Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ontvoerd.

U leest om dit moment het verhaal Ontvoerd gepost door Spetter. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Spetter
Gepost op: 2006-12-4

Verhaal:

Ontvoerd
Ontvoerd.


Deel 1

Het was een zomerse dag en het huis stond in de halfschaduw van de bomen op het afgelegen stukje van het bos. De man Joek had deze bijzondere plek kunnen kopen omdat het zo afgelegen lag, ver weg en afgezonderd van enig leven in de wijde omgeving.
Dit was ook wat de man had gezocht een omgeving waar hij niet werd gestoord door wie of wat dan ook.
Hij wou zich terug trekken van alles en zijn eigen leven gaan leiden zonder dat iemand wie dat ook zou zijn hem lastig kon vallen. Niemand wist ook van deze plek af en dat hier een huis stond met een groot stuk donker afgeschermd park met een hoge stenen muur eromheen.
Dat hield hij dan ook heel angstvallig geheim.

Helemaal achter in het park stond een grote schuur met daarin een grote kooi met dikke stalen tralies.
In die kooi lag op een dik laag stro een flink uit de kluiten gewassen chimpansee.
Dat beest was al vele jaren vanaf zijn geboorte bij hem als zijn huisdier.
Maar het mannetje was volwassen nu en het werd tijd dat hij een partner kreeg zodat ook hij zijn behoefte kon bevredigen.

Hij maakte kennis met de al veel oudere eigenaar die geen erfgenamen had en zij waren zeer bevriend geraakt. De twee mannen hadden de zelfde leefwijze en denkwijze en de man had het huis aan hem verkocht voor een schijntje.
Maar er wel een voorwaarde gesteld en die was dat de oudere man in het huis mocht blijven wonen tot zijn dood.
Hij wilde op de bovenste zolderkamers wonen .De man Joek vond het geen enkel bezwaar want zij konden het samen erg goed vinden. En de oude man had toegezegd om te helpen zorgen voor de chimpansee .
Joek klom elke avond de hoge steile trap op naar de zolder om daar een wijntje te drinken of te praten met de oude man.
Dat ging al maanden goed en allebei hadden zij het naar hun zin, alleen miste Joek een vrouw waar hij seks mee kon hebben.
En hij was zeker van plan dat als de kans zich voor zou doen hij een vrouw hier naar toe zou brengen.
Hij had het huis goed opgeknapt en beneden was een diepe en grote koude kelder die hij had verbouwd en geïsoleerd zodat er geen spat geluid meer vandaan kon komen. Hij had er een verwarming aangelegd en een luikje in de deur dat afgesloten kon worden.
Hij genoot al bij voorbaat bij het idee dat daarin een vrouw woonde die aan zijn lusten was overgeleverd..
Reken maar dat als hij haar had gevonden zij niet meer weg kwam bij hem.
Hij zou haar zo isoleren en haar net zolang trainen tot zij volledig afhankelijk en slaafs was geworden.
Hij wilde haar zo onderdanig hebben dat zij graag alles zou doen wat hij van haar verlangde.
Hij was een meester in manipuleren en onderwerpen en trainen van mens en dier. De chimpansee maar ook de valse Deense dog die hier woonde waren al zo getemd door hem dat de dieren precies deden wat hij zei.
De hond en de aap waren dol op hem .
Zo wilde hij dat de vrouw ook uit zijn hand zou eten en alles zou doen wat hij zei.
Hij liep naar de kelder voor een laatste inspectie en om te kijken of hij niets over het hoofd had gezien.
De man keek nog eens goed rond en verplaatste een metaal bed wat in het midden van de kamer stond naar de stenen muur waarin stalen grote ringen zaten.
Boven het bed waren ook 2 stalen ringen bevestigd en aan de muur hing een rol touw klaar voor gebruik.
Buiten in een kast hingen zwepen en een spreidstang en klemmen en nog meer van dat heerlijke speelgoed.
Hij genoot al bij het idee dat hij met de training begon hij voelde zich geil worden bij het idee, hij deed de deur op slot en liep weer naar boven.
Hij liep voorbij het schuurtje van het huis naar de ommuurde tuin die daar stond en floot de hond en samen gingen zij de poort door de tuin in.
Samen gingen zij de schuur in om wat bananen te geven aan de aap die smakkende geluidjes begon te maken toen die de man zag.
Hij kroelde even over de kop van de aap en deed de kooi open om hem een halsband om te doen en aangelijnd nam hij hem mee naar buiten.
Na een wandeling met de dieren bracht hij de aap weer naar zijn kooi en sloot de schuur.
Buiten in de zon ging hij op zijn schommelstoel zitten, stak zijn pijp aan en genoot van de rust.
Hij zou zijn plannen eens bespreken met de oude man wie weet kon hij goed raad geven en wist hij waar hij een vrouw kon vinden.
Met die gedachte in zijn hoofd klopte hij zijn opgerookte pijp leeg en viel in slaap.
De hond aan zijn voeten legde zijn kop neer net als zijn baas en viel ook in slaap.
Zo ging de dag over in de middag en avond.

