Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn legende.

U leest om dit moment het verhaal Mijn legende gepost door Fien Buysse. Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: Fien Buysse
Gepost op: 2010-2-25

Verhaal:

Mijn legende
(niet echt gebeurd)
Hallo, ik ben Fien en dit is mijn legende:

Het begon al sinds mijn geboorte.Een van mijn vingers aan mijn rechterhand kon ik niet zo goed bewegen en ik moest altijd maar huilen,mijn ouders vreesden ervor dat ik later linkshandig zou zijn.Maar de dokters hadden nog één enkele oplossing ik moest mijn vinger in de POT DER WIJSHEID steken(niet dat ik daar wijzer van werd hoor).

Een wek later kwam ging ik samen met mijn ouders naar het ziekenhuis waar de dokters me naar een fgelegen kamer brachten.De kamer was helemaal veruisterd ener stond bijna niets in, aleen een houten tafel met een oude ketel erop.
De verplegster nam me over en liep traag naar de tafel.
Ze pakte mijn vingertje vast en stak het voorzichtig in de pot.
Toen ik het eruit haalde zat er een groene smurrie op mijn vinger!(wij noemen dat smurfensnot).Gelukkig voor mij haalde de verpleegster een spierwit doekje uit haar rok waarmee ze net op tijd mijn vinger afveegde(ik stak het bijna in mijn mond, ik dacht waarschijnlijk:Mmmm lekker gestampte brokkoli(In het echt lust ik geen brokkoli)).Toen werd ik weer naar mijn ouder gebracht.
Maar een dag later gaf mijn vinger licht!!Mijn moeder had gevraagt aan de dokter of dat er ook bij hoorde maar hij had het nog nooit gezien.
Vanaf die dag(vanaf mijn geboorte dus)wisten mijn ouders dat ik geen gewoon kind was maar een wonderkind, ook al ga ik naar school en heb ik milijoenen vriendinnen toch heb ik iets speciaal.
Vrag maar aans aan jouw ouders hoe het was bij jouw geboorte!

XXX Fien :)

Aantal keer bekeken: 2912
Waardering: 5.42 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2022 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online