Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Number fourteen.

U leest om dit moment het verhaal Number fourteen gepost door Samanda Jules. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Samanda Jules
Gepost op: 2011-6-4

Verhaal:

Number fourteen
Ik verveel me dood , het regent niet normaal buiten en ik weet niet wat ik moet doen. (Leren is geen optie). Ik zal mijn beste vriendin Lena maar eens bellen voor een namiddagje film kijken.
'Hallo met Lena' , 'Heej Lena ik ben het Sam , ik verveel me echt dood kom je film kijken bij mij thuis ?'
Natuurlijk, ik ben er zo.'

10min. bij mij thuis
De bel gaat. Ik loop snel naar beneden voordat Lena pisnijdig is omdat ze in de regen op me moet wachten. Ik ben echt blij dat mijn beste vriendin zo'n 2straten van me af woont.

5min later in mijn kamer
Ik verveel me nu weeral Lena en ik zijn Mean Girls aan het zien , het is een geweldige film maar ik heb hem al zo vaak gezien dat ik bijna alles kan meezeggen. Lena zei :' Gaan we niet naar je broer kijken dat moet voetballen?' Ik zei : 'Waarom zouden we het is echt oersaai.' Lena zei : 'Echt niet er voetballen zo'n mooie jongens in zijn ploeg , kom op Sam , Wannes is zowat de knapste jongen op school hij moet wel knappe vrienden hebben.' ' Nee we gaan niet! Punt uit!'

15min. naast het voetbalveld
En weeral heb ik toegegeven aan Lena ze is soms zo overtuigend dat je gewoon geen nee kunt zeggen maar eens dat je toegegeven hebt weet je dat het een heel slecht idee was. Terwijl de jongens aan het voetballen waren , waren Lena en ik ze aan het bestuderen. Er zaten inderdaad wel heel knappe jongens tussen maar ik heb mijn oog laten vallen op de allerknapste . Nummer 14 hij is zo sexy zelfs met zijn hoofd vol zweet en helemaal onder de modder. Ik ken zijn naam niet want hij zit waarschijnlijk al op de universiteit het 4de middelbaar.

20min later
Ik geloof dat ze gewonnen zijn want ze springen in de lucht en ze tillen elkaar op enz. wannes heeft ons in de gaten en hij roept iets naar zijn teamgenoten. Voordat Lena en ik helemaal doorhadden wat de bedoeling was zij de jongens allemaal op ons gestormd en tillen ze mij en Lena boven hun hoofden. Ik en lena schreeuwen om ons terug neer te zetten maar de jongens lachen alleen maar en lopen met ons naar de kleedkamers. Als alle jongens in de kleedkamers staan zetten ze ons eindelijk op de grond. Wannes (duidelijk de leider van de groep) zei : 'Rustig , rustig jongens dit is wel mijn zusje en haar supermooie vriendin hé.' En hij gaf ons allebij een kus op onze wangen. Ik zag dat Lena vuurrood werd. Ik was blijkbaar niet de enige die dat gemerkt had want de jongens begonnen te fluiten en te roepen. Ik wist niet meer wat ik moest doen dus zei ik maar :' Euhm.. wij zullen maar eens gaan zeker...' Nummer 14 antwoorde : ' Toe nou blijf even , ik wilde jullie uitnodigen voor mijn feest vanavond want ik ben jarig morgen en ik wil graag 3 kussen.' Ik keek naar Robin, want hij heeft het liefste dat ik het aan hem laat weten als ik met oudere mensen uitga. Maar hij lachte breeduit naar me en zei : ' Natuurlijk gaan ze mee mijn zusje kan niet normaal goed feesten.'

Aantal keer bekeken: 2893
Waardering: 5.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online