Deel 2.

De man Joek werd wakker en liep naar binnen want het was inmiddels al aardig donker geworden.
Toen hij in de kamer kwam deed hij de televisie aan en liep door naar de keuken om iets te
Eten te halen. Uit de koelkast haalde hij een koud biertje en hij vulde de etensbak van de hond met brokken. Daarna ging hij eerst zelf eten met zijn voeten lui op de tafel, de televisie begon met het nieuws. Toen zijn eten op was deed hij de tv uit en ging naar een andere kamer waar zijn computer stond en zijn cam.
Hij rekte zich uit en ging voor de computer zitten en begon te surfen naar allerlei chatboxen.
Hij had gehoord dat daar de meeste geilen vrouwen zaten en waar misschien iets mee af te spreken was. En hij had zich voor genomen om een vrouw te vangen deze avond misschien kon hij haar overhalen om naar hem toe te komen.
Hij genoot van het warme gevoel in zijn lijf als hij daar aan dacht.
Ineens zag hij een nieuwe chatbox en hij maakte zich lid en ging erin..de jacht was geopend…

Zij zat achter de computer en was deze avond alleen in huis dus mooi de tijd om te surfen over het net. Zij vond de computer een boeiend fenomeen en daar stak zij heel veel tijd in.
Zij ging graag kijken en lezen op websites die over BDSM gingen om zo het een en ander daarover aan de weet te komen.
Zij was een mollige vrouw die erg afstandelijk tegen vreemden was en niet zomaar iedereen uitnodigde en erg van haar rust hield. Je kon haast wel zeggen een apart typje. Een typ dat niet gauw haar vertrouwen gaf aan iemand en erg achterdochtig was naar mannen toe.
Zij had een bad genomen en in haar doorschijnend nachtjaponnetje niks daaronder zat zij nu achter de computer op zoek naar iets opwindendst.
Gisteren was zij lid geworden van een nieuwe chatbox onder de naam Parel zodat niemand wist dat zij het was en zij zich lekker kon laten gaan en uitleven.
Zij logde in en meteen begonnen de namen te knipperen onderaan haar balk…hoi…hoi…wat ben jij lief..en nog meer van die ongein waar zij gewoon niet op inging.
Zij klikte alles weg op 1 na en zij begon te lezen wat hij had getypt, “�Mijn naam is Joel en ik bied jou een gratis vakantie aan in een mooi huis. Lijk jou dat wat geef dan respons en anders een fijne avond verder.��
Zij herlas alles nog eens en reageerde met “ en waar staat dat huis dan? Misschien heb ik daar wel zin in�� zij voelde zich baldadig worden en daagde de man uit zodat het uiteindelijk toch een lang gesprek werd.
Deze man boeide haar op de een of andere manier en zij bleef geboeid naar het scherm kijken om te zien wat hij allemaal typte.
De man vertelde dat het nu al te laat was om elkaar te zien en samen iets te gaan drinken.
Maar zo beloofde hij haar hij zou haar morgen om 20uur op komen halen voor een gezellig ritje langs het strand. Verbaasd dat hij dat zomaar aanbood en eigenlijk geheel overdonderd door zijn charme gaf zij toe en vertelde waar zij woonde.
Dit was waar de man Joel op had gehoopt, hij noteerde snel haar adres.
Hij wist nu wat haar adres was zodat hij eindelijk zijn vuige plan ten uitvoer kon brengen.
Hij nam met een smoes afscheid van haar en sloot zijn computer weer af en liep naar de huiskamer.

