Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn beste vriend.

U leest om dit moment het verhaal Mijn beste vriend gepost door Alain. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Alain
Gepost op: 2010-5-31

Verhaal:

Mijn beste vriend
Dit is gebeurt toen ik net 18 jaar was geworden.

Ik heb een beste vriend, Jim. We zijn al vrienden sinds de basisschool. Jim heeft grijs/donkerblauw achtige ogen, ongeveer 1.75, net zoals ik. Donkerbruin haar en een mooi wit gebit. Jim kreeg altijd veel aandacht van meisjes.
Ik daarentegen had lichtbruine ogen, donkerbruin haar, en ik kreeg niet zo veel aandacht van de meiden.
Dit gebeurde een paar dagen geleden.
---------------------------------------

Ik zat op school, bij Wiskunde. Ik zat, zoals gewoonlijk, naast Jim. De lerares vertelde dat we in tweetallen een project moesten doen. Ik ging meestal met Jim, dus deze keer ook.We spraken af bij Jim thuis. Jim's moeder was alleen thuis, en wij gingen boven achter de computer, het project maken. Er was boven maar een stoel dus we moesten op dezelfde stoel zitten. 'Kom maar naast me zitten.' ,zei Jim. Ik ging naast hem zitten en we zaten dicht tegen elkaar aan, ik voelde hem ademen tegen mijn wang aan. Ik had de muis vast en toen hij opeens van:'Nee, je moet op dat kruisje gaan staan.' En toen legde hij zijn hand op mijn hand op de muis en verschoof hem heen en weer. Zijn hand bleef maar op mijn hand liggen, ik durfde mijn hand niet weg te schuiven dus zo bleven we een tijdje zitten. Ik voelde dat hij na een tijdje héél zachtjes over mijn hand wreef. Ik keek naar hem en hij zei:'Sorry, ik droomde even weg.' En ik dacht dat het niks was, dus ik stoorde me er verder niet aan.
Zijn moeder riep hem en hij ging even naar beneden. Toen kwam hij weer naar boven en zei tegen mij dat hij even iets moest halen van zijn moeder, voor het avondeten.Hij vroeg 'Waarom blijf je hier niet slapen, dan kunnen we de hele avond verder aan ons project en hoef je niet helemaal naar huis te fietsen. We moeten het toch het eerste uur morgen inleveren en ik woon dichter bij school dan jou.''Oke,waarom niet. Dan bel ik even mijn moeder.'Hij zei dat hij even voor zijn moeder de boodschappen ging doen en over een uurtje terug was.
Toen hij terug was, gingen we een half uur verder met het project en toen moesten we eten. Na het eten zei zijn moeder dat zij even naar de buren ging. Wij gingen boven verder aan ons project. Het was al half tien, dus toen stopten we en gingen we beneden tv kijken. We zaten een dvd te kijken op de tweepersoonsbank, toen raakte zijn hand de mijne. Hij legde z'n hand steeds meer op mijn hand en zo liet hij hem liggen. Ik zei er niks van en keek gewoon naar de televisie. Ik ging even opstaan en ging toen iets dichter bij hem zitten. Ik draaide mijn hoofd en keek naar hem. Ik keek naar zijn mooie, volle lichtroze lippen. Ik kreeg opeens zin om hem te zoenen. Hij draaide zich om naar me toe en vroeg:'Waar denk je aan?' Ik lachte en zei:'Nee laat maar, het is onzin.' Hij lachte kwam steeds dichter bij met zijn hoofd toen er nog maar 1 cm tussen onze lippen en hij pakte me vast en fluisterde:'Bedoel je dit?', en hij drukte heel zachtjes en langzaam twee zoenen op mijn mond.
Ik opende mijn ogen en keek recht in zijn grijsblauwe ogen. Hij glimlachte en zei,: 'Was dit waar je aan dacht?' Ik bloosde en zei 'Ja..maar ik had zoiets van jou niet verwacht,denk ik.'
'Ik ook niet van jou, maar toen ik je zo naar me zag kijken..'
Ik ging achterover liggen op de bank. Hij likte zijn lippen af en ging over me heen liggen. Hij ging met zijn handen door mijn haar heen en glimlachte. Ik legde mijn hand op zijn kont en wreef er een zachtjes overheen. Hij begon me weer te zoenen. Ik deed mijn mond open en voelde zijn tong. Hij draaide rondjes met zijn tong alsof hij op zoek was naar kauwgom. Ik deed zijn broek langzaam naar beneden. Ik sprong op en ging op hem liggen.Toen hoorden we de de voordeur opengaan. Hij zei: 'Ga mee naar snel boven voordat mijn moeder ons ziet.'

Wordt binnenkort vervolgd

Aantal keer bekeken: 15666
Waardering: 5.73 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online