Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn broer, mijn verhaal (Deel 1).

U leest om dit moment het verhaal Mijn broer, mijn verhaal (Deel 1) gepost door Elien. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Elien
Gepost op: 2007-7-17

Verhaal:

Mijn broer, mijn verhaal (Deel 1)
Ik weet niet goed waar te beginnen, het is een eerste poging te beschrijven wat ik heb meegemaakt. Op het moment van schrijven ben ik 23 jaar, studente, woon 2 jaar samen met mijn vriend van 24. Aangezien ik zelf een afkeer heb van verhalen waar ze iedereen beschrijven met perfecte maten enzovoort zal ik eerlijk zijn met mezelf, ik ben niet mager, al doe ik wel mijn best, mijn billen zullen nooit tot de doorsnee behoren. Hetzelfde kan gezegd worden over mijn moeder en vader, mijn broer Bram (2 jaar ouder dan mezelf) daarentegen heeft daar blijkbaar een afwijkend gen en mag eten wat hij wil zonder echt bij te komen zoals de rest van ons. Ik geef toe dat ik er me nog steeds niet volledig heb bij neergelegd, maar mijn vriend en broer hebben me altijd hierin gesteund en mij proberen te overtuigen dat dit geen rol speelt. Ok, genoeg introductie, over naar wat ik aan de wereld wil vertellen.

Zoals jullie misschien al vermoeden gaat dit verhaal over mijn broer. Er zijn nooit problemen geweest thuis, mijn broer en ik kwamen altijd goed overeen, afgezien van de jonge jaren waar de broer-zus verhouding af en toe wel bestond uit ruziemaken voor de kleinste dingen. Sinds we beide in middelbare school terechtkwamen was er nog weinig sprake van ruzies. Ook al is hij een knap uitziende jongen, erg veel relaties heeft hij niet gehad (waarvan ik weet tenminste), zijn enige serieuze relatie die hij gehad heeft duurde bijna 3 jaar, hij was toen 17 toen die begon met een meisje van mijn leeftijd. Gewone vriendinnen heeft hij nooit echt veel gehad, de meeste waren vriendinnen van mij, zijn enige echte vriendin nu is dan nog de zus van dat meisje waar hij lang mee is samen geweest, daar gaat hij af en toe mee weg, met zijn ex-vriendin gaat het steeds minder goed en hij heeft het contact met haar al een tijd opgegeven, en dat is maar best ook, na de breuk was het voor hem niet zomaar over, hij probeerde het weg te steken maar ik weet zeker dat het lang duurde voor hij haar uit zijn hoofd kon zetten. Met mij sprak hij daar wel eens over, maar allemaal erg vaag. Sindsdan weet ik van geen relatie en is hij niet 100 procent meer dezelfde. Hij is altijd verlegen geweest en dat zal waarschijnlijk nooit verdwijnen, maar dit doet er geen goed aan, ik voel al lang een soort medelijden. hij is ook erg ziek geweest, gelukkig is dit allemaal goed uitgedraaid. Al heeft die ziekte meer invloed gehad op mijn ouders dan op hem, hele familiekwesties waar ik liever niet aan denk. Maar goed, afgezien van al dit heb ik nog steeds het gevoel dat hij erg eenzaam is, al heeft hij wel een erg wat vrienden waar hij erg veel aan heeft, maar de meeste daarvan zijn ook nog vrijgezel, sommige zelfs nog nooit een vriendin gehad, dit helpt er allicht allemaal niet veel aan, ik denk niet dat hij over zo'n dingen met de meeste van hen kan praten aangezien hij mist wat zij nooit hebben gekend. Bram staat ook niet graag op zijn eigen benen, hij voelt zich altijd beter met iemand bij hem die weet wat te doen, iets waar ik dan geen last van heb, al zeg ik het zelf, ik kan mijn plan goed trekken !

Zo, nu jullie wat meer weten over zijn achtergrond kan ik proberen wat meer te vertellen over 'onze' achtergrond. Toen wij kleiner waren denk ik niet dat er ooit iets is gebeurd dat anders is dan in andere gezinnen, toen we klein waren speelden we soms in ons blootje in de zomer in een zwembadje, maar dat kan ik enkel bevestigen door oude foto's. In de periode waar ik meer van kan weten herinner ik me niet dat hij ooit op zoek was om mij in mij nakie te zien of zo. Ook van mijn kant uit interesseerde ik mij niet in wat er tussen zijn benen hing. Er was wel een moment dat ik me herinner bij mijn tante waar ik toen met haar in bad zat en mijn broer betrapt werd op het door het sleutelgat gluren door mijn tante. De deur stond op een kier en waarschijnlijk heeft mijn tante gezien dat er iemand daar stond. Maar aangezien zij zat waar hij kon kijken zal hij wel geprobeerd hebben haar borsten te zien, waarschijnlijk niks te maken met mijzelf. Zo oud waren we toen nog niet dus veel zal er op mijn voorgevel nog niet te zien geweest zijn.
Ooit heb ik wel eens zijn geslacht gezien, enkel in slappe toestand uiteraard, al heb ik me af en toe wel afgevraagd hoe groot zo'n klein dingetje in feite kan worden. Ondertussen heb ik wel al wat ervaring daarmee, en nooit echt gedacht aan een ander geslacht dan die van mijn vriend. Echt monsterlullen zoals ik soms al heb gezien in pornofilms heb ik echter nog niet tegengekomen !
Onze kamers thuis hadden praktisch kartonnen muren en ik ben er zeker van dat hij af en toe iets kon horen dat in mijn bed gebeurde, zoals ik ook soms wat opving, maar nooit ben ik met opzet gaan luisteren of kijken, uiteraard weet ik niet wat hij heeft gedaan, maar ik heb het liefst totaal donker dus de kans dat hij ooit iets gezien heeft is klein. Praktisch had ik wel een probleem, het huis van mijn ouders is niet erg groot en mijn kamer was praktisch de doorgang naar Bram zijn kamer (er zat nog een klein kamertje tussen), dus telkens ik eerst ging slapen moest hij door mijn kamer passeren. Dit is altijd zo geweest, het was een gewoonte, en nooit heb ik er erg last van gehad. Enige keren dat het uiteraard iets vervelend is, is wanneer ik uiteraard niet alleen in mijn bed lag, maar het was altijd stikdonker het moment dat we wisten dat er iemand aankwam, veel kans om iets te betrappen had hij niet en ik denk ook niet dat hij dat wou, hij beperkte zijn doorgangen zoveel mogelijk heb ik na verloop van tijd gemerkt, dus er was wederzijds respect, ook al hebben we hierover nooit een woord gesproken. Het had in feite iets 'cools', erg stil zijn wanneer hij passeerde terwijl ik iets in me had en zo, soms was ik op dat moment zo intens aan het genieten dat ik er niet om zou geven als hij ons bezigzag, maar dat gebeurde nooit en dat deed ik vooral voor mijn partner, ik dacht altijd dat mannen niet door mannen wilden betrapt worden, als je hetero bent dan.

Nadat het toen gedaan was met zijn vriendin miste ik soms wel het gevoel van : we liggen beiden in ons eigen bed vieze dingen te doen met ons lief. Ja ik dacht daar soms aan en dat maakte me nog gelukkiger, niet seksueel, maar voldoening dat we beide gelukkig liggen genieten. We studeerden beiden in de stad en hadden ons kot in hetzelfde gebouw, daar waren we in de week en ik het weekend waren we thuis. In de vakanties merkte ik wel een en ander op aan hem, hij was gefrustreerd, dat wist ik zeker. Wat ik nog niet verteld heb is dat anze kamers geen slot hadden, dus we konden in feite gewoon bij elkaar binnenwandelen zonder kloppen, maar dat gebeurde natuurlijk niet. Hij was een lang slaper dus soms moest ik even kloppen en roepen om hem uit bed te krijgen. Op een bepaald moment begon me op te vallen dat hij altijd zakdoeken naast zijn bed had liggen, waarschijnlijk gebeurde dit al langer, maar had dit nooit opgemerkt. De grootste idioot weet wat er zich in die zakdoeken bevond, maar hij was zo'n sloddervos dat die zich soms opstapelden. Ik besefte dat mijn moeder dit waarschijnlijk ook zou merken, dus op de momenten dat ik wist dat mijn moeder ging stofzuigen probeerde ik de zakdoeken weg te halen voor mijn moeder ze vond, ik wou niet dat ze dat telkens moest vinden, dan offerde ik mezelf nog liever op. Ook al weet ik dat masturberen geen schande is,ik wou gewoon wat ellende voorkomen. Hopen hardgeworden zakdoeken heb ik in de wasmand gegooid, en ik bleef erbij dat ik iets goed deed, en ik weet nog steeds niet waarom, ik weet alleen dat ik medelijden had, hij verdiende meer dan zijn zaad te deponeren in een zakdoek. Soms dacht ik aan hem toen ik zaad van mijn vriend verwijderde van mijn of zijn lijf met een zakdoekje, dat kwam ook altijd naast het bed op de grond terecht. Ik heb Bram ook eens gezegd dat hij minder slordig moest proberen zijn, het was zo zielig om te zien.
