Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn allereerste vriendje is een wereldberoemde popster (Deel 1).

U leest om dit moment het verhaal Mijn allereerste vriendje is een wereldberoemde popster (Deel 1) gepost door Janine. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Janine
Gepost op: 2010-11-2

Verhaal:

Mijn allereerste vriendje is een wereldberoemde popster (Deel 1)
Saartje is een meisje van 20 jaar en is gek op muziek. Ze is een hele grote fan van een popzanger genaamd Justin.

Justin is een hele knappe man van 35 jaar, heeft zwart haar en mooie lichtgroene ogen.

De grootste droom van Saartje is op een dag Justin kunnen ontmoeten op een van zijn concerts. Justin is een hele gevoelige jongen tegenover al zijn fans maar helaas is hij wel verslaafd aan drugs.

Saartje is altijd al op zoek geweest naar de email adres van Justin om via internet met hem kennis te kunnen maken. Saartje is een hele mooie meisje met lange, bruine stijl haar en bruine ogen. Ze is zo schattig dat iedereen tegen haar zegt dat zij een babyface heeft.

Op een dag wordt Justin opgepakt door de politie samen met andere negen mensen door drugsdealing.. Saartje hoort dit op het nieuws en wordt erg verdrietig, ze besluit een email naar hem te sturen..

Justin is wel een hele gevoelige en lieve jongen maar omdat hij afhankelijk is geworden van zijn drugs had hij al maandenlang niet meer de emails van zijn fans gelezen.

In de gevangenis heeft Justin natuurlijk niets te doen waardoor hij denkt liever die emails van zijn fans te lezen die hij maandenlang had genegeerd!

Wanneer hij zijn mailbox opent ziet hij de foto van Saartje, een hele mooie prachtige meid met een hele schattige babyface en lach op haar gezicht.. De moment dat hij verliefd wordt op Saartje en besluit te stoppen met het gebruiken van de drugs!

Saartje is ondertussen bezig met haar opleiding en probeert Justin beter te vergeten omdat ze weet dat een beroemde popster als hem, haar nooit zal zien staan..
Ookal vind ze het onwijs moeilijk om hem te kunnen vergeten, ze probeert hem te zien als een normale vriend..

Justin is maandenlang niet meer te zien op tv en ook niet meer te horen op de radio want hij is bezig een nieuwe cd te gaan maken, hij wil de aandacht trekken van het onschuldige mooie meisje, Saartje daarom is hij van plan om zijn nieuwe liedjes over haar en zijn gevoelens te schrijven..

Negen maanden later komt Justin met een hele mooie nieuwe cd en hoopt dat Saartje die cd ook gaat halen!

Saartje hoort van haar beste vriendin dat Justin een nieuwe cd heeft gemaakt dus Saartje is van plan om die cd gelijk te gaan halen en naar de nieuwe liedjes te gaan luisteren, daarna wil ze graag een email gaan sturen naar Justin om haar mening te vertellen over de cd..

Justin wacht af of hij wel een antwoord van haar kan krijgen maar het duurt wel een beetje lang totdat Saartje erachter komt dat een prachtige liedje speciaal voor haar is geschreven!

Saartje hoort een prachtige liedje want in het lied wordt er over een mooie, aparte meisje gezongen. Er wordt ook vertelt hoe het meisje in het lied eruitziet, Justin zingt ook over zijn verliefdheid en onduidelijke gevoelens!

Snel stuurt Saartje een email naar Justin's mailbox om te zeggen dat die liedje de mooiste nummer van de hele cd is en vraagt of er een video clipje voor dat lied gemaakt kan worden..

Justin vliegt van blijde in de lucht en maakt snel afspraken met de mensen die over de video clips gaan, om zo snel als mogelijk een clip te maken voor dat liedje!

Na 3 dagen is de video clip uiteindelijk verfilmd en wordt het uitgezonden op tv! Saartje wordt helemaal blij als ze dat clipje ziet want ze wist dat Justin naar haar had geluisterd.

Er komt een moment dat Justin om verkering vraagt bij Saartje en zelfs Saartje is in een shock want Justin is de man van haar dromen!

Ze zegt het ja- woord voor de relatie waar ze altijd al van had gedroomd maar wat moet Justin nu gaan doen?

Hoe hij dit aan de pers en zijn trouwe fans uitlegt lees je in Deel 2 van het verhaal :-)

(Dit verhaal is echt gebeurd, ik heb een vriendin die dit allemaal, ECHT HEEFT meegemaakt!!!)Aantal keer bekeken: 3145
Waardering: 5.35 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online