Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ontmoeting deel 2.

U leest om dit moment het verhaal Ontmoeting deel 2 gepost door Muizz. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Muizz
Gepost op: 2008-6-9

Verhaal:

Ontmoeting deel 2
Er gebeurt niks, het is en blijft stil in de expositieruimte waar we nu zijn terecht gekomen. Het is er leeg en wit, maar omdat er alleen zonlicht komt door de hoge ramen is het er wat schemerig.
Ik wordt een beetje giechelig door deze situatie, een beetje zenuwachtig ook. Dat waar we zo vaak over gefantaseerd hebben komt nu wel heel dichtbij. De twijfel slaat toe: durf ik nog wel, wil ik dit eigenlijk wel?
Dan ineens voel ik jouw lijf tegen mijn rug, en mijn twijfel verdwijnt in één klap, om plaats te maken voor opnieuw een ongekend verlangen.
Je trekt me tegen je aan en slaat je armen strak om me heen, alsof je me nooit meer wilt laten gaan. Zo staan we een hele tijd zachtjes te wiegen, en ik voel dat jij net zo opgewonden bent als ik: tegen mijn billen drukt iets hards dat steeds meer lijkt te groeien. Ik wurm één hand tussen ons door, en begin je harde paal door de stof heen te strelen en kneden. Je beweegt al snel ritmisch mee, en ik draai me in jouw armen om, zodat we buik aan buik, borsten aan borst komen te staan. Mijn hand blijft jouw paal beroeren, en jouw mond neemt bezit van de mijne, waar jouw tong in hetzelfde ritme als mijn hand daar beneden, een dans begint met de mijne.

Jouw handen strelen mijn rug, en zakken onopvallend steeds lager, tot je met beide handen mijn billen omvat. Je drukt mijn onderlijf stevig tegen je aan, en dan glijdt je hand aan de achterkant in mijn broek. Ik hou mijn adem in en wacht vol verlangen op meer, maar jij stopt en kijkt om je heen. Dan pak je mijn hand, en terwijl je mij zachtjes mee trekt zeg je “kom, hier is een fijn plekje!”

Je neemt me mee naar een muur waarlangs een soort gemetseld bankje is gemaakt. De bovenkant is ongeveer dertig centimeter diep, en jij zet mij met m’n rug tegen het muurtje aan. En dan kan het spel beginnen: jouw handen zoeken wild mijn borsten onder mijn shirt, je zoekt en vindt het haakje van m’n BH en wipt het handig los. Ongeduldig doe je mijn shirt en BH uit en stort je dan hijgend op mijn volle borsten. Zuigend aan afwisselend de rechter en dan weer de linker tepel bouw je de spanning wel op.
Dan doe je in één ruk mijn broek en onderbroek naar beneden, en terwijl je daar geknield voor me zit hou ik mijn adem in. Je kijkt gefascineerd naar het kortgeschoren donkere driehoekje dat de ingang van mijn grotje wijst. Met je handen duw je mijn benen iets uit elkaar, en dan verdwijnt je neus tussen mijn benen. “Hmmm, aaaah, wat ruikt dit heerlijk” geniet je hardop. Je speelt het klaar om in die ongemakkelijke positie even met je tong langs mijn kittelaar te strijken. Een kort kreetje ontsnapt uit mijn mond, en blijkbaar moedigt dat jou aan: je hand vindt mijn klitje en speelt er even mee, om vervolgens op zoek te gaan naar diepere regionen.

Je bent weer overeind gekomen en kust me in mijn hals. Ondertussen glijden twee vingers tegelijk mijn gleufje binnen, en ik rij op je hand alsof mijn leven er vanaf hangt. Het schuren van de muur tegen mijn billen maakt het allemaal nog geiler. Er komt een derde vinger bij, en dan de vierde, en uiteindelijk zit je hele hand in mijn soppende geile kut.

Het duurt niet lang of ik kom tot een orgasme, heel rustig maar diep, en ik adem schokkend uit.