Op een dag ben ik ook eens op zoek gegaan op zijn pc's naar wat voor toestanden hij bekeek terwijl hij bezig was, ik geef toe dit is niet echt veel respect tonen, maar ik heb het lang tegengehouden, mezelf voorgehouden dat ik het niet wou weten. En ook mijn kennis van pc's is minimaal dus ik zou iets verprutsen of niks vinden dacht ik altijd. Maar toch kwam er een moment dat ik alle tijd had zijn pc's te doorzoeken. Echt lang heb ik niet moeten zoeken, en na een paar films geopend te hebben wist ik al genoeg waar hij op kickte, en ik was tevreden, hoe raar het ook mag klinken, hij bleek geil te worden van grote borsten, en niet zomaar groot, groter dan wat je normaal ziet rondlopen, en geen valse, alles was natuurlijk, dat was zelfs voor een volslagen idioot duidelijk als je de titels zag : Natural Wonders of the World. Zo stonden er zeker meer dan 30 films op, en echt veel andere soorten heb ik niet gevonden. Ik was gerustgesteld, grote borsten is niks extravagant of ziek, mijn broertje kickte gewoon op dikke tetten ! Geen SM, beesten, incest of verkrachtingen of zo waar ik ongerust over was. Ik begon toen zelfs wat opgewonden te raken en bleef wat films doordraaien. Magere meisjes waren nergens te vinden, maar dat had ik wel al door, Bram heeft nooit weggestoken dat hij skinny eerder afstotend vindt dan aantrekkelijk. Ik stond ook even stil bij de gedachte dat ik misschien bij zijn seksuele doelgroep behoorde, ik heb een dikke kont ja, maar mijn borsten zijn niet om te zeggen gigantisch, niet klein uiteraard gezien mijn mollige gestalte, maar ik heb altijd mijn eigen borsten niet echt mooi gevonden, en nu ik al die natuurlijke grote borsten op het scherm zag passeren was ik daar nu zeker van. Wat ik wel grappig vond is dat ze in die films veel het buikje wegstaken met een soort corset en zo, maar ja dat is film zeker, buikje mag niet, dikke tetten wel. Ik heb dan ook nog even opgezocht of ik niet tot zijn fantasie behoorde voor zover ik dat kon uitvissen uiteraard. Ik zocht alle foto's en de enige die ik van mezelf vond waren gewoon degene tussen die familiefeesten en vakanties. Ik vond ontdekte ook wel iets dat ik waarschijnlijk niet mocht vinden, een map met foto's die bleken van zijn ex te zijn ... en van hem. Ik ben nieuwsgierig van aard maar dit wou ik niet op mijn geweten hebben en na 2 foto's heb ik het venster gesloten, ik had al genoeg inbreuk gemaakt op zijn privacy en bij de 2de foto zag ik het schaamhaar van beide, wat zeker betekende dat er meer zou komen en ik wilde mijn geweten nog redden voor zover dat nog kon. Dit gebeurde zo'n goede 2 jaar geleden, enkele maanden voor ik zou gaan samenwonen met mijn vriend.

Maar dat geweten is altijd blijven knagen, ik had dit niet mogen doen. Regelmatig denk ik aan die momenten dat ik zat te snuisteren in zijn pc's, en aan meer wat ik zou kunnen gevonden hebben. Die foto waar hij duidelijk in zijn ex zat bleef ik voor mijn ogen zien, het kleine stukje penis dat ik kon onderscheiden van al het haar op die foto had mij erg beziggehouden en verward. In bed met mijn vriend was ik erg veel gefocust op aftrekken, en ik smeekte hem bij wijze van spreken veel om te masturberen terwijl ik er rustig op zat te kijken. Als ik hem aan het aftrekken was ging ik door, wou dat hij klaarkwam, wat dan veel het einde betekende, dus geen gemeenschap meer erna, en ik zat er niet mee in. Als ik niet kon slapen speelde ik met zijn slappe slurfje als het binnen bereik was, kriebelde door het schaamhaar, trok het velletje naar achter tot de hele eikel lucht had, zo klein en zacht, ik werd er geil van en ik weet niet hoe het kwam. Ik nam zelfs stiekem foto's met flits van zijn orgaan in rust. Regelmatig dacht ik ook aan iets wat mijn broer me had verteld over de operatie die hij ondergaan heeft, dat voordat ze hem in de operatiekamer brachten dat er een verpleegster zijn geslacht kwam scheren, om infecties tijdens operatie te voorkomen. Ik heb me altijd afgevraagd hoe dat in zijn werk ging. Niet dat ik mijn vriend zijn geslacht wou scheren, maar ik was gefascineerd door dat orgaan dat zo hard kon worden. Ooit heb ik hem zo wakker gemaakt en in een mum van tijd stond er een paal met een glimmende eikel voor me in plaats van dat subtiele rustige zachte slurfje. 'Kijk nu wat je gedaan hebt !' zei ik toen, hij verstond er niks van en ik probeerde het uit te leggen. Hij wou in me komen maar ik wou hem laten spuiten en zien hoe het terug ineenkromp. Hij was verward en beetje boos toen, ik nam zijn lid vast en voelde al dat het niet meer zo hard was dus ik liet het weer los, ik wist wat ik had gedaan, hem de zin ontnomen zonder dat ik het besefte en toch bereikt wat ik wilde. Hij schokte enkele minuten later terug in slaap en ik had wat ik wou. De dag daarna begon ik sterk aan mezelf te twijfelen, waarom gebeurde dit ? Ik heb hier tegen gevochten en de ruigste seks gehad in lange tijd, geen slappe penis, maar een harde staaf die langs mijn voorwand schuurde van mijn vagina. Ik heb toen ook toegegeven aan de wensen van mijn vriend voor anale seks, wat ik lang niet zag zitten, vooral omdat zijn geslacht nogal breed was, maar het is er toen van gekomen, heel wat pijn maar toch wat genot achteraf, maar ik wou niet meer aan dat slappe gedoe denken, dus ik probeerde vanalles. Ik stopte met hem af te trekken en liet me uitlikken zoveel hij wou, ik bleef dat vies vinden, iets in mijn hoofd was er tegen en ik kwam nooit in de buurt van klaarkomen als hij me likte. dit was een heftige periode die eindigde met mijn maandstonden, vanaf dan heb ik me extra toegelegd op mijn studies en het heeft gewerkt, lang heb ik niet meer aan die slappe lullen gedacht en de seks werd terug normaal, anaal liet ik hem wel wat meer begaan, de pijn was er haast niet meer, maar klaar kwam ik zeker niet.

Op een zaterdagmiddag maanden later gingen we nog eens naar mijn ouders. Bleek dat Bram nog sliep en ik zou hem gaan wakker maken. Ik was nog niet goed boven of ik voelde het al mijn hoofd opkomen, flashes van een zachte slappe penis in rust ... ik wist dat dit niet goed was maar nam me voor toch hem gewoon wakker te maken door te kloppen. Ik hoorde niks, klopte nogmaals en duwde toen zacht de deur open. Bram lag duidelijk nog in een slaap. Enkele zakdoeken, pyjamabroek en een zwart slipje lagen op de grond. Ik had het zitten, dit was verkeerd maar ik wou het, ik wou zijn speeltje zien, het was zo spannend opwindend. Hij lag met zijn gezicht naar de muur, verkeerde richting dus, maar niks hield me nu tegen. Ik trok het donsdeken onderaan wat los en rolde zo heel de dons naar de muur. Ik zag zijn kontje, mooi kontje, niet gespierd maar het wond me zodanig op dat ik zonder enig nadenken mijn hand onder dat kontje stak om zijn warme geslacht te voelen. Toen ineens besefte ik ineens dat hij een protese teelbal had, daar had ik even niet aan gedacht, ik trok mijn hand terug, iets te hard want Bram begon te grommen. Ik trok heel snel het donsdeken terug over hem heen in de hoop dat hij niks had gemerkt. Hij was wakker, er kwam niet veel uit buiten een half geschokt 'hallo'. Ik hield de hoop dat hij nog niet van de wereld wist en zei : 'Het eten is al klaar, slaapkop !' Hij antwoordde vrij geïrriteerd met : 'Kan je de volgende keer roepen? Ik schrok me kapot !' 'Sorry' reageerde ik. Ik graaide de zakdoeken en zijn onderbroek mee en zei 'Deze zal ik in de wasmand gooien.' Het enige wat nog uit hem kwam was : 'Jaja'. Ik wist dat hij de tafel waar we zaten moest passeren, daarom dat ik zijn onderbroekje had meegejat, speels maar opwindend was het in me opgekomen hem wat te plagen. Een ochtenderectie moest toch wel ergens te zien zijn die die pyjama, maar dat viel blijkbaar tegen, veel meer dan een lichte bobbel kon ik niet onderscheiden, hij was dan ook nog wel een minuut of 5 weggebleven, waarschijnlijk om het wat te laten uitwerken, ofwel was die er nooit geweest, ofwel ... was hij erg klein. Ik voelde me zo raar, opgewonden door enkele stomme gedachten in mijn hoofd, en ik had het bijna uitgewerkt op mijn broer, en het ergste van al was dat ik er van genoten heb.

