Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Mijn wandeling in het bos.

U leest om dit moment het verhaal Mijn wandeling in het bos gepost door Lisa Lacuesta. Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: Lisa Lacuesta
Gepost op: 2009-9-9

Verhaal:

Mijn wandeling in het bos
Laatst was ik in het bos aan het wandelen dichtbij huis en kwam een pad tegen, dat ik nooit eerder had gezien. Het was anders dan de andere paden die ik tegen kwam.
Het had iets magisch. Het pad bestond uit verschillende soorten edelstenen. Ze glinsterden! Ik kon niet geloven wat ik zag en nam een amethist mee, een carneool, een bergkristal en nog één, jade, robijn, citrien en nog wat andere stenen.
Ik was zo benieuwd waar dit pad me naar toe zou brengen. Ineens hoorde ik iets, waardoor ik steeds sneller liep. Op een gegeven moment stond ik op een oude brug, versierd met mooie bloemen en zag ik een waterval.
Ik danste en draaide in het rond. Wat is dat? Dat zag er grappig uit! Zoiets had ik echt nog nooit gezien! Een klein mannetje, zou het een dwerg zijn?
Maar dat was .. een dwerg met een edelstenen muts! Hij lachte even naar me en weg was ie.
Ik rende hem nog achterna, maar hij was nergens te bekennen.
Toen werd ik wakker, het licht scheen in m'n ogen en ik voelde me vermoeid. Was dit een droom? Ik voelde iets warms in mijn hand.
De amethist..

Groetjes,
Lisa


Aantal keer bekeken: 4200
Waardering: 6.14 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2023 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online