Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Neuken&berijden.

U leest om dit moment het verhaal Neuken&berijden gepost door Kiki van Bergen. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Kiki van Bergen
Gepost op: 2011-5-29

Verhaal:

Neuken&berijden
Gewillig liep ik mee naar de kamer. Het enige wat ik aan had was een leren pakje, dat waarschijnlijk zo uit zou gaan. Mijn Meester trok aan de riem, en ik liep wat sneller. Toen we voor de deur stonden zei hij: 'De apperaten hier kunnen behoorlijk stimulerend zijn, even dat je het weet.'
Ik voelde mijn kutje al nat worden en liep de kamer in. Overal stonden apperaten. Aan het plafond zaten twee touwen; hij bond mijn armen daar aan vast.
'Spreid je benen,' zei hij kortaf. Zo ver als ik kon spreidde ik mijn benen. Hij rommelde even in een kast en liep toen naar me toe. In zijn handen had hij een vibrator. Hij zette hem op de laagste stand en zette het op mijn clitje. De rillingen waren niet erg. Hij zette het steeds een standje hoger. Ik begon er bij te hijgen; ondertussen trok hij zijn broek en onderbroek uit en duwde zijn geslachtsdeel in mijn mond. Ruw en vol verlangen begon ik hem te pijpen, terwijl de vibrator mijn clitoris heerlijk bevredigde.
Toen ik voelde dat ik bijna ging klaarkomen, merkte hij dat blijkbaar ook. Hij was al klaargekomen.
'Weet je, ik stel het nog even uit,' zei hij. Hij maakte de touwen los en trok me mee naar een zadel, dat op een bank was vastgebonden. Op dat zadel was een vibrator, die minstens twintig centimeter was, rechtop gezet. 'Berijd dit maar tot je komt,' zei hij, en hij ging voor me staan, terwijl hij de vibrator op de hoogste stand zetten. Je hoorde het voorwerp luid zoemen door de hele kamer.
Ik wou en moést een orgasme, dus ging ik zitten en de gelijk voelde ik een warm gevoel in mijn onderbuik. Langzaam bewoog ik, maar dit tempo ging steeds meer omhoog. Ik kreunde toen ik klaarkwam. 'Ga maar door,' zei mijn meester. Gelijk ging ik door, al was het nu niet meer zo opwindend.
Na een tijdje zei mijn meester: 'Stap maar af. Nu mag je me een heerlijke beurt geven.' Zijn ogen stonden geil. Gelijk stapte ik af en zette de vibrator uit. Hij was helemaal naakt, net als ik, ondertussen. Hij duwde me tegen de grond en begon me hard te neuken. Hij stootte heel snel en diep, omdat hij veel ervaring had. En toen, kwam hij met een kreun klaar. Mijn Meester, was geweldig.

Aantal keer bekeken: 20311
Waardering: 5.08 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online