Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Niets leuks te vinden.

U leest om dit moment het verhaal Niets leuks te vinden gepost door Xander. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Xander
Gepost op: 2009-4-4

Verhaal:

Niets leuks te vinden
Ik heb echt een hekel aan winkelen. Pashokje in, pashokje uit. Twintig dingen passen en er uiteindelijk geeneen meenemen; op naar de volgende winkel, de zon eenzaam achterlatend. Sommigen kunnen zich hier uren, zo niet dagen mee vermaken, maar ik niet. Nee, laat mij maar buiten zijn.

Helaas moet je soms wel en om die reden drentelde ik door de winkelstraat van een naburig dorp. Ik was deze keer alleen. Om niet de etalagepop te worden die moet worden aangekleed en om niet het leidend voorwerp te worden van discussierende vrouwen, had ik een smoes gebruikt om deze keer alleen iets uit te zoeken. Het ging tenslotte alleen om een korte zomerbroek en een T-shirt.

Ik was intussen meerdere winkels voorbij gelopen en merkte aan mezelf dat de motivatie om ergens naar binnen te gaan erg klein was. Het was lekker weer en buiten liepen veel mensen en aangezien ik hou van ‘mensen kijken’ verveelde ik me absoluut niet. Sterker, nu de lente in aantocht was, hadden veel vrouwen zich al luchtig gekleed, wat aantrekkelijke plaatjes opleverde en geregeld inkijk bood. Lang leve het mooie weer. Ik kreeg er weer zin in! Niet om een winkel in te gaan, nee, wel in die vrouwen.

Al lopende merkte ik dat mijn aandacht steeds meer naar de vrouwen ging en de aandacht van het winkelen afleidde. Toen ik een tijd zo geslenterd had, keek ik op mijn horloge en schrok. Doordat ik zo afgeleid was had ik veel van de tijd voorbij laten gaan en het zou niet lang duren voor dat de winkels zouden sluiten. Niet dat het al zover was, maar om ook nog fatsoenlijk te passen moest ik toch wel opschieten.

Ik stoof het eerste het beste winkeltje in. Het was er gelukkig rustig. Eerst zag ik helemaal niemand, maar toen kwam jij plotseling achter de kassa overeind. Je begroette me gehaast, maar vrolijk. Zo te zien was je alleen in de kleine winkel. Het was een klein, smal zaakje, met achterin, om de hoek een enkel pashokje. Ik liep naar je toe en groette terug. Je bewoog wat onrustig en had een beetje een verhit gezicht. ‘Kan je ergens mee helpen?’ vroeg je me. Onwillekeurig stak ik mijn hand uit en stelde me voor, ‘Xander’, zei ik. Je keek wat verbaasd, maar beantwoordde mijn begroeting.’Hoi, ik ben Anouk’. Je hand voelde warm en vochtig. Toen ik in je ogen keek zag ik een blik waar ik het onwillekeurig warm van kreeg. Aangezien ik me ogen de hele middag de kost had gegeven, was ik vrij hongerig geworden en jij vertoonde alle trekken van een gewillige prooi.
‘Ik ben op zoek naar een korte broek en een bijpassend shirt.’
‘Dat kan, loop maar even mee. Achterin hangen jou maten.’ Je nam me goed op en ik meende een twinkeling in Je ogen te zien. Je had een kort rokje aan die losjes over je billen zat, daarboven een shirtje waarin je mooie volle borsten goed uit kwamen. Terwijl het je voor me uit liep, krabde ik met mijn hand even langs mijn neus. De geur die ik aan mijn hand rook kwam duidelijk niet van mij en ik begon nu te vermoeden wat je had gedaan voor dat ik de winkel binnen kwam. Als ik gelijk had, dan had ik te maken met een erg geile Anouk, die door het vingeren noodgedwongen moest onderbreken toen ik binnenkwam.
Met jou achter in een leeg winkeltje te zijn, was een opwindende gedachte en ik nam me dan ook voor er het maximale uit te halen.

Je kwam met een aantal korte broeken aan die ik van je moest passen. Zonder echt op te letten wat je me gaf, pakte ik de broeken aan en ging het pashokje in, maar deed het gordijn bewust niet dicht. Terwijl ik mijn broek naar beneden wilde trekken, kwam je naar me toe om het gordijntje dicht te doen. ‘Per ongeluk’ trok ik mijn boxer mee naar beneden zodat je vol zicht had om mijn half stijve paal. Ik keek je aan alsof ik de onschuld zelf was en zag aan je wangen dat het je niet onberoerd liet. ‘Sorry, ik was vergeten het gordijntje dicht te doen, maar je mag wel meekijken hoor.’
Je bleef naar mijn paal kijken en ik liet mijn broek en mijn boxer op de grond zakken. Je keek over je schouder om te kijken of er niemand binnen kwam. Om je definitief over de streep te trekken begon ik mijn paal met mijn handen stijf te maken en af te trekken. Toen je weer naar me keek en dat zag, was het hek van de dam. Je stapte bij mij het pashokje en pakte mijn lul vast met je handen en zoende me heftig en hitsig om mijn mond. Ik merkte dat ik je niet meer in de hand had en ervaardde voor het eerst wat het betekent om een furie te ontketenen. We zoenden heftig en onze handen zochten alle plekken van elkaars lichaam op. Ik ging met mijn handen tussen je benen en onder je rokje en voelde wat ik al vermoedde, geen slipje, maar wel een drijf natte kut. Ik begon je klitje te masseren terwijl jij steeds heftige aan mijn paal trok. Terwijl ik je met mijn vingers steeds steviger vingerde, zakte ik op mijn knieën, nam je klitje met mijn tong over, zodat ik met mijn vingers diep bij je naar binnen kon. Ik pompte drie vingers bij je naar binnen en voelde dat je drijfnat was. Ik had je graag uitgebreid onder handen genomen, maar er kon ieder moment iemand binnenkomen, dus ik verhoogde snel het tempo om je naar een hoogtepunt te helpen en het duurde niet lang voordat je dat bereikt had. Ik hoorde je ingehouden kreunend klaarkomen. Daarna dwong je me overeind te komen, draaide je om en trok je rokje om hoog. ‘Neuk me van achteren’, fluisterde je. Dat liet ik mee geen twee keer zeggen en ik schoof mijn keiharde lul bij je naar binnen. De soppende geluiden verraadde hoe nat je was. Ik trok mijn paal weer helemaal uit je en drukte mijn eikel opnieuw tegen je natte lippen om hem er weer in een keer in te storen, maar opdat moment ging de bel van de winkel weer…Er kwam iemand binnen. Je schrok, kwam direct overeind en fatsoeneerde je zoveel mogelijk en stapte als of er niets gebeurd was het pashokje uit, mij met een keiharde lul achterlatend. Ik zag je door een kier in het gordijn naar de klant lopen; alleen je rode wangen verraadde waar je mee bezig was.