Je haalt je hand tevoorschijn en laat mij zelf mijn eigen geilsap van een paar vingers likken. Heerlijk smaakt dat, ik zuig je vingers in mijn mond! De laatste paar vingers lik jij zelf met zorg schoon, en vervolgens neem je weer mijn tong onderhanden met de jouwe.

Intussen doen je handen hùn werk: met vlugge vingers heb je je broek opengemaakt en je lul tevoorschijn gehaald. Hij is enorm groot en stijf, en hij staat rechtop, strak omhoog tegen je buik: een prachtig geil gezicht. Je laat me even genieten van die aanblik, maar duwt me dan met je handen zacht op mijn schouders, tot ik op mijn knieën voor je zit. Je zet je lul tegen mijn lippen. Ah, hier heb ik zó lang naar verlangd, om jou eens een lekkere pijpbeurt te kunnen geven! Je draait jezelf zo dat jij nu tegen de muur leunt, en je billen rusten net op het randje van het barretje.

Mijn lippen zuigen jouw stamper helemaal naar binnen, waar mijn tong lekkere trucjes ermee uithaalt. Ik laat mijn tong rondjes draaien om je eikel en schuif ‘m dan weer over het gleufje aan het topje. Jij kreunt van genot en kroelt met je handen door mijn haar. Dan bedenk ik me iets. Zonder mijn mond van jouw stamper te halen trek ik mijn tas dichterbij, open de rits, en neem de kleine paarse dildo eruit. Ik doe mijn benen licht uit elkaar en met mijn vrije hand schuif ik ‘m zo mijn natte kutje in. Ik hoor het soppende geluid, en van opwinding zuig ik nog krachtiger aan je tamp.
Zo, nu zal het wel lukken. Ik neem de dildo, die nu glibberig is van mijn kutvocht, in mijn rechterhand en ga daarmee stiekem naar jouw achterkant. Terwijl ik je blijf zuigen gaat mijn linkerhand naar je bilnaad en trek die een beetje uit elkaar. Met mijn vingertop zoek ik jouw kontgaatje op. Als je dat door krijgt grom je hartstochtelijk, en als ik even later de dildo langzaam en rustig bij je binnen laat glijden brul je zelfs even luidkeels. “Sssjjjt”, sis ik lachend, maar ik blijf je intussen wel gek maken met het paarse ding in jouw reet.

Ik besluit mijn aandacht helemaal te verleggen naar jouw achterkant. Ik laat je lul met rust en draai je in één beweging om zodat je met je buik licht voorover op het barretje komt te liggen. Dan duw ik de dildo met veel kracht diep in je anus en begin die stevig te rammen. Je hebt nog een strak gaatje, en mijn sappen die aan de dildo zaten laten je sterretje glanzen. Het is een heerlijk gezicht zo, ik kan tussen je benen door af en toe je op en neer wippende stijve lul zien, en die paarse neptamp beukt van achter in je alsof hij in een nauw kutje zit. Ik ga zo achter je staan dat het voelt alsof de dildo mijn lul is, en ik beweeg ook in het ritme van mijn hand mee, laat mijn borsten tegen je billen kletsen. “Ah, ik ga kkkk..komen!” stamel je, en meteen spuit je een flinke lading sperma tegen de muur. Ik duw de dildo nog één keer goed door, en jouw lul loost nog een laatste sloot vocht. Dan hang je uitgeput voorover om bij te komen.

Ik buk en neem je lul opnieuw in mijn mond, terwijl hij in schokjes slapper wordt, en lik er de laatste restjes sperma af. Ik zuig nog even de laatste druppels uit je rode eikel.

Tot mijn verbazing wordt hij alweer snel stijf, en dat is voor jou blijkbaar reden om mij wederom tegen de muur te zetten.

Nog nahijgend van je orgasme til je me deze keer aan mijn billen omhoog en zet me zo bovenop het barretje. En dan, oh hemels gevoel, komt jouw heerlijke vleespaal in mijn overdonderde kutje. Hij is enorm groot en gezwollen, ik heb nog nooit zo’n joekel van een lul in me gevoeld. Maar ik kan hem prima hebben, het voelt zalig.

