Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Na gym. Vervolg.

U leest om dit moment het verhaal Na gym. Vervolg gepost door ???. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: ???
Gepost op: 2008-2-10

Verhaal:

Na gym. Vervolg
Er stond een jongen naakt bij de deuropening van het douchhok. Ik kende hem niet. Ik zag hem glinsterent in zijn ogen hoe hij naar mij keek. Hij had de sleutel in zijn handen. Ik deed snel een handdoek om wat op de grond lag en deed hem om me middel. De jongen die nog steeds bij de
deuropening stond hield me tegen. Jij gaat nergens heen zei hij.Ik werd toen echt bang. Sander stond achter mij en rukte de handdoek van me lijf. Wat is je naam eigelijk vroeg ik om de stilte te verbreken. Ik heet Patrick. Toen werd de deur opengemaakt. Ik deed snel de handdoek om me heen. En patrick deed de sleutel snel in een kastje waar handoeken liggen. Sander fluisterde in me oor dat ik er niks over mocht zeggen. Patrick maakt snel een klein raampje open en ging snel naar buiten in zijn blootje. Ik ging erachter na. En sander ging als laatste. We rende naar de hoofdingang van de gymzaal. Gelukkig dat daar niemand was want dan zou ik me doodgeschaamd hebben. Sander pakte me hand en sleurde me mee een kleedkamer in. Toen werd er zacht geklopt op de kleedkamer. Sander deed de deur open en Patrick liep binnen. Luister wij gaan naar de sauna bij de gymzaal. Je krijgt 5 minuten te tijd om te komen. Als je er niet bent zullen we hetzelfde bij jouw volgende week vrijdag. Ik begon een beetje geil te worden met het idee met 2 jongens naakt in de sauna. Ik ging de kleedkamer uit en ging de kleedkamer in waar mijn spullen lagen. Ik kleede me snel aan en ging naar de sauna. Bij de ingang van de sauna stonden sander en patrick al. We liepen de kleedkamer van de sauna in. Ik werd weer geil. Ik vroeg waarom kleden jullie mij niet uit en dat lieten ze geen 2e keer zeggen. Sander deed me shirt omhoog. Patrick me broek omlaag. Sander deed me slipje omlaag. Hij streelde zachtjes over me kutje. Dat maakt me nog geiler. Patrick maakt me bh los en voelde en streelde wat aan me kleine tieten. Patrick en sander kleden zich uit en we gingen naar de sauna. Er was verder niemand in de sauna dan ons. We gingen op een bankje zitten. Ik ging zo zitten dat ze me kutje goed konden zien. Ik zag dat sander een stijfen kreeg. Hij zei dat ik moest gaan liggen. Hij ging op me liggen en hij begon meteen met heftig neuken. Patrick kwam naastje mij zitten en vroeg als ik zijn pik wou zuigen. Dat deed ik. Wat was dat lekker zeg. Tot de gymleraar binnen kwam. Zo er daar zijn jullie mee bezig. Ik wist het wel.
Jullie kleden je nu aan !
Nadat we ons hadden aangekleed en de kleedkamer uit liepen. Stond de gymleraar op ons te wachten. We moesten direct naar de directeur.
We werden 3 dagen geschorst. Maar het was de moeite waard. We doen dat nu vaker maar niet meer bij gym ...

Aantal keer bekeken: 12110
Waardering: 6.97 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online