Weken gingen voorbij, en regelmatig dacht ik aan die warme plek die ik had aangeraakt, en had spijt van mijn reactie op die teelbal die een beetje aanvoelde. Had ik er op voorhand aan gedacht had ik waarschijnlijk meer dan een balzak gevoeld. In bed begon ik weer meer mijn vriend af te trekken en af te likken, van zacht naar hard, ik slikte zaad en bleef hem in mijn mond houden om te zien wat er gebeurde, dat vond mijn vriend blijkbaar niet zo erg. Ik had wel veel stoptekens en stopgeroep genegeerd, ik wilde gewoon dat die harde dikke worst weer zacht werd, maar telkens mijn vriend terug aan mij begon te zitten kwam hij weer in staat van paraatheid, al duurde dat soms wel 20 minuten voor dat gebeurde dus ik had mijn lol wel. Maar ook in halfslappe stand was zijn penis best breed en lang, hij had een waarlijke vleeslul, terwijl ik denk dat mijn broer een bloedlul heeft, en ergens wilde ik dat bevestigd zien. Mijn vriend begon op den duur zelfs al op voorhand te zeggen : 'Mag ik vandaag binnen of is het terug belleke trek spuit poef gedaan?'. Ik heb dan die gedachte terug beginnen proberen wegwerken en er enkel aan te denken bij masturberen, wat ik al lang niet meer had gedaan, maar het werkte. In het rond vliegend zaad zag ik voor mijn ogen terwijl ik me klaarvingerde denkend dat mijn hand rond een lul zat die ik na de lozing voelde ineenzakken. Van deze fetisj had ik nog nooit iets gehoord of gevonden, ik kon er niks aan doen. Penissen tot leven wekken en terug in slaap wiegen was waar ik teveel aan dacht voor een normale mens.
In bed deed ik mijn best daar mijn vriend niet teveel mee te irriteren, om wat goed te maken mocht hij hem planten waar hij wou. Maar na elke lozing zoog ik hem af gelijk waar hij gezeten had, ik had geen last van smaken zolang ik hem maar voelde zijn kracht verliezen met mijn lippen. Na verloop van tijd werkte dit in zijn voordeel, zijn zin kwam sneller terug. En in feite genoot ik nu ook meer, hij viel niet meer in slaap 5 minuten na een lozing, in plaats daarvan zat hij al terug overal over mijn lijf, ik had met een andere bedoeling een dieper genot ontdekt. Ook anale seks was nu schering en inslag, ook al voelde ik daar nog steeds zelf niet echt zoveel genot van, maar seks is geven en nemen, dus liet ik hem maar zijn gang gaan. Ik dacht dat ik mezelf had vrijgemaakt van misplaatste gedachten. Toch voor een tijdje ...

Twee maanden geleden was er een familiefeest, verjaardag van een neefje. Zoals gewoonlijk zaten mijn vriend, mijn broer en ik bij de neefjes en nichtjes. Het onderwerp masseren kwam ter sprake, aangehaald door het jarige neefje van 11 jaar. Die begon zijn moeder een hoofdmassage en zo te geven, die kleine gasten van tegenwoordig leren vanalles van hun vriendjes. Ik vroeg of hij dat bij mij ook wou doen en of hij meer kon dan hoofd alleen. Schouders en nek kon hij duidelijk ook al weg mee. Ik wist van vroeger dat mijn broer dat ook graag deed, ik heb hem dat regelmatig zien doen bij zijn ex. Ik wou hem wat uit zijn tent lokken en zei dat meer gemasseerd wilde worden maar dat mijn vriend dat niet graag deed. Hij zat erbij en ik mocht dat gerust zeggen. Bram repliceerde direct verwonderd dat hij niet liever deed. 'Ah ! Dan mag je eens overnemen !' zei ik. Hij antwoordde : 'Uw neefke is hier goed bezig, laat hem maar doen.' Ik was er zeker van dat hij ergens wel wilde maar dat hij beschaamd was. Maar hij had het zitten, zijn favoriete nichtje had zich al naast hem geplaceerd dus hij kon niet weigeren. Maar ik wilde wel eens zijn kunsten voelen en bleef proberen : 'Daarna is het aan mij !' zei ik. Hij antwoordde : 'Denk niet dat het voor vandaag zal zijn.' 'Goed, een andere keer dan, ge komt maar langs he' antwoordde ik, dit lachte hij zachtjes weg en ik vond dat ik nu maar moest opgeven. Als ik hem mij echt wou laten masseren zou ik allicht met hem alleen moeten zijn, en wanneer gebeurde dat, praktisch nooit. Maar nu had ik het weer zitten, wat had ik nu weer geprobeerd, gelukkig was het allemaal onschuldig overgekomen met al die kinderen erbij. De drang kwam terug om deze kwetsbare jongen wat genot te geven, iedereen kon gewoon zien dat hij niet gelukkig was, op het depressieve af, compleet geen zelfvertrouwen ook. En ik met mijn vunzige gedachten, ik zou het enkel nog erger maken allicht.

Maar twee dagen later, dinsdag, stond hij voor de deur van het appartement. Hij wist blijkbaar dat ik de dinsdagnamiddag geen les had, en hij zat op dat moment terug zonder werk. 'Kom erin' zei ik door de parlofoon. Ik was net van plan te beginnen aan een lesvoorbereiding, maar dit kon wel wachten, hij komt normaal nooit alleen op bezoek, ik voelde een onaangename spanning in me opkomen. Toen de lift arriveerde opende ik de deur, wachtte hem op en vroeg direct op een plagende toon 'Sinds wanneer kom jij alleen bij je zus op bezoek?'
'Sinds jij me hebt uitgenodigd natuurlijk' antwoordde hij. En daar had hij natuurlijk een punt. 'Je weet wel waarvoor ik kom he, ik heb een hele dag getwijfeld of dit wel een goed idee was, je denkt misschien nu al verkeerde dingen. Als ik stoor moet je het maar zeggen, dan maak ik het wel kort.' vertelde hij. Deze woorden stelden me enigszins op mijn gemak, dit was typisch mijn broer, altijd twijfelen en bij zich teveel vragen stellen bij zijn handelingen. Vandaag moest ik iets doen om hem te helpen, dit was een unieke kans om hem meer zelfvertrouwen te geven.
'Nee hoor, alles kan wel wachten, ben blij dat we eens onder elkaar zijn, we kunnen eens goed babbelen terwijl je me je massagekunsten laat voelen !'.
'Bij de beste massages wordt er weinig gezegd, het is bedoeld als ontspanning he zusje, maar als je wil babbelen, geen probleem, ik blijf zolang je wilt.' liet hij me weten. Ik voelde toch een soort zenuwachtigheid toen hij dat zei, hij was zelf niet ontspannen terwijl hij mij zogezegd ging laten ontspannen, mijn beurt om hem op zijn gemak te stellen :
'Ok, maar dan moet je jezelf eerst ontspannen, probeer eens wat op je maag ligt eruit te krijgen, vertel het gerust, het zal deugd doen.' We zetten ons neer in de driezit.
'Ik weet niet waar ik moet beginnen,' zei hij, 'er is zoveel dat me blijft achtervolgen.'
'Zit je nog met problemen in verband met je ziekte ?'
'Neenee, dat is nu eens het enige waar ik nooit wakker van lig.' We praatten zo ongeveer een kwartier, ik wou er iets specifieks uit krijgen waar hij mee zat, eenmaal hij dat eens aan iemand kwijt kon zou hem dat wel deugd doen. Dit kwam er dan ook uit, zoals ik al ergens lang vermoedde had hij gevoelens voor de zus van zijn ex, die nochtans een compleet ander karakter heeft, ondanks het feit dat ze een eeneiïge tweeling zijn. Maar hij zou haar dat nooit laten weten uit vrees dat hij haar dan volledig zou verliezen, ze bleek iemand te zijn waar hij echt goed mee kon praten, ook over dingen waar zijn vrienden geen weg mee konden. Hij besefte maar al te goed dat er vanalles naar de knoppen zou gaan als ze ook maar ergens vermoedde wat hij voelde voor haar. Ik had hier al lang mijn eigen mening over, probeerde hem ook te laten verstaan dat hij de goede ingesteldheid had daarover en ik steunde hem daarin, en ik was niet aan het liegen. Dan vroeg ik hem wat hij het meeste miste zonder vriendin. Hier was hij even s til van en had moeite het uit te brengen. 'Tja gewoon, de kleine dingen, de zachte aanrakingen en zo, het lekker bij elkaar liggen voor tv, en ja ook het ondeugende natuurlijk.'
'De seks dan ook?'
'Jah uiteraard, maar niet specifiek de daad zelf en zo ...' Daar viel hij stil, nu moest ik doorvragen, en ik wou me sterk en stoer tonen :
'Hoe komt dat ? Mannen doen toch niet liever dan hun gerief lozen in de diepten van hun partner ?' Ik had blijkbaar iets verkeerd gezegd, hij antwoordde niet. 'Of niet?' zei ik dan. Na nog een stilte kwam er uit :
'Voor mij niet nee, ik wil niet lozen, alles wordt daarmee verkloot. En zeker met mij...' Dit klonk wel ernstig, maar ik vermoedde al wat er mis was.
'Waarom zeg ik dit nu ?' zei hij tegen zichzelf. 'Je bent net goed bezig, nu is het de moment om er alles uit te laten vliegen, ik ben uw zus, je kent mij, alles wat je zegt is veilig bij mij, ik zie je graag dat weet je toch ? Ik wil alleen maar helpen, ik heb al veel te lang gewacht, geef mij alles wat ik moet weten en ik beloof je dat het goed komt.'
'Ik heb een klein spel en ik kom veel te snel klaar, nu content ??!' riep hij, en kort erna zag ik enkele tranen over zijn wangen rollen. Dit was uiteraard meer info dan ik had verwacht, maar dit verklaarde wel veel, hij was totaal ontevreden met zijn geslachtsorgaan, al was dit zeker niet het enige, dit werkte duidelijk al heel lang op zijn gemoed. Ik nam hem vast om hem te troosten en leidde hem traag met zijn hoofd naar mijn schoot om hem de kans te geven alles er te laten uitvloeien. 'Gij begrijpt mij he? Ge weet al veel langer hoe slecht ik mijn voel eh?' vroeg hij.