Zij rekte zich uit toen de man afscheid had genomen van haar en sloot de computer af.
Ineens hoorde zij de klok 12 uur slaan en het werd tijd om naar bed te gaan want deze avond was snel voorbij gegaan.
Nadat zij het huis had afgesloten liep zij naar boven en kroop haar bed in.
Niet lang daarna lag zij in een diepe droomloze slaap en zij horde niet dat er achter aan haar deur werd gerommeld.


De man Joel was nadat hij zijn computer had afgesloten naar zijn schuur gegaan en daar het touw en de handboeien gepakt.
Uit een kast haalde hij een klein bruin flesje wat hij grijnzend in zijn zag deed en toen was hij in zijn auto gestapt op weg naar het adres wat naast hem op de autostoel lag.
Het was erg stil op de weg en het was net of iedereen zijn adem inhield en zich verborg voor de dingen die deze nacht zouden gaan gebeuren.
Hij reed de straat met gedoofde koplampen in en aan het einde van die straat zag hij haar huisnummer. Hij reed er omheen en zag dat hij achter het huis ongemerkt kon parkeren zodat hij niet door nieuwsgierigen mensen gezien kon worden. Zij woonde hier leuk en ook lekker apart met een aardige tuin vol met struiken die een goede bescherming bood tegen inkijk. Precies wat hij nu nodig had vond hij en rustig zonder haast liep hij naar de achterdeur en met een speciaal foefje was hij snel binnen en sloot zachtjes de deur.
DEEL 3.

Hij kwam binnen in een keuken waar een alleen de maan zijn weerkaatsing gaf zodat hij gelijk de trap naar boven in de hal zag en die opliep.
Een dik tapijt lag op elke tree dus hij had geen last van krakende treden wat wel zo handig was nu.
Waar zou zijn toekomstige slavin slapen vroeg hij zich af en zijn geiligheid stak hevig de kop op nu hij zo dicht bij zijn doel was.
Ineens zag hij een deur op een klein kiertje staan en hij haalde het flesje uit zijn zak en maakte een doek die hij mee had genomen nat met de inhoud ervan.
Hij duwde de deur zachtjes open en liep naar het bed waar de vrouw lag, even bleef hij naar haar staan kijken.
Toen duwde hij de doek op haar gezicht en terwijl zij in haar slaap tegenwerkte verlor zij langzaam haar bewustzijn. De man hield de doek nog een poosje op haar gezicht en daarna deed hij haar de boeien om. Uit zijn andere zak haalde hij een zwarte blinddoek en deed dat over haar hoofd en voor haar ogen.
Zijn hand dwaalde snel even over haar borsten die daar zo uitdagend onder het korte nachtjaponnetje zaten hij genoot van het zachte vlees en met een zwaai gooide hij haar over zijn schouder.
Met zijn kostbare vracht liep hij de trap af naar benden richting zijn auto.
Hij deed de achterbak open en liet haar daar invallen en rustig reed hij weer zonder licht de straat uit.
Toen hij stil stond voor zijn eigen huis tilde hij haar uit de auto en liep met haar weer over zijn schouder naar de geheime kelder.
Daar aangekomen deed hij de deur van de kelder open en liep naar het bed en vleide haar op het bed neer.
Eindelijk kon hij toe geven aan zijn fantasie hij had nu dit teefje die hij goed en grondig zou trainen.
Zij lag daar nog steeds bedwelmd en hij zette de verwarming aan en bond toen haar andere pols vast zodat nu beide handen vast lagen aan het hoofdeind van het ledikant.
Toen trok hij haar slipje uit en spreidde haar benen en ook die werden beide vastgemaakt aan het voeteneind van het ledikant.
Toen liep hij naar de gang en kwam terug met de spreidstaaf en plaatste dei tussen haar voeten en zo lag zij dat open en boot op het bed voor hem.
Als zij wakker zou worden kon zij geen kant op, gillen mocht want niemand kon haar toch horen .
Ook de blinddoek liet hij zitten zodat zij niet zou weten hoe hij er uitzag, als hij het tijd werd dat zij hem mocht zien haalde hij de doek wel weg.
Hij gooide een deken over haar heen en liep de kamer uit en sloot de deur.

