Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ontmoeting.

U leest om dit moment het verhaal Ontmoeting gepost door Jacob Jonker. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Jacob Jonker
Gepost op: 2006-11-27

Verhaal:

Ontmoeting
Mijn eerste ontmoeting met Merie,


Uit verveling en omdat het thuis zwaar chips was met de relatie, ben ik gaan zoeken op dating-sites. Er waren wel veel dames ingeschreven die , net als ik, zochten voor een relatie naast de relatie die zij al hadden, maar er was eigenlijk niet een die contact met mij zocht. Op reacties van mij naar door mij “uitgezochte� dames kwam ook geen positieve reactie. Ik had de moed al opgegeven en dacht al niet meer aan de sites waar ik op stond ingeschreven. Op een gegeven moment, ik start s’morgens mijn pc op een berichtje. Ik kon de afzender niet thuis brengen en nieuwsgierig als ik ben opende ik deze mail direct. Het was van een vrouw uit het oosten van de provincie. Uit een klein dorpje, getrouwd en niet gelukkig met de situatie bij haar thuis. Onze profielen kwamen, zoals dat zo mooi staat aangegeven voor 80% overeen.

Ik heb gelijk de stoute schoenen aangetrokken en haar een berichtje terug gemaild. Als antwoord kreeg ik terug dat ze wel was geïnteresseerd in een mail contact maar door storing in de PC niet direct contact met mij kon onderhouden. Ze zou laten weten wanneer de problemen waren opgelost. En zo ging er weer een tijd voorbij. Na de vakantie kwam ik haar berichtje weer tegen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en haar weer gemaild voor een afspraak. Al snel kwam het contact opgang. Niet veel later hebben we onze telefoonnummers uitgewisseld en zodra ik deze had heb ik haar gebeld. Het klikte direct tussen ons en al snel had ze mij uitgenodigd om naar een voetbalwedstrijd te gaan met z’n tweeën. Helaas was ik niet in staat om met haar mee te gaan maar over twee week hadden we samen de mogelijkheid om een afspraak te maken. Kreeg weer kriebels in mijn buik en hoe dichter de dag naderde hoe gespannener ik werd.

Eindelijk brak de dag aan dat we elkaar zouden gaan ontmoeten. Peu Nerveu reed ik naar de voorgestelde ontmoetingsplaats. Een parkeerplaats van een groot fast food keten. Ik was er net op de afgesproken tijd. Had geen flauw idee hoe we elkaar zouden ontmoeten. Hadden niets afgesproken. Ik had net de auto geparkeerd toen Merie mij belde. Ze zat in een file en kon onmogelijk op tijd zijn. Ik heb toen gelijk maar even gevraagd wat voor auto ze had en wat de kleur hiervan was. Ze gaf me de gevraagde gegevens en zij dat ze zo snel als mogelijk bij me zou zijn. Na 10 minuten wachten vertelde ze me dat ze de geplande ontmoetingslocatie zag en dus snel aanwezig zou zijn. Ik had het niet meer. In mijn gedachten had ik alles al afgeschreven als een fake verhaal maar nu zou ze toch komen. Kreeg weer allemaal vlinders in mijn buik.

Na nog een paar minuten in spanning te hebben gewacht zag ik haar auto de parkeerplaats opdraaien. Ik knipperde met mijn lichten als herkenning. Shit de auto nam een afslag en reed naar de andere kant van de parkeerplaats. Ik stapte uit om te zien waar die auto heen reed. Via een boog kwam hij toch vlak bij mij uit. Ze parkeerde de auto naast die van mij en lachte mij toe. Ik trok mijn stoutste schoenen aan en opende de deur en vroeg of ze Merie was. Ja was haar antwoord. Ze stapte uit en gaf me een klein kusje die door mij werd beantwoord. Ze deed de deuren op slot en stapte bij mij in de auto. Snel reed ik weg.

Onder het rijden nam ik haar goed in mij op. We zijn van de zelfde leeftijd. Ze ziet er heel erg aantrekkelijk uit. Ze heeft een lief gezicht en een paar hele mooie gevormde borsten die onder haar trui verborgen waren. Ze is een mooie slanke vrouw. Onderweg wisten wij het gesprek goed gaande te houden. Wederzijdse interesses kwamen overeen en voordat we het wisten waren we bij de plaats waar we zouden gaan dineren.

