Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn lekkere buurmeisje.

U leest om dit moment het verhaal Mijn lekkere buurmeisje gepost door de buurman. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: de buurman
Gepost op: 2009-7-23

Verhaal:

Mijn lekkere buurmeisje
het was op een mooie zonnige middag toen mijn buurmeisje weer eens langs kwam.
ze woont nog niet zo lang hier samen met haar moeder die gescheiden is en er goed uit ziet net als haar dochter.
ze vroeg of ze weer mocht zonnen in de tuin want zelf hebben ze geen tuin en ik wel met veel struiken er om heen en ik zij dat is goed.
dus zo gedaan ze gaat lekker zonnen en ik ga verder met mijn werk na een half uurtje vroeg ik haar of ze iets wou drinken en ze zij ja dat is goed dus haal ik wat te drinken en kom terug.
we drinken het samen op en ze zit toples lekker naast mij wat te kletsen over van alles en nog wat toen vroewg ze of ik haar wilde insmeren en ik zei ja hoor geen probleem zodoende smeer ik haar in en doet ze haar slipje uit om alles goed in te smeren.
nu zag ik ook dat ze mooi kaal geschoren was en lekker nat was .
ze vroeg aan mij zal ik je ook in smeren en ik antwoorde dat is goed waarop ze mijn korte broek pakte en die omlaag deed en zei jij ook helemaal ingesmeerd worden.
ze was lekker aan het smeren en mijn jonge heer groeide gestaag zo zei ze die is lekker groot
ja zei ik en jij bent lekker brutaal en lekker nat wil je mij proeven dan mag hoor waarop haar lekker lik en laat haar lekker klaarkomen. nu ben jij aan de beurt en ze gaat mij lekker pijpen en plotseling stoptse en zegt wil jij mij neuken en ik schrok ervan en zei maar dat kan toch niet straks je moeder boos en ze trek een sip gezicht en zegt please doe je het zal niks zeggen please toen smolt ik en heb haar lekker geneukt en lekker vol gespoten en zei kwam gillend klaar toen zei ze dit was de eerste keer je hebt mij lekker ontmaagd en zinsdien doen we het regelmatig en haar moeder doet ook regelmatig mee.
toch ben ik wel een bofkont met zulke buren

Aantal keer bekeken: 22386
Waardering: 3.45 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online