Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Om 12 uur is het donker... DONKER... 1.

U leest om dit moment het verhaal Om 12 uur is het donker... DONKER... 1 gepost door I hate myself and want to die.. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: I hate myself and want to die.
Gepost op: 2011-6-4

Verhaal:

Om 12 uur is het donker... DONKER... 1
Om 12 uur is het donker... DONKER...

Er waren eens 5 meiden die met elkaar heel goede vriendinnen waren. Shanna, Jayden, Juliette, Mabel en Alice. Ze gingen eens met iedereen van de klas Doen. durven of de waarheid spelen en zij kozen doen. Ze moeten 1 nacht tot 12 uur opblijven én Bloody Mary oproepen. Omdat de meiden niet schijterds waren, deden ze het. Het was niet bij iemand thuis, maar bij een verlaten fabriek die spiegels maakte. Heel veel spiegels, groot en klein, dik en dun. Ze namen hun slaapzak mee, en toevallig, héél toevallig was het vrijdag 13 maart. Best veel ongelukjes waren er al. Toen Mabel en Jayden naar de fabriek fietsten, viel Mabel met haar gezicht op een hek en Jayden reed tegen een muur aan. Shanna kreeg een splinter in dr bil en in haar handpalm wel 3. Alice botste tegen Juliette aan en Juliette had hete koffie bij zich. Best veel ongelukjes dus. Ze hadden een filmcamera mee en 2 van de 16 jongen van de groep gingen mee voor bewijs. Teminste die jongens gingen de camera ophalen en

Aantal keer bekeken: 2618
Waardering: 0.70 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online