Het werd een heel gezellige avond die voorbij vloog. We hadden genoeg stof te bespreken en aan het einde van het dineer leek het net of we elkaar al jaren konden. Na afgerekend te hebben liepen we naar de auto die achter het restaurant op een donkere parkeerplaats stond. Ik legde mijn hand over haar schouder en zo liepen we naar de auto terug. Halverwege pakte ik haar hoofd en draaide dat in mijn richting.

Ze keek me vragend aan. Ik drukte heel brutaal mijn lippen op de hare. Haar mond ging iets open en direct liet ik mijn tong naar binnen gaan. Het leek wel of we beide ontploften. Er werd toch heftig gevreeën. We leken wel twee pubers. Het bleef niet alleen bij zoenen. Onze handen verkenden elkaars lichaam. Ze dwaalden overal en nergens. Brutaal als ik ben liet ik mijn hand onder haar trui verdwijnen en begon mijn ontdekkingstocht over haar blote rug. Mijn mond was overal en kuste niet alleen haar mond maar dwaalde af naar haar oortjes. Ik merkte dat ze dat heel erg opwindend vond. Ik ging door met aan haar oor te likken. Een siddering ging door haar lichaam. Hert duurde dan ook niet lang of ze kwam luid zuchtend klaar. Hierdoor aangemoedigd ging ik brutaal verder. Ik begon naar voren e begon langzaam haar mooie grote borsten te ontdekken. Ook zij bleef niet passief en ontdekte wat er onder mijn overhemd verborgen zat. Langzaam dwaalden we beide af naar lagere gebieden. Ik stelde voor om onze ontdekkingstocht verder te laten gaan in de beslotenheid van mijn auto. Als snel hadden we elkaars meest intieme plekjes gevonden. Oh wat was ze al nat die Merie. Ik begon langzaam haar knoopjes van haar broek los te maken en gleed voorzichtig door de opening naar binnen. Ik voelde door de dunne stof van haar slipje een grote gladde heuvel die bij nader onderzoek helemaal kaal bleek te zijn met een heel klein toefje net boven haar klitje alsof ze wou aangeven hier zit ze. Met mijn vingers streelde ik om haar kutje en maakte steeds weer een rondje om haar lippen . Na een tijdje begon ik de cirkels steeds wat kleiner te maken. Tot ik bij haar grote lippen kwam. Deze werden door mij itgbreid gestreeld en ik kon merken dat ze het lekker vond.

Ook Merie was op onderzoek uit gegaan. Door alles was ik al behoorlijk opgewonden en het was niet moeilijk om te vinden waar zij naar op zoek was. Snel had ze hem te pakken. Heel voorzichtig werd onderzocht wat in mijn broek nog verstopt zat. Dat was trouwens niet lang meer. Beiden gaven elkaar de kans om elkaarbeter te leren ontdekken. We trokken onze kleren uit en hadden zo vrij zicht, spel en genot van elkaar. Het duurde dan ook niet lang of Merie beleefde haar tweede hoogtepunt. Als beloning begon ze me heerlijk te pijpen en het duurde niet lang voordat mijn apparaat op volle oorlogssterkte was. Ze pijpte verukkelijk en het duurde dan ook niet zo lang of het begon al aardig te borrelen bij mij binnen. Ik zei dat en zij vroeg of ik haar heerlijk zou willen nemen. Dat vond ik een heerlijk vooruitzicht en zo goed en zo kwaad als dat ging in een auto kwam ze op me zitten. Omdat we beide flink opgewonden waren verdween mijn opwinding heel soepel bij haar naar binnen. Het duurde ook niet heel erg lang of we kwamen samen heel erg lekker klaar. We hebben daarna nog wel een minuut of vijf heerlijk in elkaars armen gezeten totdat mijn lul een lulletje was geworden en uit haar grotje viel.

We hebben ons daarna weer aangekleed en zijn ontzettend verliefd en voldaan weer naar haar auto vertrokken. Ik heb haar daar toen afgezet met de wederzijdse belofte dat we dit snel zullen gaan herhalen.

Of er een vervolg komt? Wij weten het nog nietAantal keer bekeken: 17416
Waardering: 7.42 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online