'Wees gerust, en ik wou dat ik eerder de moed had over deze dingen te praten, maar ik durfde nooit zelf beginnen, maar nu ben je zelf gekomen, en je kan je niet voorstellen hoe tevreden ik op dit moment ben, om het even wat je net allemaal had verteld.'
'Waarom zijn er zo weinig mensen zoals gij, en waarom ben je net mijn zus ?'
'Misschien is het net daarom, we zijn op dezelfde manier verwekt en hebben dezelfde invloed gehad, en we zien elkar al heel ons leven graag, is het niet?'
'Ja zusje, ik zie u zo graag, ik heb het nooit eerder durven zeggen, maar ik kan niet zonder jou.' Ik zat nu wel even sprakeloos, na al die jaren durfde hij het toch toegeven, hij was zo lief, zo braaf, te goed voor deze wereld, en dat besefte ik maar al te goed en ook al ben ik twee jaar jonger, ik moest zorgen dat hij niet verkeerd terechtkwam. Vandaag zou een nieuw hoofdstuk beginnen, gedaan met alles weg te steken, ik kreeg zowaar een warm gevoel van binnen. Hij lag nog steeds met zijn hoofd op zijn handen op mijn schoot, ik streelde hem over zijn hals en schouder en na een tijdje begon ik met zijn oorschelp te spelen. Ik voelde dat er een glimlach verscheen toen ik met zijn oorlelletje speelde en enkele 'Piep'-geluidjes maakte. Dat deed ik vroeger ook veel toen ik met knuffelberen aan het spelen was, en Bram hield ook enorm van knuffelberen, we speelden hele toneelstukken bij elkaar met onze verzameling, och waar is de tijd. Ik wist nog dat hij aan de zijkant van zijn romp ontzettende kriebels had, ik begon hem daar dan ook wat te kriebelen, veel was niet nodig om hem spastisch te laten draaien om deze te vermijden.
'Stop stop !' riep hij, 'Dat is niet ontspannend eh, kom laat mij nu doen waarvoor ik gekomen ben.' Hij nam me stevig vast bij mijn schouders en ik draaide me wat met mijn rug naar hem, ik greep mijn haren bij elkaar en legde die over mijn linkerschouder om hem wat ruimte te geven. Zachtjes begon hij mijn schouders te bewerken. Ik had een nogal dikke trui aan en het wrijven over de bandjes van mijn bh irriteerden mijn huid een beetje, maar ik besloot zelf niks te doen. Wat miste ik zo'n massages, ik had al veel geprobeerd mijn vriend te overtuigen maar nooit kwam er veel van, langer dan 5 minuten masseren gebeurde niet. Bram begon nu ook mijn hals te bewerken, wat was dit zalig, af en toe raakte hij mijn oor aan en dit wond me ongelooflijk op, ik moest me inhouden niet te kreunen. 'En doet dat deugd?' vroeg hij.
'Amai 't zal wel zijn' antwoordde ik, 'ik wou dat Dieter dat soms deed, hij wil dat niet kunnen heb ik de indruk'.
'Het is nochtans niet moeilijk, ik heb nooit iets speciaals daarvoor geleerd. 't Gaat natuurlijk nog beter op bloot vel, maar dat moet je zelf weten, ik wil hier geen verkeerde indruk maken door je te vragen je kleren uit te doen he.'
'Zeg, ik kan daar wel tegen hoor, en daarbij, veel mannen zouden weglopen als ze mij in mijn blootje zien !'
'Zeg, je weet dat dat niet waar is, je onderschat jezelf.'
'Look who's talking eh broerke, ja kan ook meer dan je denkt, en daar ben je nu mee bezig.' 'Dit is lastig voor mij om te zeggen, maar je hebt me hier veel moed gegeven en je weet dat ik liever eerlijk ben dan te zeveren eh, ik ben er zeker van dat ik niet zou weglopen, integendeel!'
'Ik weet dat wel hoor, 't is lief dat je dat zegt, en ik weet ook dat je er niks vunzig mee bedoelt, en dan nog, we zijn maar mensen eh.' Toen trok ik mijn trui uit en trok mijn bh bandjes over mijn schouders zodat hij daar de volledige vrijheid had. 'Voila, ga je gang!' Ik wist wat ik aan het doen was, maar het voelde goed, ik wilde hem over een grens trekken, ik wist niet waar de drang vandaan kwam, maar ik wilde meer en vroeg me af hoever hij zou gaan als ik hem de kans gaf. Het voelde niet verkeerd, wel ondeugend, en ik zou niks doen waar hij zich slecht bij zou voelen, hoe heet ik ook was. Zijn stevige handen klemden zich weer rond mijn schouders, geen spoor van onzekerheid, hij bewoog van schouders naar mijn hals en terug, dit ging een hele tijd door, ik kwam in een soort trance terecht, dit was enorm ontspannend. Op een zeker moment voelde ik zijn handen naar beneden gaan over mijn rug, ik gaf een kreun en toen hij de bh-sluiting naderde liet ik me vanzelf ontspannen achterover zakken, dit forceerde hem ook wat achterover te zakken tot hij tegen de leuning van de zetel terecht kwam en ik met mijn hoofd op zijn borst rustte. Er werd tijdelijk niks gezegd, toen ik besefte wat er gebeurde zei ik in plaats van 'sorry' 'lig ik niet te lastig?'.
'Euh, niet echt...' Hij wist niet goed wat met zijn handen te doen en legde ze uiteindelijk op mijn bovenarmen, dat was waar mijn bh bandjes los lagen. Hij deed even niks, maar begon toen mijn armen zachtjes te strelen. 'Vind je niet veel om te masseren? Hou je niet in, ik ga niks tegenhouden.' zei ik. Zijn handen bewogen terug naar mijn schouders, maar hij kon niet anders dan nu meer dieper aan de voorkant te passeren. Mijn bh was dus niet meer opgespannen dus hij moest toch al wat meer zien van mijn borsten. Ik voelde dat hij opzettelijk niet veel dieper wou gaan, wat een brave jongen, en ik was hem ondeugend aan het verleiden. 'Stel dat ik uw zus niet was, je zou daar toch niet blijven steken zeker!' Met mijn rechterhand nam ik zijn rechterhand vast en trok het een tiental centimeter verder naar beneden. Jezus, mijn hormonen wonnen het over alles. Mijn tepels waren steenhard en dat moest hij zich al gemerkt hebben door mijn donkergroene bh, en er zat iets in mijn hals te duwen, dat moest toch meer dan de gulp alleen zijn, "komaan broer neem uw kans" dacht ik bij mezelf.
'Nee, maar je bent mijn zus, en je wilt nu even dingen waar je spijt van gaat krijgen.' Hij hief zijn armen weg van mijn borst en duwde aan mijn schouders als teken recht te gaan zitten.
'Sorry' zei ik, 'ik liet me even gaan. Maar ik heb geen grijntje schuldgevoel, je bent mijn broer en je bracht me zodanig in ... in ... in een soort gevoel dat ik echt al lang naar verlang, ik kan niet meer vragen maar wat je net hebt gedaan kunnen er niet veel denk ik, je hebt iets uniek, besef dat, doe het voor mij, je kan veel meer dan je denkt. Jongen toch, je hebt net je eigen zus kletsnat gemaakt, als je dat kan, wat doet de rest er toe, dit is wat vrouwen willen, maakt niet uit hoe je het doet, dus zet aub de rest uit uw hoofd.' Hier werd hij toch wel serieus stil van, hij stond op en begon wat rond te slenteren. Ik trok de bh bandjes terug over mijn schouder, stond op, liep naar hem toe, nam hem langs achteren bij zijn schouders vast en zei : 'Ik wil je helpen, geen schuldgevoel geven, integendeel, je hebt al genoeg afgezien, reageer je op mij af, ik ben er voor je, het laatste wat ik wil is dat je ongelukkig bent, en zeker niet voor iets als je uiterlijk, je bent een knappe gast, denk je echt dat je spel verschil maakt in wie je bent? Jarenlang was ik gefrustreerd over mijn gewicht, mijn dikke kont, mijn buik... tot ik iemand leerde kennen die daar gewoon nooit een woord over zei en me behandelde als een erg speciaal iemand, dan doet dat er allemaal niet meer toe. Ik ben dik, jij hebt zoals ge zegt een klein pietje met enkele zogezegde afwijkingen, who cares? Je gaat daar toch niet van wakker liggen, Bram, de beste seks komt niet van afmetingen, wees gerust, Dieter heeft ne dikke, hij klaagt daar ook soms over, iedereen klaagt daarover, de media verpest alles met hun standaarden, beste is gewoon te negeren, heb ik ook moeten leren, overal zie je perfecte modellen met perfecte maten en borsten en zo zal ik nooit zijn, en dat hoeft ook niet, trek je gewoon geen zak aan van wat 'de mensen' zeggen. Je hebt je eigen talenten en die heb je net al gedemonstreerd, had ik geweten dat je dit kon mocht je dit al heel mijn leven gedaan hebben. Kom, zet die stomme gedachte van 'ik ben je eigen broer en ik mag je niet laten genieten' uit uw hoofd, je leeft maar 1 keer, ontspan u, het is nu aan mij om je een beurt te geven.' Na deze monoloog waar ik nog steeds trots op ben kon hij niet veel meer uitbrengen, ik trok aan zijn arm en nam hem mee naar de slaapkamer. Bram heeft ook al heel zijn leven last van een erg droge huid, niks ernstig, maar dat is nogmaals een factor die tegen zijn zelfvertrouwen werkt. 'Kom, speel maar uit, ik ga uw rug masseren.'