Je begint me rustig en bedaard te neuken, duwt me met elke stoot weer terug het barretje op. Ik voel het metselwerk nu echt ruw aan mijn billen, maar dat windt me verschrikkelijk op.

Je bewegingen worden steeds ruwer en wilder, dat wil ik ook, dat je me hard neemt, ik ben er zó aan toe.

Je mond vind de mijne, en onze tongen vinden elkaar, terwijl je me hard en diep neukt. Bij elke stoot grom je diep, en ik merk aan je stemgeluid hoe je opnieuw steeds dichter bij een hoogtepunt komt. Je neemt me mee in die extase, ik ontplof bijna, hou mijn adem in, een diepe lage kreun in mijn keel, en pers alle geluid dat ik kan maken uit me ...... “nnnnnnggggggggg....... ikkkk kkkommmmmmmm!!!...” Jouw lul schiet eruit en mijn vocht spuit in een felle straal naar voren... oooowwww, heerlijk, een spuitend orgasme, dat is zóoo geilll!

Ook uit jouw lul komt een flinke straal vocht, en je spuit het heel spannend over mijn buik en borsten heen. Mijn hand grijpt jouw stamper vast en ik ga door mijn knieën om met mijn tong nog even te kunnen genieten van het heerlijke vocht. Je wacht nasidderend af tot ik klaar ben. Dan kom ik overeind en omhelzen we elkaar lang en innig, onze blote natte plakkerige lijven tegen elkaar aan gedrukt.

Als we elkaar los laten is het al een beetje opgedroogd, en we moeten beiden lachen om het geluid dat daardoor ontstaat. We maken onszelf een beetje schoon met papieren zakdoekjes die ik in mijn tas heb en kleden ons dan weer aan.

Zachtjes lopen we even later naar de deur, openen die op een kiertje en kijken of er mensen in de buurt zijn. Nee, gelukkig, niemand te zien. Samen glippen we naar buiten, en lopen even later weer als tevoren hand in hand te filosoferen over de achtergronden van de kunstwerken.

Nadat we ook het werk in de laatste ruimte hebben bewonderd lopen we weer naar de uitgang. We begroeten de portier die achter een raampje zit. De man lacht een beetje schaapachtig, en we hebben het niet meer als we zien dat hij precies het plekje waar wij hebben staan vrijen duidelijk op één van de beeldschermen heeft staan. Hij knipoogt en zwaait met één hand naar ons. Zijn andere hand zit onder de desk, en doet daar ongetwijfeld goede zaken.

Lachend staan we even later weer op straat en ademen de frisse buitenlucht in. “Zo” besluit jij “tijd voor een hapje, vind je ook niet?”

We vinden een romantisch restaurantje waar we heerlijk eten bij kaarslicht, terwijl we elkaar pikante voorvallen vertellen uit onze levens.

Dan zeg jij “die conducteur hè, waar stapte die vanavond uit zei je?” Ik noem de naam van het station, en jij stelt voor om even mee te reizen tot daar zodat we hem samen kunnen verrassen en wellicht trakteren op een goede onderhoudsbeurt. Ik vind het een geweldig plan, dus nadat we hebben afgerekend gaan we samen naar het station en stappen op de eerstvolgende trein die de goede kant op gaat.

We arriveren op het juiste station om kwart voor acht, nog een kwartier dus voordat mijn vriend van die ochtend zal arriveren. Op een bankje zitten we stil naast elkaar, we zeggen geen woord. Ik denk dat we beiden toch best wat gespannen zijn voor wat komen gaat.

