Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Niet uit mijn hart.

U leest om dit moment het verhaal Niet uit mijn hart gepost door Master guy Darroy. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Master guy Darroy
Gepost op: 2011-9-7

Verhaal:

Niet uit mijn hart
De tweedewereldoorlog brak uit
Hitler nam alle mensen die joods of geen blauwe ogen hadden mee, maar paar wisten te
ontsnappen en die mensen moesten zich verschuilen tot de oorlog
gestopt was, dit verhaal gaat over iemand die vecht voor zijn liefde.


NIET UIT MIJN HART

2008
DUITSLAND

Kerkhof

De man van Adaline wordt begraven
Amanda kijkt ar de kist en wordt later met zand erop gegooit Adaline kan het niet aan en gaat
op een bankje zitten naast de kerhof. Izabell de dochter van haar gaat naast haar zitten
en zegt in het Duist mam het is voorbij iedereen is weg kom. Izabell pakt Adaline's hand
vast maar Adeline valt flauw.

Huis van Adeline

Adeline wordt wakker en zit haar slapkamer en daarna een flits van vroeger, dat ze met haar
hoofd hard tegen een ijzere stok kwam. Adeline wordt bang en staat op en gaat naar de
woonkamer maar daar staat de huisdokter. Hij vertelt aan Izabell
dat haar moeder een hoge bloedruk heeft en dat ze nog een maand heeft. Adeline hoort het
en krijgt weer een flits, dat er ergens in haar kelder een fotoboek ligt en daarin wat foto's
van vroeger (tweedewereldoorlog) in staat. dus gaat ze naar de kelder

Ik ga naar Nederland

Adeline maakt de fotoboek open en als eerst ziet ze een foto van iemand, ze kijkt
goed en ze krijgt weer een flits dat er op en bord nederland staat. Adelie neemt gelijk
al een beslissing voor haar laaste wens om naar Nederland te gaan.
Adeline en Izabell landen met de vliegtuig in schiphol.

Schiphol

Adeline ziet dingen als vroeger dat ze hand in hand liep et haar vader toen ze in Nederland
kwam. Adeline's vader werkte voor Hitler. Izabell regelt en taxi en daar gaan ze beiden erin.
Adeline dekt aan vroeger.

