Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Niets Is Wat Het Lijkt.

U leest om dit moment het verhaal Niets Is Wat Het Lijkt gepost door Anne, Betty & Saskia. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Anne, Betty & Saskia
Gepost op: 2011-8-10

Verhaal:

Niets Is Wat Het Lijkt
Er was eens een stel. Jerry Groesbeek en Lorena Goudaal heeten dat gelukkig stel. Ze waren verloofd, en over een week zou de bruiloft plaatsvinden. Lorena was al druk bezig van het uitzoeken van een mooie jurk voor haar bruiloft. Jerry was druk bezig met het organiseren van de bruiloft. Ze zitten net lekker te ontbijten als de vader van Jerry binnen komt. Jerry trekt opeens een geirriteerd gezicht. Meneer Groesbeek begint vragen te stellen over de bruiloft. Opeens gaat de mobiel van Meneer Groesbeek. Opeens trekt Meneer Groesbeek een ernstig gezicht. Wat is er, wat is er vraagt Lorena! Jerry lijkt het niet zo veel te boeien. 'Er was een hijgend geluid aan de anderen kant van de telefoon, ik weet niet wie het was maar het klonk bedreigend. Opeens begon hij te praten met een zware stem alsof het hem heel moeilijk had, hij zei je schoo.......... en toen een plof en niks meer'. Lorena kijkt heel geschokt, en Jerry doet uhu.

Twee dagen later krijgt Meneer Groesbeek nog een telefoontje. '*snik snik* pas op voor je schoooo.......'. Dan valt de lijn weg. Ondertussen bij Lorena en Jerry, komt Jerry der achter dat zen smoking te klein is geworden door zen vader. 'ik kan hem wel vermoorden' zegt Jerry. 'echt?' zegt Lorena. Jerry glimlacht alleen maar.

De dag van de bruiloft.
Alles is prima verlopen.
Ze zijn bezig aan het diner.
Het is lekker eten, vooral Lorena eet veel van het vlees. Dan vraagt Lorena aan Meneer groesbeek (vader van Jerry) als ie een stukje wilt lopen, en Meneer Groesbeek vind het goed.
Na even lopen zijn ze dieper in het bos. Ze gaat voor hem staan grijpt hem bij de keel. 'wil jij mijn volgende slachtoffer even bellen'zegt Lorena. ze geeft hem de telefoon en tikt het nummer van Mevrouw Groesbeek in. hijgend zegt hij in de telefoon 'het is je schoon......'En Lorena knijpt zen keel dicht.Aantal keer bekeken: 4605
Waardering: 2.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online