Morgen zou hij beginnen met de training.
Genietend liep hij naar boven en floot de hond om samen nog even naar de chimpansee te gaan kijken en om het dier mee te nemen voor een wandeling zoals hij dat elke avond deed met deze twee dieren.
Toen hij de schuur in kwam stond de chimpansee al voor de deur van zijn kooi en hij was erg onrustig net of hij wist wat de man in huis had gehaald.
Joel zag hoe opgewonden hij was en zag dat de penis van het dier hard en groot was.
Opeens kreeg hij een lumineus idee in hem op en hij aaide het beest lief over de snuit en bond de band om en nam hem mee naar buiten.
Deze getrainde chimpansee kon hem goed helpen met het trainen van zijn teefje tot onderdanige en zeer gewillige slavin.
Hij wou dat het al de volgende dag was en haar huilen en gillen al kon horen.
Haar smeken zou hem opwinden en het gillen van de pijn zou hem doen klaar komen.
Het zou de dieren ook wel opwinden een geil teefje dat sterk rook naar angst en wie weet wat hij daar nog mee kon doen.
Genietend lurkte hij aan zijn pijp die hij uit zijn zak opdiepte en aan stak, de nacht zou lang duren voor hem vreesde hij.
Zo liep de man met zijn getrainde dieren door het donkere park in afwachting van een nieuwe dag met al zijn sadisme en lusten en verdriet en pijn.


DEEL 4

De nacht ging langzaam over in de dag en zij werd langzaam wakker met een zware hoofdpijn.
Zij wilde aan haar hoofd voelen maar tot haar verbazing kon zij zich niet bewegen en zag zij dat haar handen vast zaten aan het bed.
Zij wilde haar voeten bewegen maar zij kwam tot de ontdekking dat die ook vast lagen aan het bed.
Zij kon ook niets zien want zij was geblinddoekt maar er klonk ook geen geluid en zij was bang dat er niemand zou zijn om haar te redden.
Stil bleef zij liggen en wachtte op de dingen die komen zouden en als zij de kans kreeg om te ontsnappen zou zij dat zeker doen.

Na lange tijd hoorde zij een sleutel in het slot omdraaien en haar hoofd draaide die kant op.
Een zware stem zei dat het tijd werd dat zij wakker werd en de man liep naar haar toe en trok de deken weg.
Hij grinnikte en graaide naar haar borsten en kneep er even gemeen in en trok aan haar tepels.
Zij gaf een gil en meteen sloeg de man haar in haar gezicht “� Mond dicht .“�snauwde hij.
Meteen hield zij zich stil maar de tranen liepen over haar wangen.
De man zag haar angst en genoot daar van met zijn handen ging hij over haar lichaam en hij ging
Met zijn vingers in haar grotje.
Toen maakte hij zijn broek los en ging bovenop haar liggen terwijl hij zijn penis in haar duwde en
Haar verkrachtte .
Hij lette niet op haar smeken en huilen en hij stootte harder en harder en toen ineens met een harde kreun spoot hij zijn zaad in haar.
Wat genoot hij hier van en wat was het lang geleden dat hij zo heerlijk klaar was gekomen in een vrouw.
Hij stond op en liep zonder een woord nog tegen haar te zeggen de kamer uit die hij ook weer gelijk afsloot.
Daar lag zij nu vol van zijn zaad en stinkend naar zijn zweet en zij kon geen kant op.
Zo ging er weer een aantal uren voorbij en zij wist niet meer of het nu ochtend of middag was.
De man had ook haar blinddoek niet weg gehaald dus nog steeds wist zij niet waar zij was en waarom het zo stil was.

