ze knikte en zij eerst even mijn mond spoelen nadat gedaan te hebben, gingen we, zo verliep dit gebeuren een jaar lang door. ik had de datum goed in mijn achterhoofd opgeslagen we waren samen op een zonnige dag in de achter tuin van vrienden van ons ze zach er deze keer nog geiler uit als anders weer een super kort zwart micro rokje deze keer had ze blote voeten, boven haar korte rokje had ze een omdat het 30 graden was vertelde ze me voordie tijd een netgazen topje op haar vriendin haalde voor de vierde keer een whiskey on the rocks voor Monica op haar vriendin was nog maar net weg toen ze mij vroeg of ik wou gaan staan ze trok mijn kort spijker broek uit haalde mijn 22cm geworden pik uit mijn broek nem hem langzaam diep in haar mond (alles wat er gebeurde zag Rene de vriend van haar vriendin)
Na een minutje stopte Monica en draaide haar om trok haar rokje iets naar boven en zei ik ben er klaar voor ik wil je in me voelen, dit liet ik me geen stweede keer zeggen en bracht mijn penis langzaam bij haar naar binnen, wat kreunde ze kei hard haar vriendin zag het en ging voor haar staan en liet zich door likken kort daar na pijpte ze Rene.


Aantal keer bekeken: 19898
Waardering: 3.98 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online