'Ik weet dat je dit goed bedoelt, zus, maar wil je niet teveel? 't Is niet dat ik niks wil, maar dit is toch verkeerd?'
'Het is nog altijd uw keuze, voor mij is er niks verkeerd zolang er niks tegen de zin gebeurt, als jij hier nu tegen je zin staat zeg het dan ..'
'Neenee dat is het niet, maar wat als er iemand achterkomt, Dieter bijvoorbeeld.'
'Ik bedrieg niemand door met mijn broer om te gaan eh, ik ben niet verliefd op jou en jij niet op mij (hoop ik), we zien elkaar wel graag, toch? 't Is niet dat we hier samen kinderen gaan maken eh zeg. Ik heb ook mijn waarden en ik weet wat je bedoelt, eerlijkheid is voor mij ook erg belangrijk, maar soms zwijg je beter even en neem je best de tijd om het uit te leggen aan die persoon om grote ellende te vermijden, ik ga het ooit wel zeggen tegen Dieter, enkel nu nog niet. Allez, speel uit jong ! Niet beschaamd zijn voor uw eigen zus zeg, je bent de magerste van onze hoop, wees daar eens trots op.' Ik zag aan hem dat hij ontzettend veel zin had in mij, de zin won het ook van alle waarden bij hem momenteel
'Wacht tot je deze pens ziet.' Hij trok zijn t-shirt en trui in een keer uit, en daar verscheen inderdaad wel een buikje, maar daar leef ik al heel mijn leven mee. 'Zeg, da's niks vergeleken met mijn zwembandjes hier eh,' terwijl ik mijn buikje vastnamen en er wat op en neer mee bewoog.
'Vrouwenbuikjes vind ik sexy, rondingen is wat me opwindt als ik een vrouw zie, da weet je toch.' 'Dus hoe groter de borsten hoe beter?'
'Ehh ja, zolang het geen plastiek is eh.'
'Kom leg u op uw buik, dan kan je gerust uw erectie wegsteken.'
'Heb je het al gezien ja ...'
'Niet echt, maar zoals je bezig bent moet mijn lichaam u wel opwinden niet? Of zijn mijn borsten niet groot genoeg?'
'Tepels maken de borst eh, en zoals je daarstraks probeerde te forceren zal ik ze nog wel te zien of voelen krijgen zeker? Sloeber.' Nu had ik hem waar ik het had bedoeld, het taboe opgemaakt door de maatschappij was voor een deel al verbroken, en hij wond me weer op, het vocht en het zweet bleef zich opstapelen tussen mijn benen.
'Heb je ze dan nog nooit gezien?'
'Wat, jouw tepels?'
'Mijn borsten, zotteke.'
'Ik heb er nooit echt een doel van gemaakt om ze te zien als je dat bedoelt, maar uit de keren dat je een witte bh aanhad en je verkleedde waar ik bij was moest ik wel zeggen dat uw tepels lekker groot zijn, ben ik correct?' Hij lag ondertussen op zijn buik op bed en ik begon aan zijn schouders, zo richting ter hoogte van zijn hart en dan langs onder ook in die richting, zo moest het had ik ooit gelezen. 'Dat verschilt eh, als ze harder zijn lijken ze veel groter.'
'Hmm, je weet hoe je moet masseren, je moet niet onderdoen, zus!'
'Merci, ik doe mijn best !' Zo gingen een paar minuten voorbij, zijn rug werd iets minder droog van mijn handen, die reeds klam waren geworden van de spanning, de spanning die ik voelde en zelf had veroorzaakt, ik had de indruk dat de rollen ineens omgekeerd waren, hij had alles onder controle zo leek het. 'En zijn ze nu hard?' vroeg hij opeens. En of ze hard waren, ik kon er hele kerstballen aanhangen als ik wou. Ik gaf geen antwoord, liet hem nog even in afwachting in poging de controle weer over te nemen. Hief toen mijn bh-schelpen even op en trok ze naar boven zodat ze boven mijn borsten kwamen en ging zachtjes met mijn borsten over zijn rug wrijven terwijl ik op zijn schouders steunde. 'Sssh shh, niet kijken, oogjes dicht, wat voel je?'
'AAh zus wat doe je me aan, shit zeg.'
'Neenee geen shit jongen' probeerde ik stoer uit te brengen.
'Ik ben in jaren niet meer zo heet geweest, ik ga dat niet volhouden.'
'O jawel, je zei daarnet dat je niet wou klaarkomen, en dus blijf je voorlopig van je eigen spel, en ik ook, wees niet bang.'
'Dat is het hem net, ik wil nu wel, maar eenmaal het gebeurd is, wil ik het niet meer... ik haat het mannelijk systeem!'
'Wil je dan een vrouw zijn?'
'Soms wel, meervoudige orgasmes lijkt me een droom.'
'Dat is het ook, al slaag ik daar zelf zelden in.' 'Jij voelt je tenminste niet miserabel 10 seconden nadat je bent klaargekomen.'
'Heb je nooit geleerd die tijd van miserabel voelen in te korten?'
'Jawel, maar dat was jammergenoeg slechts op het einde van mijn relatie'. 'Weet je, nu we toch open bezig zijn wil ik iets kwijt dat ik nog aan niemand kwijt kon.'
'Alles wat je wilt, zus.'
'Ik speel graag met slappe penissen.'
'Wat?'
'Jah, ziek eh ...'
'Euh nee, maar 't is iets dat je niet elke dag hoort, iedereen wil gigantische paardelullen nee?'
'Teveel porno gekeken Bram, foei foei.'
'Aan mijn slappe penis valt niks te zien, meer bal dan penis, en daarbij, je komt te laat, nu is hij alle behalve slap en dat is je eigen schuld.'
'Weet ik ... dat is nu net het intrigerende, bloedlullen zijn de max, hihi'.
'Jij denkt dat ik een bloedlul heb dan, dat heeft toch elke blanke nee?'
'Denk niet dat dat klopt, in het algemeen misschien wel, maar Dieter de zijne is ook ne worst in slappe toestand en groeit niet om te zeggen 3x zijn lengte.' 'Hier anders wel, heh, denk ik, maar waar zijn we hier over bezig.' Ik ging verder met masseren, heel zachtjes met mijn handen zijn rug op en neer, op de duur mijn nagels heel zachtjes gebruikend wat hij blijkbaar erg aangenaam vond, hij kreunde stilletjes. Hierdoor werd ik nog heter en ging harder krabben, waarop hij weer harder ging kreunen, dit ging zo een zalige en intense eeuwigheid verder. Hij nam op den duur met beide handen de metalen staaf van het beduiteinde vooraan vast, wat was dit heftig. Rode strepen werden zichtbaar op zijn rug en ik wou nu ook niet zijn huid afschrapen en besloot dus te stoppen, liet mijn handen over zijn schouders gaan met de nagels nog niet weerhouden, over zijn bovenarm, elleboog en onderarm en hield daar op. Door deze beweging was ik met mijn hoofd dicht bij het zijne gekomen en ik voelde een schok door me heen gaan wanneer mijn tepels zijn huid kusten, zo gevoelig waren ze geworden. Ik hoorde hem vrij intens ademhalen, ik rook een kans. Ik gaf heel zacht een kusje in zijn nek, en nog een, en nog een ... tot ik aan zijn oor kwam en aan zijn lelletje een klein likje gaf. 'Mag ik je lul zien, Bram ...' fluisterde ik in zijn oor, ik moest het vragen.
'Alles wat je wilt zus ...'
'Ik wil zien of ik gelijk had, of dat pietje van jouw toch zwaar kan groeien.'
'Ik heb je al gezegd, veel stelt hij niet voor.'
'Sssssshh'
'Wacht...'
'Ssssshh' blies ik nogmaals lichtjes in zijn oor, stop met die onzin, ik heb goesting om te foefelen, jij hebt goesting om te foefelen, wat is er mis ...'
'Als je het zelf zegt, maar kwil dan wel eerst je keiharde tepels voelen, en niet op mijn rug.' Hij draaide zich om, zijn ogen gesloten en maakte een zuigend gebaar met zijn lippen.' Eindelijk was hij los, dit was werkelijk trippen. Ik kroop wat dichter op mijn knieën en nam mijn rechterborst vast en bracht die naar zijn mond. Hij begon zachtjes de tepel te kussen, wat overging naar likken en dan zachtjes zuigen. hij bracht zijn beide handen naar de borst en liet zich gaan. 'Ben ik in de hemel?' vroeg hij.
'Nog niet,' zei ik, 'Los even je zuignappen wil je, en ogen gesloten houden eh, er komt teveel licht binnen.'. Het was nog steeds heel klaar in de kamer en ik wou het wat te verduisteren.
'Je leest mijn gedachten,' zei Bram. 'Ik heb het graag donkerder.'
'Ik ook, zo zie je mijn onvolmaaktheden minder.'
'Welke onvolmaaktheden, je lijf is bijna onweerstaanbaar zus!'
'Je bent altijd goed geweest in fantaseren eh broer?' Ik stond op, duwde hem vrij hard van me af zodat hij in bed plofte, ik wou terug de volledige overhand halen op dit moment door stoere praat, iets wat ik zelf zelden deed, maar dit was zo opwindend. Ik sloot de gordijnen, enkel de lichtbruine gloed van de gordijnen was nu nog zichtbaar, ideaal.
