Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Oopz,, Ongelukje!.

U leest om dit moment het verhaal Oopz,, Ongelukje! gepost door Asena. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Asena
Gepost op: 2010-10-26

Verhaal:

Oopz,, Ongelukje!
Nou,, ik ben Asena en ik ben 11 jaar,, dit is een Waargebeurd verhaal:: Ik was met mijn Vader,, broertje,, nicht en neef. We gingen vorig jaar in de kerstvakantie naar Gran Canaria,, toen het kerstdiner was gingen we met zijn alle naar een net restaurant in het hotel,, dus wij ondertussen eten. We hadden een nintendo ds bij ons (2) Mijn nicht ging op die van mij.. Zij zat naast mij, en ik wilde kijken wat ze aan het spelen was, dus ik ging naar haat toe leunen (naar links) Maar mijn stoel glee uit, dus k viel midden in het net restaurant van me stoel af.,! Iedereen natuurlijk weer kijken,, paar mensen moesten ook lachen. Ik stond TOTAAL voorschut :(.

Aantal keer bekeken: 3779
Waardering: 5.12 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online