Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn slapende zus.

U leest om dit moment het verhaal Mijn slapende zus gepost door Jim. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Jim
Gepost op: 2009-3-30

Verhaal:

Mijn slapende zus
Ik kon altijd goed overweg met mijn zus. Ik herinner mij nog heel goed toen zij studeerde voor haar eindexamen. Diep in de nacht moest ik haar gezelschap houden. Nee, er was helemaal geen sprake van geile bedoelingen. Vaker zag ik dat mijn zus bijna omviel van de slaap. Ik hield haar wakker door haar steeds te zeggen, halloo jij slaapt. Begon ze weer wat te studeren maar voor je dacht sliep ze half met haar boek in de hand.

Op een dag was het weer raak. Ze viel bijna om van de slaap. Zij zittend aan het eind van de bank en ik liggend. Ze had een kort broekje aan. Ik zei halloo je slaapt maar deze keer reageerde ze niet. Normaal zou ik haar wakker schudden om door te gaan met studeren maar deze keer keek ik naar haar blouse en zag haar half blote borsten. Voor het eerst werd ik echt nieuwsgierig. Stiekem trok ik voorzichtig haar blouse wat van haar lichaam en kon haar volle borsten en tieten nu heel goed zien. Mijn zus werd er wakker van en van schrik zei ik , je slaapt. Ze zei niets en begon te studeren maar voor je dacht viel ze weer bijna om van de slaap. Weer trok ik haar blouse wat van haar lichaam en bekeek haar borsten. Ze bleef door "slapen" terwijl ik er bloedgeil van werd. Stiekem en voorzichtig maakte ik een knoop los en kon zo goed haar borsten zien. Ze bleef door slapen en ik werd steeds brutaler. Knoop na knoop maakte ik los en later begon ik aan haar borsten te zuigen terwijl zij "sliep"
Ik was nog maar een jonge knaap en dacht toen inderdaad dat ze sliep, hahahaha. Ik zoog aan haar borsten en het kwam in me op om verder te gaan. Voorzichtig probeerde ik ook in haar broek te gaan maar ze hield al slapende haar broek stevig vast. De nacht eindigde toen zij plots opstond en haar kamer opzocht. Na een poos wilde ik ook in de kamer maar die had ze op slot gedaan. De avonden van mijn studerende zus werden sindsdien voor mij spannende opwindende geile avonden. Mijn "slapende" zus liet het altijd bij het zuigen en strelen van haar borsten.

Op een dag na weer zo een studerende avond toen zij haar kamer opzocht deed ze haar kamer deur niet op slot. Heel voorzichtig liep ik de kamer binnen en voor je dacht begon ik aan mijn "slapende" zus haar borsten te zuigen. Ik probeerde in haar broek te gaan en deze keer "sliep" ze echt diep want ze hield haar broek niet stevig vast. ik begon haar te vingeren en natuurlijk wilde ik meer dan dat. Al die tijd lag ze op haar buik. Ik was nog jong en had nooit sex ervaring gehad. Wat ik ook allemaal deed het lukte me steeds niet in mijn natte kut van mijn zus binnen te dringen. Daar ze op haar buik lag was het moeilijk voor mij, was nog heel jong dus had toen niet die knuppel van nu. Bovendien was het voor mij een gevecht om haar broek op zij te schuiven en haar binnen te dringen met mijn harde lul. Ook moest ik het rustig aan doen want ze mocht niet wakker worden.
Op een dag was het weer raak. Ik deed alle moeite maar het lukte me weer niet. Mijn zus werd "wakker" en keerde zich om. Hmmmmmmmmmmmm, ze slaapt nu op haar rug. Die gedachte alleen dat ik meer kans had maakte me echt gek. Voorzichtig spreide ik haar benen , schoof haar slip op zei en kon ik eindelijk mijn geile lul naar binnen laten glijden. Het was een genot, de eerste keer voor mij en kwam al snel klaar. Ik moest natuurlijk op een zodanige wijze stoten dat ik iedere keer stopte tot mijn lul zo diep binnen in haar kut was maar mijn onderlichaam niet tegen haar op bostte zodat ze niet wakker werd. Sindsdien heb ik vaker heerlijk kunnen neuken met mijn "slapende" zus. In het begin dacht ik ook werkelijk dat ze sliep, maar hoe ouder ik werd ben ik gaan beseffen natuurlijk dat zij deed alsof zij sliep. Het maakte voor mij niet uit want ik genoot heerlijk van die avonden.


Aantal keer bekeken: 47874
Waardering: 9.08 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online