Ook deze klant was op zoek naar een broek en aangezien hij ongeveer van het zelfde postuur was als ik, kwam je met hem mijn kant op lopen. Ik was blij dat er nog een tweede pashokje was, waardoor ik er niet snel uit hoefde. Door de kier in het gordijn kon ik het tafereel goed volgen en zag dat je af en toe snel mijn kant op keek. Ik besloot het je moeilijk te maken. Terwijl jij met de klant bezig was, ging ik zo staan dat hij mij niet kon zien maar jij mij wel. Ik leunde tegen de achterwand van het pashokje en begon me rustig en met lange halen af te trekken. Toen je weer mijn kant op keek zag ik je weer rood aan lopen. De hakkelende zinnen van je verraadde je opwinding. Toen ook deze klant het pashokje in ging schoof ik het gordijntje van hokje open. “Deze broeken zijn allemaal net iets te klein.” Zei ik tegen je, terwijl ik met een hand de broeken aangaf en met de andere me uitdagend bleef af trekken. Je ogen schoten vuur en de frustratie dat je niks kon doen, spatte er af. Je liep naar een rek die precies in mijn blikveld lag, maar waardoor je net werd afgeschermd van mijn buurman. Je deed net of je op zoek was, maar ondertussen tilde je jouw rokje op om jezelf te vingeren. Zo stonden we elkaar op afstand op te geilen. Helaas moest je door met de andere klant. Je gaf me voor de vorm iets om te passen en liep weer naar het andere pashokje. Ik pakte van je aan wat je me gaf…, rokje Het sloeg nergens op, maar was dan ook puur bedoeld als camouflage van wat er nu gebeurde. Inwendig moest ik lachen; de buurman moest eens weten wat hier gebeurde. Gelukkig was hij snel tevreden en rekende de broek af en vertrok.

Aan je gehaaste voetstappen hoorde ik dat je vlakbij was en dat je de geleden schade wilde inhalen. Je sloeg het gordijntje open, stapte mijn hokje weer binnen en deed het gordijn achter je dicht. “Hier met die lul van je, ik wil dat je me neukt, nu!” Zonder omhaal schoof ik mijn lul weer in je warme, natte opening, die nog net zo nat was als er voor. Ik stootte hard en diep. Zonder enige rem neukte ik je naar een hoogte punt, hopend dat ik het nu wel af kon maken. Ik voelde dat een orgasme bij mij onomkeerbaar was en ik fluisterde dat ik zou komen. Dat was voor jou reden om nog harder op mijn paal in te rijden. Met een enorme explosie spoot ik mijn warme zaad diep je baarmoeder in. Je drukte je diep over mijn paal heen en genoot er duidelijk van dat je helemaal gevuld was. Je melkte met je kutspieren de laatste druppel uit mijn lul, toen de bel opnieuw ging. “Kut!” hoorde ik je fluisteren. Zo mogelijk nog sneller dan de vorige keer trok je jouw rokje goed en fatsoeneerde je jezelf, om weer schijnheilig het hokje uit te stappen om je volgende klant te helpen. Deze keer kleedde ik mezelf ook aan en bracht de niet-gepast rokjes naar het rek met de broeken en moffelde ze er tussen weg, zo dat het allemaal niet op viel.

Terwijl ik de zaak uit liep passeerde ik je op een paar meter afstand. Ik zag je enigszins verwilderde haar, je rode wangen en je schijnheilige blik tegen de klant. Mijn blik werd getrokken door iets wat ik op de grond zag liggen. Door middel van een knikje attendeerde ik je op de vloer tussen je benen. Druppels van mijn eigen zaad lagen duidelijk zichtbaar tussen je benen, gelekt uit je drijfnatte kut.
‘Tot ziens Nouk.’
Je schrok en probeerde het aan het zicht te ontrekken, waardoor je vergat te reageren. Maar de twinkeling in je ogen vertelde mij dat je er geen spijt van had.
Nu moest ik alleen nog thuis aannemelijk maken dat er echt niets leuk te vinden was…


Aantal keer bekeken: 7098
Waardering: 4.31 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online