Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Niemand is perfect.

U leest om dit moment het verhaal Niemand is perfect gepost door Nikki. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Nikki
Gepost op: 2007-11-29

Verhaal:

Niemand is perfect
Amy krijgt te horen dat haar beste vriendin Roos dood gegaan is door een hartaanval. Ze rent de klas uit en gaat naar de wc ruimte in.Mark uit haar klas rentAmy achterna.Amy zit huilend op de grond, tegen de verwarming aan. Mark gaat naasthaar zitten en slaat zijnarmen omhaar heen. ´Huil maar lekker uit, je zult wel geschrokken zijn', zegt Mark. Amy denkt na over al die moment samen met Roos. ´Ik zalhaar zo erg missen', zegt Amy.
Lisa komt aangerent. Ze vraagt wat er aan de hand is. Amy begint nog harder te huilen.
´Roos is dood, aan een hartaanval', zegt Mark. Lisa begint ook te huilen en zoekt troost bij Amy.
´Ga je mee naar de ouders van Roos?', vraagtAmyaan Lisa. Lisa knikt ja.
´Ik wil ook mee', zegt mark.
´Je hoeft niet mee hoor'
´Maar ik wil mee, ik wil je troosten'
´Oké'

,,Ding bong!'', klinkt het uit het huis van Roos. Roos moeder doet open en begint weer te huilen. ´Ze ziet er slecht uit', denkt Amy. Lisa, Mark enAmy lopen naar binnen.
Roos' familie is bij elkaar. Er hangt een gigantische spanning.
De ouders van Roos vragen of we willen helpen met de begrafenis van Roos. Lisa enAmy knikken ja. Ze praten nog wat over Roos enhalen herrineringen van vroeger op.
Amyen Lisa hebben de laatste tijd vaak ruzie omdatvolgens Lisa praatAmy niet met haar over de dood van Roos enAmy vindt dat Lisa door moet gaan met leven en niet meer achterom moet kijken naar de dood van Roos.Amy sluit zich af voor de mensen die haar willen helpen, en als iemand het over roos heeft loopt ze boos weg. Lisa en Amy hebben weer ruzie.
'praat als jeblieft met me over Roos': zegt Lisa
'jezus lisa, ga nou door met je leven, het is al 3 weken geleden. dit is het leven, blijf nou niet zo bij het verleden hangen, het gaat je op een gegeven moment kwellen'
Mark komt naar hun toe lopen en vraag wat er aan de hand is.
'Mark je komt als geroepen, ik probeerAmy te laten praten over Roos' zegt Lisa
´als je het met Lisa eens, wil ik je nooit meer spreken
´maar lieve Amy ik sta toch altijd achter jou, dat weet je toch'
'nou wordt die mooi zeg:'zegt Lisa en ze loopt kwaad weg.
Mark loopt ook weg hij moet naar zijn les. hij loopt Lisa achterna. Mark roept Lisa en Lisa draait zich boos om,'waarom wil je dat Amy zich afsluit voor de rest van de wereld'.
'omdat ik dubbel rol ga spelen, ik ga de hele tijd lol met der hebben, en niet aan der kop zeiken, dan begint ze er op een gegeven moment zelf wel over, ik ken der'. Blijkbaar zag Lisa de knipoog van Mark niet. Maar nu hebben ze een plan. Lisa gaat weer opgelucht naar haar les en praat het uit met Amy.

