Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn schoonzus.

U leest om dit moment het verhaal Mijn schoonzus gepost door Arjan de J. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Arjan de J
Gepost op: 2010-8-22

Verhaal:

Mijn schoonzus
Ik ben een jongen van 20 jaar. M'n schoonzus is 3 jaar ouder dan ik. Ze heeft een mooi figuurtje. Ze is niet heel groot heeft mooie borsten. En een heerlijke kont. Doordat ze van strakke kleding houd zijn haar borsten vaak goed zichtbaar. Het gebeurt dan ook vaak dat ik me op bed lig te rukken met haar in mijn gedachten. Het is 3 weken gelden dat ze vroeg of ik bij haar kwam eten. Ze was alleen thuis dus zaten we samen aan tafel. Zoals gewoonlijk richte ik regelmatig m'n blik op haar heerlijke borsten. Toen ze het volgende gerecht op tafel zette bukte ze diep. Wat mij een heerlijk uitzicht gaf. Ze lachte en zei: dat zie je ook niet elke dag hè. Ik zag haar tepels hard worden. Mijn lul niet minder. Tijdens het wassen van de vaat liep ik met m'n lul tegen haar kont. Ze voelde dat ik een stijve had. Toen ze later bij me op de bank zat. Voelde ze aan m'n lul. Ik zag haar teleurstelling omdat hij slap was. Ik deed haar shirt uit en pakte haar heerlijke borsten. Na wat zuigen en likken aan die heerlijke harde tepels maakte ze m'n gulp open. Waarbij ik haar los liet en zijn m'n lul in haar mond nam. Heerlijk pijpte ze me. Ik zei haar dat ik klaar ging komen waarop ze m'n lul met rust liet en m'n mee maar haar slaapkamer nam. Na ons ontkleed te hebben. Ging ze op m'n rug liggen. Ik kon het me niet voorstellen dat ik nu de vrouw van m'n dromen ging neuken. Ik ging m haar liggen en drukte mijn stijve lul in haar natte poes. Het leek een droom de vrouw waar ik me al zo vaak op had afgetrokken lag in nu gewoon te neuken. We vreeen als beesten. Ik voelde dat ze ging komen en op dat moment spoot ik m'n warme zaad in haar geile kutje.

Aantal keer bekeken: 28443
Waardering: 3.12 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online