Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Onverwacht genot.

U leest om dit moment het verhaal Onverwacht genot gepost door Leonbusnol. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Leonbusnol
Gepost op: 2010-5-26

Verhaal:

Onverwacht genot
Op een familiebijeenkomst maakte ik als 18 jarige kennis met een 25 jarige nicht werkzaam in de ambasade.Zij woonde zelfstandig in de hoofdstad en was nog ongehuwd.Na een etentje volgde er een dansfeest waarop wij als dans-partners de ganse avond samen door-brachten. Naarmate de avond vorderde werden wij closer en toen voor het eerst tijdens een tango de lichten werden gedoofd vonden onze lippen elkaar voor een langdurige tongkus.
Toen ik in haar oor fluisterde dat zij er verleidelijk mooi uitzag wreef zij met een begerige hand in mijn kruis en vroeg mij of ik verlangend was naar haar.Samen trokken wij naar de bar op een onopvallende plaats alwaar zij op een barkruk gezeten ongegeneerd haar benen spreidde zodat ik een inkijk kreeg op haar gebronzeerde dijen die samenliepen in een driehoekje met haar mooie liefdestuintje.Gezien zij zonder broekje was zag ik bewonderend haar mooie openstaande schaamlippen waartussen ik strelend een vinger schoof en haar zachtjes bevredigde.
Kreunend haalde zij mijn mannetje te voorschijn en wreef deze subtiel tegen haar vulva aan wat mij een ongekend genot gaf. In een mum van tijd stond ik met een formidabele loeter en onder haar aanmoediging schoof ik mijn verlangende penis tussen haar schaam-lippen diep in haar vochtige vagina. Zachtjes bewogen wij in elkaar minutenlang en gelijktijdig bereikten wij een hoogtepunt waarbij ik mijn vele liefdesvocht diep in haar liefdestempel spoot.Spontaan zegde zij mij dat ik haar lekker had geneukt en stelde mij voor dat ik die nacht bij haar zou blijven slapen om er uitgebreid de liefde te bedrijven.
Uiteraard kon ik zulk een schoonheid dat niet weigeren en nadat wij de rest van het feest elkaar hadden opgegeild trokken wij bloedheet naar haar flat alwaar wij een fantastische neukpartij beleefden die ik U de volgende maal vertelAantal keer bekeken: 8163
Waardering: 5.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online