Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn beste vriendin.

U leest om dit moment het verhaal Mijn beste vriendin gepost door Mira. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Mira
Gepost op: 2010-2-11

Verhaal:

Mijn beste vriendin
ik ben in dit verhaal 18 en mijn vriendin 19 (mijn vriendin noem ik vaida)

Ik was al 5 jaar beste vriendinnen met vaida . Ze wist dat ik biseksueel was en vond het niet erg. Op een dag waren we samen een romantische film aan het kijken. Ik had al een tijdje gevoelens voor haar , maar durfde het niet te vertellen.... Op een duur zoende ze in de film. Ik keek Vaida aan en zij mij . Ik kwam zachtjes naar haar lippen en begon met haar te tongen. Ze duwde me op mijn bed en deed mijn kleren uit en ook die van haar. Ik zoende haar heftig . Toen stopte ik en ze likte aan mijn kutje aaah lekker!!! Toen ze klaar was was het mijn beurt ik likte nu haar kutje en zij mijn borsten ( cup D en die van haar ook) Ik begon haar te vingeren MMMMM JA!!! riep ze.
Ik tongde haar lekker. Ze stopte en pakte mijn sexy string uit de kast ze wist dat ik een strippaal n mijn kamer had en ze begon te paaldansen . Haar lekkere kontje zat in mijn gezicht ...
Toen ze klaar was pakte ze en bus slagroom en deed het op haar borsten .Ik likte het af en zoog in haar tepels. Ik pakte snel een dildo erbij, en ze begon me te neuken! Tijdens het neuken likte ze me overal en ik deed een zuigzoen in haar nek...
Zo ging het dan de hele avond, en ik heb zeer lekker geneukt met mijn beste vriendin!!!!


We zijn nog steeds samen en over 5 maanden gaan we trouwen!!!!

Aantal keer bekeken: 14555
Waardering: 2.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online