Voor de tweede keer die dag ging de deur open en de man kwam weer naar haar toe en trok de blinddoek voor haar ogen weg.
Bang keek zij hem aan en hij lachte haar gemeen toe en vertelde haar dat zij er zo wel erg geil bij lag. Hij ritste zij broek open en haalde zijn penis eruit en bood die haar aan, met een vies gezicht draaide zij haar hoofd weg.
De man lachte vals en vertelde haar dat zij mocht kiezen of zijn pik leegzuigen of kennis maken met een grote geile vriend van hem.
Weer draaide zij haar hoofd weg en de man stopte zijn pik weer in zijn broek en vertelde haar dat zij hem er wel om zou smeken als zijn vriend klaar met haar was.
En zijn vriend was niet zachtzinnig dus zij had geen goede keus gemaakt vertelde hij haar.
Hij keerde zich om en liet de deur open staan en na een korte tijd kwam hij terug met een leren halsband en een lange leren riem.
Hij deed de halsband om haar nek en hing er een slotje om die hij dicht deed daarna bond hij de lange riem eraan en maakt haar handen en voeten los.
Haal geen fratsen uit zei hij haar want reken maar dat jij het verlies.
Hier kan jij geen kant op en mijn dieren bewaken het terrein.
Daarna liet hij haar opstaan en even stond zij te wankelen op haar benen maar de man trok haar hard naar zich toe en zonder waarschuwing sloeg hij haar hard op haar blote billen.
Bang keek zij hem aan maar zonder een woord te zeggen liep de man weg en trok haar naakt achter zich aan.

Hij nam haar mee naar buiten en liep met haar door een soort park.
Het was daar koud en donker en haar blote voeten trapte op blubber en scherpe stenen.
Maar zij durfde niks te vragen of te zeggen en stil liep zij achter de man aan.
Na een tijdje kwamen zij bij een schuur waar zij in gingen het stonk er en er waren geen ramen in.
Zij zag niks zo donker was het daar binnen maar een gesnuif kwam haar tegemoet en bang keek zij om zich heen.
Ineens floepte een klein peertje aan het plafond aan en zij zag een grote kooi met daarin een grote harige aap die met een geile blik en een harde penis naar haar keek.
Zij slaakte een angstige gil en viel flauw de man keek even naar haar en tilde haar toen op en opende de kooi. Hij legde haar in het stro en aaide de aap die met zijn vinger haar betaste en met zijn snuit dicht naar haar gezicht ging en haar likte.
De man aaide de aap weer over zijn kop en maakte de riem los van de halsband die om haar nek zat.
Let op haar zei hij tegen de aap en je mag met haar paren als jij daar zin in heb hij deed de kooi weer dicht en deed het slot er weer op.
Daar lag zij nu in het stro en de aap ging naast haar zitten en begon haar overal te likken en te betasten. Met een diepe zucht kwam zij weer bij en keek toen recht in de ogen van de grote aap.
Zij wilde opstaan maar de aap hield haar vast en was zeker niet van plan haar los te laten.
Huilend smeekte zij de man om haar uit de kooi te halen maar de man lachte en zei dat de aap met haar mocht paren.
Zij gilde het uit maar de man lachte en vertelde haar dat haar harige minnaar goed voor haar zou zorgen en dat zij maar rustig mee moest werken wilde zij het overleven.
Vol afschuw zag zij de man vertrekken en het licht weer uit doen zodat het aarde donker werd in de schuur.
Haar nachtmerrie was begonnen en angstig bleef zij stil liggen terwijl de aap haar bleef betasten en likken.
De aap trok haar ineens omhoog en naar zich toe en tot haar afschuw voelde zij dat hij een poging deed om zijn penis in haar te stoppen.
Zij gilde het uit maar de aap was sterker en voor zij maar even de kans kreeg om iets te doen voelde zij zijn penis naar binnen dringen en de aap begon rustig en vol genot te pompen.
Machteloos lag zij op haar handen en knieën terwijl de aap haar bewerkte en aan zijn gesnuif te horen genoot hij volop.
Nadat de aap klaar was gekomen in haar trok hij haar weer tegen zich aan en sloeg zijn lange armen om haar heen en viel in slaap.
Door alles wat zij tot nu toe had meegemaakt viel ook zij uitgeput in de armen van de aap in slaap.
Maar die rust was haar niet lang gegund want de aap trok haar weer voorover en zijn lid vond voor de tweede keer haar ingang en de aap ging weer over tot een ritme dat haar volledig vastpinde aan hem.
Toen zij zo gedekt werd door het beest kwam de man binnen en bleef staan kijken hoe de vrouw misbruikt werd door aap..
Geil keek de man toe en haalde zijn lid uit zijn broek en al kijkend naar de paring trok hij zich voor de kooi af.
Toen de aap weer tot een orgasme was gekomen vroeg de man of zij genoeg had of nog meer wilde.
Zuig je liever op mijn penis of liever op die van de aap vroeg hij haar.
Smekend vroeg zij om genade en lachend deed de man de kooi open en maakte de riem weer om haar hals vast en trok haar uit de kooi richting het huis.
Daar bracht hij haar naar een douche waar zij zich kon wassen en opfrissen.
Toen zij onder de douche stond bleef de man staan kijken hij vertelde haar dat zij voortaan zijn slavin zou zijn. En dat hij haar persoonlijk zou trainen.
Deed zij niet wat hij wou of probeerde zij te vluchten dan zou zij voor altijd opgesloten worden bij de aap zodat hij haar kon gebruiken zoveel hij wilde.
Denk er goed over na want als mijn slavin is het leven een stuk prettiger voor jou.
Zij luisterde nar hem en zij wist dat zij geen keuze had en daarom knikte zij van ja.