Dan komt de trein het station binnen rollen. Er stapt een handjevol mensen uit, en dan zie ik hem: de knappe conducteur van die ochtend. Hij kijkt om zich heen, en ik wenk hem. Hij kijkt verbaasd, maar komt dan toch naar me toe lopen. “Hai” zeg ik gespeeld zelfverzekerd, “had je me nog verwacht?” “Hmm, eigenlijk had ik het niet durven hopen. Heb je vandaag met hem je speelgoed gedeeld?” vraagt hij met een knikje in jouw richting. “Hmm mm, en het was héérlijk!” zeg ik. Jij geeft hem een hand en noemt je naam. “Ja, nou, we dachten dat we je misschien samen wat konden laten ontspannen na zo’n lange zware werkdag”, zeg jij terwijl je hem bij z’n schouder pakt. Gewillig laat onze conducteur zich mee leiden naar een hoekje in de schaduw onder een afdak. Je zet hem tegen een muurtje aan en gaat vervolgens naast hem op dat muurtje zitten. “Ga je gang” zeg je tegen mij, en ik neem het gezicht van de conducteur in beide handen en begin hem te tongen. Even is hij beduusd, dit ging allemaal wel heel snel, maar dan tongt hij hartstochtelijk mee. Mijn handen maken zijn broekriem los en zijn broek zakt op zijn enkels. Met mijn rechterhand zoek ik zijn leuter. Die is veel kleiner dan die van jou, maar voelt ook erg prettig en superstijf aan. Dan zak ik door mijn knieën en neem de leuter in mijn mond, zuig stevig aan de eikel terwijl mijn hand over de schacht op en neer gaat.

Het duurt niet lang of ik merk dat er een hoogtepunt aan zit te komen. Ik laat ‘m los en pak mijn dildo weer uit mijn tas. Terwijl jullie allebei toekijken maak ik mijn broek los en laat deze een stukje zakken. Met één voet steunend op een paaltje schuif ik de dildo tussen mijn benen in mijn sappige kutgleufje. Het geil zal ‘m weer goed glibberig maken zodat hij makkelijk naar binnen kan. Ik geniet er stiekem ook wel heel erg van om dit te doen terwijl twee mannen smachtend toekijken. Na een tijdje haal ik de kletsnatte dildo uit mijn spleetje en geef ‘m aan jou.

“Omdraaien!” sommeer jij de conducteur. Hij doet wat hem gevraagd word en als je de dildo tussen zijn billen schuift steekt hij zijn achterste gewillig naar achter. “Lekker hè kerel, anaal genomen worden?” hijg jij opgewonden bij zijn oor. “Ik zou het niet weten” kreunt de conducteur terug, “dit heb ik nog nooit eerder gevoeld, maar ga vooral door!” Je maakt draaiende bewegingen en rekt zijn gaatje flink op. Dan gaat je hand naar je broekriem, je duwt de dildo in mijn hand “hier, hou vast!” Ik gehoorzaam en kijk gefascineerd toe hoe jij met soepele bewegingen je lul bevrijdt en dan het enorme gevaarte tegen het gaatje van onze conducteur drukt. In een stevige rambeweging dring je bij hem binnen, en hij schreeuwt het uit, eerst van pijn, maar al snel van intens genot. “Ow ja, ja, heerlijk, lekker!” kreunt onze leerling. Ik ga tussen zijn benen zitten en neem zijn leuter in mijn mond. Terwijl jij hem van achteren ramt krijg ik telkens in hetzelfde ritme zijn lul diep in mijn keel gedrukt. Ik vind het een enorm geil gevoel, en zonder dat mijn kut wordt aangeraakt bereik ik gelijk met jullie beiden een diep en intens orgasme. Schokkend en hijgend komen we op een hoopje bij van ons avontuur.

“Oef, wat zalig was dat!” bekent de conducteur. We zitten nog een tijdje na te genieten op het muurtje en weten niet zo goed hoe nu verder. “Gaan jullie nog even mee voor een kop koffie ofzo?” zegt hij. Wij stemmen in, en treffen even later tot onze verbazing in z’n appartement zijn bloedmooie vriendin. ‘Oh mijn God, wanneer houdt het op?’ denk ik, terwijl de conducteur zijn verbaasde liefje vol op d’r mond zoent en ons vervolgens aan haar voorstelt met een veelbetekenende blik op zijn gezicht.

Deel 3 misschien???

muizz.izz@live.nl


Aantal keer bekeken: 4473
Waardering: 7.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online