Lisa en Amy zitten druk te werken, als Amy opeens een briefje krijgt er staat op:

Ik zou het leuk vinden als je straks mee gaat, uit school, wat leuks met me doen;) Zullen we bij het fietsen hok afspreken?
laat Lisa maar kletsen, ze is je psychiater niet
kus,Xx M

Summer schrijft op de achterkant:

Ja, lijkt me heel leuk:D
Maar wat wil je dan gaan doen? Fietsenhok is goed;) Lisa heeft belooft dat ze het niet meer over Roos zal hebben, kus, xx A

Ze heeft het briefje terug aan Mark. En ze stoot Lisa aan, ’wat vindt jij van Mark’
‘hoezo?, vindt je hem leuk’?
‘nee!, maar ik wil gewoon weten wat je van hem vinden’.
‘ik vindt hem wel aardig, en hij is ook wel lief’
‘Kunnen de dames nu even stil zijn’: vraag Meneer van Witbrood van Duits.
‘psst.. wat vindt jij dan van hem’: vraagt Lisa
‘Mevrouw Lisa, wil je nu je mond houden anders ga je weg’
‘sorry meneer van witbrood’
Even later kan Amy het toch niet laten om het aan Lisa te vertellen
‘Ik heb straks met hem afgesproken’
‘Met meneer van Witbrood??’
‘haha nee natuurlijk niet, met Mark!’
‘Amy wat is er om te lachen? Mag de klas mee lachen?’
oeps denkt Amy, nee ze mogen het niet weten!
‘We hadden het over tongzoenen, meneer van Witbrood, ik vroeg aan Amy hoe ik dat moet doen’: zegt Lisa
Meneer Witbrood wordt rood en zegt dat ze nu stil moeten zijn, anders moeten ze naar het straflokaal o2.

Als de bel gaat wordt Amy wel heel erg nerveus, ze rent bijna naar buiten om naar het fietsen hok te gaan. Mark staat er nog niet, dan heeft ze mooi nog even de tijd om der fiets te pakken. Dan komt Mark aan lopen. Mark loopt naar Amy toen en Amy vraagt waar ze naar toe gaan. ‘Dat is een verassing, ik kom er aan hoor, even me fiets pakken. Als hij naast haar staat met zijn fiets aan de hand zegt hij dat ze naar het strand gaan. Romantisch denkt Amy en ze bloost van de gedachten. Als ze op het strand aan komen pakt Mark Amy’s hand. Op een gegeven moment na 10 minuten zwijgend naast elkaar te hebben gelopen gaan ze ergens in het zand zitten.
‘Je bent mooi’: Zegt Mark
‘Waarom wou je eigenlijk met me afspreken’
‘Wil je de echte reden?’
‘Ja natuurlijk’
‘omdat ik je leuk vindt, ik denk de hele dag aan je, ik krijgt je gewoon niet uit me hoofd’
Amy wordt rood maar zegt:’ik vindt jou ook leuk’
Mark draait opeens zijn hoofd en nu kijkt hij Amy recht in de ogen aan. Dit is het moment waarop mensen gaan zoenen denkt Amy. Maar Mark doet zijn T-shirt uit en zijn broer en rent het water in. Amy kijkt hem verbaast na, het was nog maar net lente dus het water is nog best koud. Maar Amy deed toch haar T-shirt en broek uit en rende ook het water in, ze had gelijk, want het water was heel koud. Mark ziet haar bibberen en hij zwemt naar der toe en slaat zijn armen om Amy heen. Amy schaamde zich nog en beetje, hij ziet haar half naakt. Ze bleven nog een tijdje in het water maar ze kregen het te koud en gingen er dus uit. Mark stelde voor dat ze naar zijn huis gingen. Toen ze op de fiets gingen was naar Marks huis was het de hele weg stil maar dat vond Amy niet zo erg want dan had ze de tijd om na te denken, waarom hij niet wou zoenen. Toen ze bij hem thuis aan kwamen, schreeuwde Mark door het huis of er iemand was, maar er was niemand. Toen ze samen op de bank zaten met een handdoek om hun heen, brak Amy het ijs door de vragen over zijn familie. Mark begon te vertelen dat zijn ouders gescheiden zijn, dat hij alleen met zijn moeder woont, zijn vader woont in Scheveningen met Marks broer Tim. Hij ziet ze weinig, soms maar 1 keer per jaar. De ouders van Roos zijn ook gescheiden en Roos woont ook alleen bij haar moeder, maar haar vader woont in Amerika met zijn nieuwe. Waarom denk ik nu over Roos denk Amy. Roos is dood en blijft dood. Ik mag niet meer aan Roos denken.
´Eén Euro voor je gedachten’ zegt Mark
´Ik denk aan jou, en je lieve gezicht’
Nu gaan we zoenen denk Amy, maar dat dacht ze verkeerd.
Hij staat op en vraag of ze wat wil drinken, ze neemt een watertje.
Als hij terug komt met Amy’s water en zijn cola, vraagt hij of ze aan sport doen.
‘ Nee, ik ben niet zo sportief, en jij?’
‘ Ik wel, ik speel hockey’
‘Oké leuk’ , ze lijkt op de koekhoeks klok en schrikt het is al 6 uur. ‘ Ik moet gaan, ik moest al thuis zijn’ en ze gaat naar buiten toen.
‘ wacht even, ik breng je wel’