Toen zij uit de douche stapte en zich had afgedroogd gebood de man haar mee te komen.
Hij vertelde haar over de oude man die op de zolder verdieping woonde.
Hij gebood haar om als die man ook seks met haar wilde dat zij dat moest toelaten.
Ook dat zij precies aan al zijn wensen gehoor moest geven wat hij haar ook vroeg.
Kreeg hij klachten over haar te horen dan wist zij wat de straf zou worden.
Hij liep al pratend met haar naar de keuken waar zij wat te eten kreeg.
Het was haar eerste maaltijd vandaag en met grote honger begon zij te eten.
Toen haar eten op was moest zij met hem mee naar de kamer en hem helpen zijn laarzen uit te doen.
Daarna gebood hij haar een bak water te halen en handdoeken uit de keuken om zijn voeten te wassen.
Haar eerste taak als slavin en haar training was begonnen en er zouden meer opdrachten voor haar komen.
Opstandig liep zij naar de keuken en zag daar dat de buitendeur open stond.
Schichtig keek zij om zich heen en net toen zij een stap richting deur deed stond de hond voor haar te grommen.
De man stond lachend in de andere deuropening en voor zij maar iets kon zeggen voelde zij een riem over haar rug zwiepen.
Gillend van pijn viel zij op de grond maar de man bleef op haar inslaan en met vuurrode striemen
Over haar hele rug werd zij aan haar haren naar de kelder gesleept.
Zij werd tegen de muur gegooid en haar pols werd aan de ring die daar in de muur zat vastgemaakt.
Daarna werd de hond bij haar gelaten en voor zij maar kon reageren was de man vertrokken en de deur weer op slot.
Huilend zakte zij op de grond ineen en de hond ging vlakbij haar liggen en begon zijn geslachtsdeel met zijn tong te reinigen.
Angstig keek zij er naar en hoopte niet dat ook dit dier haar zou verkrachten.
Overspannen zakte zij weg in een onrustige slaap.
Zij wist niet dat deze dag een begin van nog vele nachtmerries zou worden
De man zat boven op zolder verslag te doen aan de oude man en die genoot dat er weer een vrouw voor gebruik in huis was.
Morgen zou hij daar dankbaar gebruik van gaan maken.
Een fles wijn werd op de goede afloop ontkurkt en samen klonken de mannen op wat hun in de armen was gevallen.

En zij ?
Zij werd na een harde en gedegen training de perfecte slavin van beide mannen.
Af en toe nog wel rebels maar… dat vonden de mannen niet erg daar hun aap ook af en toe een leuke avond moest hebben.

Nooit werd er meer iets van haar vernomen en de mannen zorgde wel dat het zo bleef.

Einde.

Aantal keer bekeken: 18431
Waardering: 5.79 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online