'Ola zusje, gaan we zo beginnen.'
'Zoals ik zei je bent nog niet in de hemel, maar sta me toe je er te brengen.' Ik dook het bed in, iets te heftig zodat ik me even moest ondersteunen met mijn ene hand. 'Oeps!' zei ik en wreef toen even met mijn andere hand tussen zijn kruis, 'Opnieuw oeps' giechelde ik deze keer. Een kreun slaakte uit Bram zijn mond.
'Ga je stoppen als ik ga klaarkomen?' Die was al even ver met zijn gedachten als de mijne, dit kon niet meer fout lopen.
'Laten we een deal sluiten, als je klaarkomt en ik slaag erin je binnen de drie minuten weer zin te laten krijgen, laat jij me zien hoe je een meervoudig orgasme verwekt, okee?' Dit was niet het moment om mijn eigen fetisj boven te halen van slappe penissen, ik heb hem nu zover, nu moet ik hem zelfvertrouwen geven.
'Wablieft? Jij denkt dat ik dat kan?'
'Ik ben daar zeker van' blufte en hoopte ik. Ooit had ik eens vrouwelijk geroep en gekreun gehoord uit zijn kot toen hij ook nog studeerde, ik weet van geen vriendin die hij toen had, maar het was in ieder geval ambiance daar, daar moest ik nu even naar polsen. 'Kheb het wel gehoord hoor vroeger op uw kot, dat klonk wel echt.'
'Oei, dat heb je toen toch gehoord, ik had altijd gehoopt dat er niks doorkwam, ze kon zich niet inhouden, ik had er niks op tegen dat ze kreunde en riep, maar ik wist dat er nog volk in het gebouw was dus ja ik heb haar constant moeten tegenhouden.'
'Zie je wel? Je kan meer dan je denkt. Wie was dat eigenlijk jong?'
'Och, niet dat ik er trots op ben, maar dat was een heet mens, ik voelde er niks voor maar ze is enkele keren langsgeweest, echt veel vond ik er niet aan, maar op de momenten zelf was het leuk me af te reageren en ze had dat graag, ze was ook goed gevormd, haar lekkere grote kont was het leukst van al, haar borsten waren niet echt aantrekkelijk, te kleine tepels ziet ge, hehe.' Hij had nog steeds zijn ogen gesloten, net alsof hij me niet wou zien, ofwel niet durfde kijken, misschien bang om ontgoocheld te worden.
'Durf je niet kijken?'
'Je weet wel beter zus, maar dit is een belangrijk moment eh, eenmaal mijn ogen open zijn ga ik je altijd anders bekijken, en daar ben ik bang van.' Hij leek nog steeds te schommelen tussen geilheid en angst, daarnet was hij al bezig over klaarkomen en nu ineens weer moraal
'Die keuze ga je nu moeten maken, we gaan niet alles blind doen hier eh jong. Maar stop met die onzin, je wil me, en je wilt me hard, ontzettend hard!' Ik deed de bh-schelpen terug over mijn borsten.
'Alles?'
'Alles wat je wil proberen voor dat meervoudig orgasme, laat mij roepen zoals dat meisje, en we kunnen samen naar de hemel, of niet? Als je je ogen opent besef je maar al te goed dat we samen een geheim gaan hebben, maar meer dan dat, ik wil je helpen zelfvertrouwen geven, en zoals ik het waarschijnlijk zelf heb uitgelokt wil ik dat seksueel probleem aanpakken, aantonen dat er geen probleem is. Ik weet dat dit je overvalt en ook al wil je dit wel, je twijfelt nog, maar ik heb er ongewild al regelmatig aan gedacht, vraag me niet waar het vandaan komt, ik heb een vermoeden hoor, maar nu terug naar de kwestie. Open je ogen als je wil dat ik je help. Zijn ogen bleven nog gesloten. Ik nam zijn handen vast en bracht ze naar mijn borsten die dus nu terug bedekt waren.
'Hoe weet je dat ik kick op lingerie, ik verwachtte dat die bh al lang weg was.' Dat wist ik uiteraard niet, maar ik ben niet van het type dat naakt aan het voorspel begint en dat zei ik dan ook. 'Net hetzelfde hier, je bent mijn engel, waarom ben je mijn zus...'
'De enige reden waarom wij elkaar verstaan is omdat ik je zus ben, onthou dat ...' Hij opende zijn ogen, keek even kort naar mijn voorgevel en keek dan in mijn ogen. Ik was even verloren, wat had ik gedaan, mijn broer compleet verleid, ik was zo nat als een spons en hij zat met een harde paal in zijn broek, zou ik hier ooit spijt van krijgen?
'Amai dat was lastig.' zei hij.
'Hoe bedoel je?'
'Mijn ogen zolang gesloten houden terwijl ik uw tetten zo graag wou zien, khad u goed liggen eh!'
'Och gij !' Ik nam een kussen en begon half hard op zijn gezicht ermee te slaan.
'Hihi, daar kan je niet tegen eh, ik laat u gewoon babbelen, ge probeerde me nog altijd te overtuigen, zittend op mijn kruis terwijl ik op springen sta.' Ik sloeg nog harder. 'Niet dat ik hetgeen ik zei niet meende, ge zijt echt nen engel, zonder u was ik waarschijnlijk kweetnietwaar terechtgekomen, kheb het nooit echt laten merken, ma ik heb u altijd graag gehad, perfecte zusje.' Ik stopte met slaan en bukte me wat voorover en gaf hem een kusje op de mond, meer was niet nodig om hem terug even te doen zwijgen. Ik kuste me een weg langs zijn wang, hals, borst, buikje waar ik even plagerig heen en weer mee wiebelde. 'Zeg maareh, echt 100% fris zit mijn spel daar niet meer hoor'.
'Denk je dat iedereen altijd 100% fris moet zijn? Zweten doe je toch direct, ik drijf in het zweet vanonder, maar da's voor straks eh?'
'Alles wat ge wilt zus ... ik ben verkocht ... ik weet nie ...'
'Ssshhhh' zei ik en bracht een vinger voor zijn lippen. Ik wreef even over zijn zwarte jeansbroek, daar zat wel degelijk iets hard smachtend om verlost te worden. Ik wreef even traagjes over zijn buik onder te rand van zijn broek, ging dan naar de knoop, opende die rustig en trok de rits helemaal tot het eind open. Ik zag dat hij ook een zwart slipje aan had, geen boxer. Ik trok zijn jeans een centimeter of dertig naar beneden en begon tussen zijn zachtbehaarde dijen te wrijven. Zijn penis zat duidelijk gespannen in het broekje. Zoals hij al zei waar het die dag allemaal mee begon was het inderdaad niet gigantisch geschapen op het eerste zicht, maar ook niet veel kleiner dan die van Dieter. Duidelijk was wel al dat hij dunner was. Je kon door het broekje zien welke van de 2 boebels de protese was, deze keer zou ik me niet laten doen, ik begon zachtjes over beide te wrijven.
'Je niet laten intimideren door die grote plastieken eh, hij durft nogal ambetant doen.' Positief verrast dat hij daar zo luchtig over deed bleef ik nog even rond die zone aaien.
'Heb je nog een gevoel daar? Als ik mag vragen.'
'Ja hoor, het vel is nog intact, dat zal je wel zien als het bos vrijkomt. Sorry ik scheer me daar niet.'
'Geslachtsdelen zijn niet gemaakt om te scheren, enige wat ik doe is wat bijknippen hihi, ik zou er anders zelf verloren in lopen.'
'Jah bijknippen doe ik soms, zo haarkes onder de voorhuid is niet aangenaam.' Ik vond het leuk dat hij zo praatte, dit gaf me nog tijd de climax te vergroten, zolang hij praatte was ik niet van plan zijn lul lucht te geven, dit moest intiem en in stilte gebeuren, al kon ik zelf niet wachten. Zijn broekje was bovenaan reeds erg vochtig, naast het verleiden was ik duidelijk ook in geslaagd zijn systeem al in gang te zetten, deed me een plezier. Zachtjes begon ik over de schacht te wrijven, welke af en toe een klopbeweging maakte. Ik ging van aan de ballen tot aan de top en terug, zo enkele keren tot ik met een vinger onder het broekje dwars begon te wrijven, het vocht voelend, zacht de eikel aanrakend in het passeren. Bram kreunde zachtjes. Dit was het moment, ik gebruikte beide handen om het broekje aan beide kanten vooraan vast te nemen, het omhoog te trekken om meer lucht binnen te laten en wachtte op het moment dat hij zijn kontje wat ophief om het richting zijn jeans te trekken. En daar lag hij, een mooie penis met een grote eikel er bovenop, die eikel was zeker tweemaal zo groot als die van mijn vriend. Dit exemplaar was zijn zijn geheel wel enkele cm kleiner, maar was echt mooier, minder ruwe uitstraling. 'En? Ben je er iets mee? Ik heb het gezegd he'.
'Brammeke toch, zo'n schoon exemplaar, waar klaag je over ...'
'De lengte allicht ...'
'Dat moet je nu net uit je hoofd zetten, deze paar cm maakt niet het verschil tussen een goed seksleven en een miserabel. Ik heb al gezegd dat je moet stoppen met die porno, we zijn niet allemaal paarden ...'
'Een paar extra cm had wel gemogen, maar ja je zal wel gelijk hebben zeker?'
