Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

My Love (3).

U leest om dit moment het verhaal My Love (3) gepost door Wil niet zegen wie. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Wil niet zegen wie
Gepost op: 2011-7-1

Verhaal:

My Love (3)
My Love (3)

Hoofdstuk 3
Zwemmen met...


Eva vond het een ramp we moeten nu die zwempakken kopen ze schreeuwde van paniek nu denk ik tohc dat ze mode ontwerper wilt worden maar eht enigste dta ze neit wist was dat er een jongen van die groep van daarnet achter haar was en Janne en ik giechelde een beetje en toen zag ze het en bloosde heel hard de jongen keek heel raar naar haar en zei : waarom sta je in de rij van ijsjes te schreeuwen Eva zij : euh zeg maar eerst wie jij bent hij zei :ik heet Jonas jij ??? Euhhhh Eeeeee toen klopte Janne op ev's rug en met een lage gil zij ze vaaaaaaaaaaa

Oke goed nu ff opzouten van men plek alstublieft ? Jaaajjajjaaa was niet aardig van me !!!Dank je
dan gingen ze naar de markt rende naar het gemeentehuis gingen naar de straat linksaf en ziezo gekocht !

Ze trokken de pakjes aan en hadden derekt plezier in het zwembad en plots gingen de twee jongens en Jonas ook zwemmen ze vonden het eerst heel raar maar dan speelde ze verder plots wou Eva stoppen haar lippen op de grond en keek met een bloosende wang naar Jonas woouw zei ze rustig en vroeg meteen aan Jonas of ze met hem naar het restaurantje wou eten hij zei:euh ,oke ik wil wel om 16u misging ? jaaaa is goed antwoorde Eva met een heeze stem.
het was 16u ze kwamen tegelijk in het restaurant en vroeg om een ijsje voor haar en een cocktail voor ons allebij omdat ze te weinig geld had .

Toen zei Jonas : waarom 1 coctail ik wil er best ook eentje voor me alleen .Eva zei nou ,ja als je het zelf koopt .Dan zei hij euh oke laat maar heb zelf neit genoeg geld een is Prima!!!
en toen kwam het romatiche tijdje met hun twee ze leerde mekaar beter kennen
speelde en waren meer bij elkaar dn normaal en derekt een goed stelletje toen vroeg ze : gaan we samen zwemmen ??? ja bij ons dan ! Nee bij ons zei Eva waarom dan lijkt het alsof we een stel zijn !!!We zijn het toch ??? Jonas keek haar aan met grote ogen toen gaf Eva hem een kus en toen leek het dat hij toch niet wou hij liep weg achteruiten dn vooruit

Dit is geschikt vanaf 8 tot meer dan 19 jaar

Aantal keer bekeken: 3158
Waardering: 6.10 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online