Toen ze thuis kwam, waren ze tafel aan het dekken, en Amy vluchten naar boven voordat iemand haar hoorde of zag.
Ik ging snel douche zodat het niet opviel dat ze had gezwommen.
Toen ze aan tafel ging vroeg Amy’s moeder Katja waar ze de hele dag zat.
Shit het viel dus op dat ik er niet was, denk Amy.
‘ Ik was ehh.. de stad in met Roos, ehh Lisa bedoel ik.
‘ oké, was het leuk? En heb je nog wat gekocht? Je had toch geen geld bij je of wel?’
‘ nee, i had geen geld bij me, maar Lisa wel en die moest wat voor haar vader kopen want hij is jarig maar ze kon niks leuks vinden. Eetsmakelijk’
‘ ja eetsmakelijk’ en er werd van alles gezegd en verteld, maar het ging allemaal langs Amy. Waarom dacht ze steeds aan Roos en Waarom wil Mark niet zoenen met haar. Op een geven moment vroeg Katja aan Amy of alles wel goed ging maar Amy zat zo diep ik gedachte dat ze het niet eens hoorde, toen Willem de broer van Amy haar een stoot gaf werd ze wakker uit haar gedachten.
‘ Wat is er met je? Je bent zo stil, je hebt toch geen koorts’: zegt Katja
‘ oh, er is niks hoor, moet ik de tafel afruimen? Ik heb toch geen huiswerk’
Als ze klaar is met de tafel afruimen, gaat ze naar boven toe en zet ze de computer. Ze kijkt op een chatbox of er nog leuke mensen zijn, in het hoofd venter is er een meisje en die heeft anorexia en zoekt hulp. Dom meisje denkt Amy. Vast een meisje dat aandacht wilt. Ze sluit de computer weer af en loopt naar beneden toe. Herman, Amy’s vader zit voetbal te kijken, Ajax tegen FC Groningen, Klaas Jan Huntelaar scoort net 0-1. Amy pakt de krant en begint de voorpagina te lezen


Meisje van 16 overleden
een meisje van 16 jaar is vrijdag nacht overleden. Het meisje Sylvia had anorexia, ze was 1.76 en woog 28 kilo.
Ze was verliefd op een jongen maar hij wou haar niet. En Sylvia dacht dat het kwam omdat hij gaat dik vond. De jongen om wie het ging is zeer geschokt dat haar verliefdheid zo erg van. Sylvia wou niet geholpen worden. Iedereen in Sylvia’ s omgeving is zeer geschokt. Als je een overlijdings bericht wil plaatsen kan dat op: www.SylviaNL

Amy schrikt en denkt: ‘ Mark vindt mij toch niet dik, dus ik hoef me geen zorgen te maken. Toch?. Hij vindt me toch niet dik. Stel dat is de reden waarom hij niet wil zoenen. O Help, misschien vindt hij me mega dik, vindt hij me een koe.

Aantal keer bekeken: 3705
Waardering: 6.44 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online