'Wat moeten vrouwen dan niet zeggen, daar zie je de grootte van de borsten zelfs overal, kan je niet eens wegsteken als je kleiner geschapen bent.'
'Ja maar ge moet daarmee niks penetreren eh.' Ik nam zijn lul met de volle hand vast en trok die rechtop. Zijn eikel glimde zelfs in deze half verduisterde kamer.
'Nee maar diep in mijn grot ligt er niks extra dat deugd doet zenne, 't zit allemaal vooraan en dat weet je allicht wel. En deze eikel is een extra troef, wees er fier op!'
'Het heeft ook zijn nadelen zo ne groten tsjoep, zus, maar daar zal ik nie op ingaan.'
'Die moet je later dan maar eens vertellen, ik ben curieus.' Ik trok zachtjes heel het velletje naar beneden zodat zijn eikel in volle glorie stond te kloppen. 'Je weet wat ik eerder gezegd heb, doe met mij wat ge wilt als ik je binnen de 3 minuten na spuiten weer op gang krijg, geef eens uw horloge.
'Meen je dat nu dat je dat gaat timen? Ik geloof je wel hoor, eerst moet je me nog kunnen doen spuiten, maar je weet al van mijn probleem dus dat is zo geklaard.'
'Ela zo niet eh, ik zal de weddenschap wat aanpassen, om het even wat je beweert, als je voelt dat je zou kunnen komen roep stop, ik zweer dat ik het minstens 10 minuten kan laten duren zonder echt te stoppen.' 'Stoppen met wat? Als ge gaat pijpen zweer ik u dat het nooit 10 minuten gaat duren.' 'Jamaar, we zijn pas begonnen, ik bedoelde aftrekken, maar aangezien ge daar al in je hoofd mee bezig was ...' Ik bracht mijn lippen aan zijn eikel, opende mijn mond, zakte voorover tot ik de eikel volledig kon omsluiten met mijn lippen en gebruikte mijn tong om zijn voorzaad te verwijderen, draaide een kringetje of 5, maakte een tweetal trekkende bewegingen met mijn hand terwijl mijn mond meebewoog en loste toen mijn mond van zijn paal. 'Grapje eh, dat ga ik je niet aandoen, 10 minuten gaan in.
'Zus toch, aah, shit, wat doe je mij aan, hier krijg je spijt van, ik ben een etter nadat ik klaar ben gekomen. 'Misschien, maar lang zal dat niet duren, we zullen zien!' Ik keek op zijn horloge die ik inmiddels toch had gekregen, kwart voor drie. 'Je weet het eh, roepen, en er tegen vechten.'
'Er tegen vechten probeer ik al jaren.'
'Om seksuele problemen op te lossen moet je met twee zijn.'
'Zusje de seksuologe?'
'Zusje pleegt zalige incest met broer, en nu sshhh' Ik probeerde mij zijn speeltje voor te stellen de weinige keren dat ik hem in slappe toestand had gezien, toch wel intrigerend een bloedlul, zo'n geweldige eikel die uit het niets komt. Ik had 10 minuten beloofd, dus mocht niet teveel fantasietjes gebruiken of het zou falen, en dat wou ik niet, vanbinnen verlangde ik naar wat hij straks met me zou doen, lang geleden dat ik nog zo naar seks heb verlangd, echt normaal was dit niet, maar op dat moment dacht ik daar allemaal niet aan. Zachtjes liet ik mijn handgreep op en neer gaan, het velletje glijdend over de kop van zijn staaf, ik probeerde het trage tempo aan te houden voor een minuut of twee. Ik zat nog steeds op mijn knieën, dit begon een beetje lastig te worden, besloot toen naast hem te gaan liggen, hield mijn linkerhand over zijn spel (ik ben linkshandig, praktisch detail), en legde mijn andere hand op zijn borst, zachtjes aaiend over zijn tepel. Hij legde zijn arm om me heen en vroeg : 'Dit voelt veel te goed, wat zijn we aan het doen ...'
'Ik weet het, kheb het een beetje geforceerd, echt 100% clean voel ik me ook niet, dit gaat veel veranderen eh.'
'Ga je dit kunnen wegsteken, indien niet komen hier serieuze problemen van eh, da weet je toch.'
'Niemand gaat zich ooit vragen stellen als ze nooit iets zien, dus echt moeilijk kan dit niet zijn.'
'Je zult wel gelijk hebben, maar wat van Dieter is dat niet verkeerd?'
'Hij moet maar leren masseren, en ik ga niet echt vreemd eh, ik weet dat het goedkoop klinkt, maar foefelen in de familie is op zich niet vreemdgaan zolang we nie verliefd zijn en kinderen maken eh, of heb ik dit al gezegd?'
'Ik ben gewoon geil en geniet van wat intimiteit en het officieel verbodene hieraan maakt het nog spannender.' 'Spannend eh ? Vind ik ook, misschien is het daarom wel dat het me opwindt. Ik wil je niet beledigen maar ik heb nooit stilgestaan of je nu knap bent of niet en of me dat zou aantrekken, als je met zo iemand bent opgegroeid, dat voel je toch ook eh?'
'Inderdaad, al heb ik wel al eens een stoute droom gehad over jou.'
'Ola? Vertel !' Ik bleef het tempo aanhouden, hij aarzelde niet en begon diret te vertellen.
'Mja lang geleden werd ik eens wakker en ik herinnerde me een droom dat ik met jou bezig was in de middelste kamer bij ons thuis boven, en je droeg een witte bh waar ik uw tepels door kon onderscheiden. Raar dat ik dat nooit zal vergeten... en content dat ik het eens kan vertellen.'
'Amai, daar zijn die tepels weer eh, sloeberke.' Ik begon het tempo wat te versnellen.
'En sinds ik met dat meiske daar anaal heb geprobeerd zie ik af en toe haar kont voor mij, soms denkend dat het uw kont is... of mocht ik dat niet zeggen, 'k wil je zeker niet beledigen maar ik kick op lekkere konten met veel pak aan.'
'Dit wordt met de minuut beter, nu weet ik al dat je in een haar gat gezeten hebt, en hoe was het?'
'Hij is erin geraakt, en ben er twee keer in klaargekomen, ik deed het voor haar, ze was zo blij dat er iemand in haar kont wou kruipen.'
'En had ze er iets aan?' 'Ze kreunde enorm, ik wou zo graag blijven doorstoten tot ze smeekte om te stoppen ... maar dat gebeurt enkel in mijn dromen eh. Maareh die 10 minuten is da echt nodig?' 'Da's een start eh, je weet dat ik u wil helpen, je klaagt constant van te snel klaarkomen.'
'Jah, maar dat gaat hier wel lukken hoor die 10 min, als je niet versnelt natuurlijk !'
'Da's omdat we nu aan het praten zijn, je bent wat afgeleid, moest ik hier in mijn blote kont liggen zou je het lastiger krijgen allicht !'
'Lingerie is even opwindend, je bh rond uw lekkere borsten windt me al genoeg op! Als we zo blijven doorbabbelen zitten we direct aan 10 minuten, is het goed?'
'Niet als ik ga beginnen over anale seks en hoe graag ik je lul wil voelen in mijn aars terwijl je zicht hebt op mijn lekkere kont en mijn borsten masseert en ik over je ballen wrijf, afwisselend met mijn clitoris, ... ' 'Euh, dan heb ik een probleem ja, maar meen je dat nu of ben ge weer aan het plagen? Pas op of ik doe het nog ook eh !'
'Zou ik het willen of niet, wie zegt dat ik al anale seks heb gehad, misschien doe ik dat wel elke dag en glijdt je lul zo naar binnen, ofwel nog nooit en doe je me pijn !'
'Uittesten is dan de enige oplossing voor mij om dat te weten te komen, maar pijn wil ik je niet doen, liefste zus.' Ik wou hem in het ongewisse laten en er niet verder op in gaan.
'Ik was maar aan het zeveren eh, broerke, maar wees nu klaar voor even te vechten tegen de tijd en tegen je eigen zaad.'
'Wat ga je doen eh, we liggen hier nu zo gezellig.' Daar had hij een punt, ik voelde me goed in zijn arm, zijn hand was aan het strelen over mijn arm. Ik wist zeker dat hij vanalles wou met me, maar hij lette op de kleine dingen ondanks zijn paal die op springen stond. Enkele minuten passeerden in stilte.
'Stop zus stop, kvoel iets in de verte, sorry ...'
'Sshhhh' zei ik en loste even voor een paar seconden, liet zijn lul wat kloppen. Ik keek even op de horloge, er waren bijna ongeveer 9 minuten gepasseerd. 'Ken je het truukje van de buis dichtduwen?'
'Eh ja, maar meestal is het toch te laat.'
'Nu nog niet, sta me toe', met 3 vingers van mijn linkerhand duwde ik aan de wortel van zijn penis zo hard als nodig op de buis, dit had ik al meermaals bij Dieter gedaan, ik had het trouwens van hem geleerd en wist ondertussen wel hoe hard ik mocht duwen. Dit truukje hielp een beetje, gaf de tijd nog wat speling, maar maakte uiteraard geen supermens van de man, het is ook grotendeels psychologisch, de druk valt mentaal ook even weg. Ik zette me recht, sloeg mijn andere hand rond zijn lul terwijl ik bleef drukken.
'Tijd voor de finale, broer !' 'Waarom wil je me zo graag laten komen, daarna voel ik me zo slecht, en ik wil niet weg, 't is veel te leuk.'
