Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn huisbaas.

U leest om dit moment het verhaal Mijn huisbaas gepost door --anoniem--. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: --anoniem--
Gepost op: 2008-1-19

Verhaal:

Mijn huisbaas
Ik ben een meisje en ik ben net 19. Ik heb nog weinig geld, dus inplaats van te betalen heb ik sex met mijn huisbaas. Het is elke maand hetzelfde. Het begint in de gang. Ik moet met mijn gezicht naar de muur naakt in de gang klaar gaan staan. Dan om stipt 6 uur komt de huisbaas, hij maakt met zijn eigen sleutel de deur open. Eerst slaat hij me dan met zijn zweep een paar keer op mijn kont. Als mijn kont helemaal rood is draait hij me ruuw om. Hij duwt me omlaag, pakt mijn hooft en duwt zijn penis in mijn mond. Ik moet mee werken anders zet hij me naakt buiten. Daarna bind hij me vast aan het bed en neukt me diep in mijn kutje. Daarna pakt hij een klem en zet die om mijn schaamlippen. Hij trekt zijn kleren weer aan en loopt daarna weg. Ik zit nog vast aan het bed en kan de klem dus niet losmaken. 15 minuten later komt hij terug om de klemmen los te halen, en mij los te maken.

Aantal keer bekeken: 19079
Waardering: 4.17 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 31 bezoekers online