Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn Droom..

U leest om dit moment het verhaal Mijn Droom. gepost door xoxo. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: xoxo
Gepost op: 2011-8-13

Verhaal:

Mijn Droom.
Dit is niet waargebeurd en ik hoop ook niet dat dit ooit gebeurd.
Het is gewoon een droom.

Mijn Droom:

Ik sliep die nacht sowieso al onrustig geen idee waardoor dat kwam.

Het begon met 2 gewapende mannen die binnenkwamen via het balkon. Mijn 2 broers en mijn moeder zaten op de bank. De 2 gewapende mannen liepen naar de woonkamer waar mijn broers en moeder zaten en schoot ze dood.

Ik logeerde die nacht bij mijn zus ze vertelde me dat mijn broers en moeder doodgeschoten waren. Ik wist niet wat ik ervan moest vinden, ik werd helemaal gek.

Maar een moment later stond ik in de trappenhal van mijn huis en zag ik mijn zus ze was heel erg blij, en ze vertelde me dat mijn broers en moeder nog leefden. Het volgende moment zag ik mijn moeder. Ik rende blij naar haar toe en gaf haar een knuffel ze duwde me weg en zei dat ze me niet wilde zien. Dat gevoel leek nog erger dan toen ik hoorde dat ze vermoord was.

Uiteindelijk werd ik in mijn droom wakker in mijn bed en toen bleek het dat ik gedroomd had in mijn droom.

Aantal keer bekeken: 7555
Waardering: 4.92 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online