'Je vergeet iets, je zal snel weer de oude zijn, geniet nu maar, en blijf vechten tegen het zaad!'
'Gemakkelijk gezegd, geef mij ook maar meervoudige orgasmes, dan was alles goed!'
'Toetoet, en nu zwijgen !' Ik ging met mijn knieën langs beide kanten van zijn romp zitten, mijn kont zijn zijn richting, ik had nog steeds mijn jeans aan. Ik wou hem een intense laatste minuut geven, dus probeerde ik alles om hem zo hard mogelijk te laten vechten tegen zijn orgasme. Ik begon weer zachtjes te trekken aan zijn staaf, de andere vingers nog steeds op de buis duwend.
'Nee, aah stop!' riep hij. Ik zweeg, tegenspreken zou nu toch niet echt helpen. Ik dreef het tempo wat op, prepareerde wat speeksel en liet dit op zijn eikel terechtkomen, niet dat hij niet nat genoeg was, maar waarom ook niet, hij moest en hij zou niet zomaar klaarkomen. Toen besliste ik dat het tijd was om terug mijn lippen in te zetten, begon met enkele likjes gevolgd door het innemen van zijn hele eikel op het ritme van mijn trekbewegingen. Veel langer zou hij het niet meer kunnen houden dus jet was tijd voor mijn laatste wapen, de middenvinger! Ik loste de druk op zijn buis met mijn ene hand, maakte het "fuck you' symbool met mijn middenvinger, stopte even met pijpen, maar bleef trekken, sopte de vinger even in mijn mond, bewoog ermee door enig haar verder naar beneden tot het zijn kontgaatje tegenkwam.
'Dat meen je niet eh?', gevolgd door gesteun en gekreun kwam er uit. Ik zweeg en ging verder met mijn taak. Ik sloot mijn mond terug over zijn glimmende kop, en begon zachtjes zijn anus binnen te dringen met de middenvinger. Passerend over de prostaat moest het nu elk moment komen, ik trok de vinger iets terug en weer wat dieper, blijvend passeren over de stimulerende plek. Hij was aan het vechten, zijn sluitspier omklemde mijn vinger zo hard het kon. Drie, vier, vijf keer passeerde de vinger, zes, zeven, acht. 'Aaargh, pas op !' riep hij. Negen, tien ... 'Te laat!' kreunde hij uit, hij had het gevecht opgegeven. Ik bracht mijn hoofd omhoog, kijkend naar het schilderij voor mij aan de muur, elf twaalf, dertien. Ik trok nog twee keer aan zijn lul op het ritme van de penetrerende vinger en op de derde trek dan zijn velletje zo ver mogelijk naar achter, zijn eikel volledig vrij spel gevend. Ik voelde zijn handen hard terechtkomen op mijn beide billen, gevolgd door enkele zalige knepen op het ritme van mijn middenvinger : veertien, vijftien, steeds harder en sneller, zestien, zeventien. 'Holy shit ! Holy shit ! Aaah' Achttien, negentien, 'wooow aaaaah', op twintig passeerde ik een laatste keer en snokte mijn vinger eruit. Ik wou zijn lul richten naar mijn borsten maar had het iets verkeerd ingeschat, een eerste salvo sperma kletterde tegen mijn hals uit elkaar, het tweede kwam terecht waar ik het eerst bedoelde, tussen mijn boezem, alsook de derde en vierde. 'Holy shit' en gesteun was wat er nog uit Bram kwam, missie geslaagd zou ik zeggen. Zijn ene teelbal werkte duidelijk voor twee, wat een hoop zaad, ik denk zelfs meer dan bij Dieter. De volgende stralen reikten niet meer mijn borstkas, maar belanden op zijn buikje, het putje van zijn navel vulde zich met de witte vloeistof. Ik maakte nog enkele trekjes om het laatste zaad eruit te laten stromen. 'En nu eh? Van zaligheid naar miserie op enkele seconden.'
'Doorbijten, sloeber, ontspan, denk aan de teletubbies of zo!' Dit was een poging zijn negatieve gedachten wat te laten afdwalen, nu moest ik doen wat ik hem al enige keren had beloofd, en dat bestond uit heel zijn spel schoonlikken en afzuigen, en vooral veel passeren op het gevoelige plekje aan de voorkant (of onderkant, te zien hoe je het bekijkt) van de eikel, en hopen dat het binnen de drie minuten lukte Bram weer wat leven in te blazen. Even tussendoor plaagde ik hem met 'Direct lik je uw eigen zaad van mijn lijf jong.'
'Aargh yuk, whatever, geef mij maar teletubbies. Bah.' Het zaad aan mijn hals en borsten begon intussen af te koelen en ik voelde de zwaartekracht er op inwerken, heel traag naar beneden rollend. Zijn staaf werd stilaan een worst, hetgeen mij dus net intrigeerde, van zodra ik voelde dat ik er alle kanten mee op kom begon ik er dan ook iets minder subtiel mee te prutsen en te zwaaien terwijl ik door zijn schaamhaar bleef kriebelen. 'Zeg gaat het daar een beetje, dat is geen speelgoed!' 'Maar 't is zo lief en zo zacht...' Ik begon er terug kusjes op te geven, nu met meer geluid. Na wat nog wat heen en weer zwaaien. Ik bracht hem nu richting zijn benen, hij was wendbaar genoeg geworden om hem toch wat te duwen en te trekken, ik trok een paar keer zijn velleltje helemaal over zijn eikel en terug en kuste zijn schacht. Opeens voelde ik wat tegenwerking, missie geslaagd!
'Ziezo, da's binnen de drie minuten zeker?' 'Straffe toestanden, zus, straks wil nooit meer klaarkomen zonder dat jij erbij bent om me te reanimeren!' 'Zotteke.'
'Zeg maar moet jij je hand niet wat wassen, fris kan dat toch niet zijn ...'
'Wees gerust, dat hand heb ik niet meer gebruikt sindsdien, en kwil eerst zien hoe deze terug wat groeit en terug paraat gaat staan, ik kick daarop, zie je.'
'Als he zo zit zal ik nog even aan de teletubbies denken, want als ik je zo zie zitten duurt dat maar enkele seconden meer ...' Al direct terug complimentjes, dit voelde zo warm vanbinnen, maar het hete gevoel won het nog steeds van het hart, mijn beurt ging nog komen vandaag, dat was zeker, voor een orgasme zou hij op dit moment niet veel moeite moeten doen, mijn slipje kon allicht al uitgewrongen worden van het vocht, ik wou het bevrijden, maar het idee dat Bram mijn bijna zeikende grot het zou bevrijden was nog aangenamer dus ik wachtte nog. Het bloed vulde zijn zwelcellen en zo zag ik zijn penis het gevecht tegen de zwaartekracht winnen, het ging nog vrij snel, veel teletubbies zullen er toch niet in zijn hoofd hebben gezeten.
'Nog even aan 2 lekkere tetten denken en je kan er terug iemand mee doodslaan, he schat.' Binnen de volgende seconden moest hij wel terug boomhard geworden zijn en testte dit even door hem even van zijn buik weg te trekken en hem terug te laten kletsen. Ik voelde genoeg weerwerk en zei vol verwachting : 'Zo, nu is het jouw beurt, en je weet het eh, 1 keer zal niet genoeg zijn, eerder dan 3 laat ik je niet gaan.' Ik liep de slaapkamer uit om mijn handen te gaan wassen en hoorde hem nog roepen :
'Niet vals spelen eh daar, 'k wil niet dat je daar afkoelt in die badkamer!'
'Wil je dat ik overhit geraak misschien?'
'Is dat al niet het geval zus? Je hebt me de kans nog niet gegeven!' De badkamer is slechts enkele meter verwijderd van de slaapkamer dus ik stond al aan de wastafel, opende te kraan en hield mijn middenvinger in de straal, maakte ook mijn andere hand wat nat en liet er een stuk zeep door glijden om vervolgens met die hand de vinger zachtjes af te schrobben. Net op dat moment kwam Bram binnen.
'Een oogje in het zeil houden eh, zou zonde zijn mocht er warmte verloren gaan.' Ik wou zo graag lucht tussen mijn benen, de verlossing was nabij. Hij kwam achter mij staan, kuste mijn nek, legde zijn handen onder mijn borsten en ik voelde dat hij ook vol puur verlangen zat waar hij tegen aan het vechten was. Beide aan het vechten tegen hetzelfde, we wilden allebei niet dat het te snel ging, die spanning was een sensationeel gevoel. Ik voelde de gulp van zijn broek tegen mijn billen aandrukken die hij blijkbaar snel weer omhooggetrokken had. 'Straks ... niet zo lang meer ...' fluisterde ik. Hij kwam bij de natte plek op mijn hals en begon die behoorlijk gulzig af te likken. Hij draaide zich meer naar mijn linker kant, zakte al likkend af naar de vallei tussen mijn twee borsten. Er was al behoorlijk wat vocht voorbij de bh gepasseerd, een deel was ook in de linkerschelp geslopen, maar dat hield hem niet tegen, de schelp wat terugplooiend probeerde hij alles op te likken. Mijn bh nog steeds alle tepeloppervlak bedekkend hield stand, hij hield de spanning erin. hij zakte af naar mijn navel, waar het laatste restje zaad al bijna was opgedroogd, hij wreef half wild over mijn buik en bleef zakken. Ik was al lang gestopt met mijn handen te wassen, maar het water was nog aan het stromen.


Aantal keer bekeken: 17166
Waardering: 7.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online