Vroeger toen ik Mike zag

1944 Nederland

Nederland was ingenomen door de duitsers maar Adeline vond het niks ze zat in de auto van haar vader en keek uit de raam, ze zag veel mooie gebouwen en huizen staan. Adeline komt thuis ( Een huis in Amsterdam ) en kijkt uit haar balkon en ze vind dat Nederland prachtig is. Ze ziet van verte een man in een tunnel en ze wilt het van dichtbij zien. Ze loopt naar de tunnel toe in haar eentje en ziet daar een jongen ze vraagt an die jongen hoe die heet in het Duist en hij verstaat er geen bal van en zegt doe me niks aan ik ben ontsnapt. Adeline zegt tegen de jongen nee nee nee. Ik doe je niks aan in het Duits.Mike vertrouwt haar niet en rent weg. Adeline slaapt en ziet in haar dromen de gezicht van dat jongen ze staat op en lacht. De volgede morgen staat ze voor haar balkon en kijkt weer naar de tunnel ze drink haar the en gaat douchen. Ze kleed zich aan na een warm bad ze gaat naar buit en gaat voor de tunnel staan en roept: Hallo ich heibte Adeline Carzol l!! De jongen rent naar buiten en duwt Adeline. Nadat Adeline viel zegt dat jongen sorry ik dacht dat je een soldaat was die me wou pakken omdat ik eenmaal groene ogen heb. Hij geeft haar een hand om haa over eind te kunnen tillen en zegt ook dat hij Mike heet. Adeline lacht en Mike oog zolang Adeline bij Mike was had niemand het idee dat het geen soldaat was of een Hollander zonder blauwe ogen. Mike en Adeline spreken vaker met elkar af ze praten niet met elkaar maar lachen veel. Adeline vond zelf in haar dat ze Nederlands moet kunnen spreken dus had ze een woordeboek gekregen van haar vader ( De moeder van Adeline was bij de geboorte van haar dood gegaan). De volgende dag zei Mike 1 woord en dat was Guten Tag Adeline was verbaast en zei iets in het Duits terug. Mike begon krabbel op zijn hoofd
en zei in Nl dat dat maar 1 woord was die hij kende, Adeline zei maakt niks uit en Mike zei ooh is goed nee ik dacht... Wacht eens jij kan Nederlands? Ze zegt ja geleerd en ze sprekenb vaker met elkaar af. Een week later na al die afpraken in die tunnel kwam de vader van haar erachter dat het een hollander was dus zei die tegen 3 soldaten olg haar goed en neem die Hollander mee. En als die Blauwe ogen heeft laat ze zo niet vermoord hem. Adeline komt in de tunnel en Mike komt te voorschijn en zegt hoi Adeli.. opeens kwamen de 3 soldaten en keken naar zijn ogen en 1 zei kom vermoorden we hem 1 solodaat keek naar Mike en Adeline en sloeg zijn vriend in zijn gezicht en de andere soldaat sloeg Mike. De soldaat riep ren ren en de soldaat werd beschoten.( In de tijd waren niet alle soldaten gemeen er zaten er wel veel in die aan de goeie kant stonden die de Hollanders ten hulp stonden) Ze rennen beiden weg en komen in een groep Duisters te staan ze werden beiden omsingeld maar de mensen en de andere soldaten keken niet toe ze vochten allemaal tegen de soldaten die hun wilden pakken. Adeline zag op de grond een medaion liggen en pakte die en deed het om. Ze vestoppten beiden in een hut en daar ware ze 20 minuten veilig maar daar na kwam de groep soldaten (nieuwe groep) en de vader van Adeline ( De vader heet stein ) De vader vocht met Mike maar Mike sloeg harder en de vader zag een ijzer stok en probeerde daar mee Mike te slaan maar het mislukte want hij bukte omdat hij bukte kreeg Adeline de stok op haar hoofd. Adlien en Mike rende weg maar toen stoppte Mike na 800 meter hij zei tegen Adeline nee je bent met je hoofd geraakt ik kan het niet aan ik wil niet dat je dood gaat dus hier mr neem u dochter maar mee Adeline pakt Mike van zijn handen en kijkt in zijn ogen en zegt mij leven wil ik met je delen het maakt niks uit als ik bloed heb ik wil niet dat er iets met jou gebeurt. Mike kijkt in haar en zegt jou leven begon in Duistland en eindigt met mij samen in dit land en wat er ook gebeurt jij bent mij vrouw hij pakt ze doos met en gaat op zij knieen en geeft het. Adeline neemt het aan en doet hem om, maar Mike wordt op dat moment beschoten door de vader van haar op zijn arm. Adelien gaat een kant op met haar vader en Mike gaat een kant op. Adeline gilt en valt flauw Mike ziet het en slaat de 4 sodaten en de andere twee soldaten laten hem los en Mike rent op weg naar Adeline maar de vader tilt haar op en doet voorzichtig haar in de auto en rijdt weg Mike rent maar wordt beschoten op zijn beiden benen en roept ADELINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008 Nederland

Adeline wordt wakker in een hotel in Amsterdam ze gaat naar Izabell enb zegt ik moet even naar een plek. Adeline en haar dochter Izabell staan voor een tunel maar daar is geen huis meer maar en flat. Maar in Adeline's ogen is het 1944 met en mooie park. Adeline vraagt aan haar dochter dit polek opzoekt in Neerland. Na zoeken zoeken en zoeken zen Adeline en Izabell een foto die op een muur hangde Adeline zei die heb ik gemaakt tegen Izabell. Izabeell zei ooh daar staat een adres en Izabell zei tegen de taxichauffeur ga naar die plek. Adeline belde de moeder
van haar man Gerts en zei dat ze ook naar het plek moest komen. Ze staat voor een gebouw en ze krijgt en rondleiding in dat gebouw maar in dat gebouw hangt er schilderijen en namen met allemaal van Adeline ze krijgt als laast de begravenis plek te zien van Mike en daarnaast staat een bord met Wacht voor mijn Schat de man die hun ronbdl;eide zei wanneer Mike werd gepakt werd hij gered en werd op dat moment een ruzie onstaan in Nederland Mike hielp mee maar hij hoorde dat zijn geliefde Adeline niet meer in Nederland was. De dochter en de moeder van haar man kijken raar en Adeline denkt aan de tekst die Mike tegen haar zei. jou leven begon in Duistland en eindigt met mij samen in dit land en wat er ook gebeurt jij bent mij vrouw Izabell tikt op de rug van haar moeder maar die falt Iza schrikt en roept mam! Mam! Alles is zwart in de ogen van Adeline ze hoort de sirene van de Ambulance en hoort ook dat ze dood is Isabell huilt en zegt oma me moeder in het Duits.

Alles is 1944 de park is helemaal mooi Adeline komt aangerent en Mike aan de andere kant ze knuffelen en kussen elkaar.

EINDE

Ik hopp dat je hebt genoten.

Aantal keer bekeken: 6834
Waardering: 4.92 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online